ZerefDragnee1l
fakecel
oha orospu cocugu seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
PAUAHAUHA ne istedin amkoha orospu cocugu seni
View attachment 4303357
allahını sikerim zerefoha orospu cocugu seni
View attachment 4303357
aynı şekil hayatımda 10 kere falan gpt kullanmışımdır önemli konularda götü çok pembe oluyor@ZerefDragnee1l gpt ve ai kullanmayi bu yuzden biraktim sordugum sorularin %80 filan cevap alamiyorum veya cok safe cevaplar aliyorum
malwaregpt.comfreedomgpt.com enter
web versiyonunu kullan entermalwaregpt.com
venice ai herseye cevap veriyo@ZerefDragnee1l gpt ve ai kullanmayi bu yuzden biraktim sordugum sorularin %80 filan cevap alamiyorum veya cok safe cevaplar aliyorum
bi süre sonra indirmeye zorluyo onu diyorum,baya şikayet var hakkında internette bi ara popülerdiweb versiyonunu kullan enter
meth nası yapcam dedim cevap vermedi ztn cope bubi süre sonra indirmeye zorluyo onu diyorum,baya şikayet var hakkında internette bi ara popülerdi
ama 3-4 defa kullanıp salacaksan okey,uzun vadede olmaz ve yetersiz bence
venice ai knkmeth nası yapcam dedim cevap vermedi ztn cope bu
harbi censorlamıyor mu hicbiseyi?venice ai knk
harbi censorlamıyor mu hicbiseyi?
siteyi polis yönetmiyosa oçum aq
bi süre sonra indirmeye zorluyo onu diyorum,baya şikayet var hakkında internette bi ara popülerdi ama 3-4 defa kullanıp salacaksan okey,uzun vadede olmaz ve yetersiz bence
bu arada aktif olarak çözümü buldum beyler lm studio indirip huggingfaceden Llama 3.1 405B verisyonunu indirin ücretisz ve lokal ek olarak chatgpt falanda var premium olanı eğer para vermemek istiyorsanız legal versiyonlarıda var
detaylı video
hayırbu daha mi zeki peki chatgptden?
mendebur lemur 2 tane 5090la calistiriyodu bunlarıhayır
bide aşırı iyi gpu gerekiyor