Cheek biting uapan eleman

jsbera

jsbera

attracted to ltbs
Bugün metroda giderken cheekbiting yapan eleman gördüm yaşta 21 falan hanginiz la bu oldceller :lul:

uncanny duruyor beyler publicte şöyle şeyler yapmayın aq görünce patladım bide ciddi ciddi bakmaya çalışıyor yanaklarını ısırıp emmeyi bırak dostum :D

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, kurdistan and Resistance.
Bugün metroda giderken cheekbiting yapan eleman gördüm yaşta 21 falan hanginiz la bu oldceller :lul:

uncanny duruyor beyler publicte şöyle şeyler yapmayın aq görünce patladım bide ciddi ciddi bakmaya çalışıyor yanaklarını ısırıp emmeyi bırak dostum :D
@Dathomirian Zabrak

Last edited:
  • +1
Reactions: kurdistan, Dathomirian Zabrak and Resistance.

Aga cheekbite yanak ısırarak yapanlar amatör zaten emicen yanaklarını eğer varsa vardır hem daha rahat, yoksa zorlamanın anlamı yok bende gördüydüm bi kere kafede eleman foto çekerken ısırıyordu :lul:

• +1
Reactions: jsbera and kurdistan
Aga cheekbite yanak ısırarak yapanlar amatör zaten emicen yanaklarını eğer varsa vardır hem daha rahat, yoksa zorlamanın anlamı yok bende gördüydüm bi kere kafede eleman foto çekerken ısırıyordu :lul:
Foto çekinirken anlarım da publicte öyle dolasmazsin oğlum meteodasin :lul:

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
  • +1
Reactions: pashanimair, why not me?, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
Reactions: kurdistan and jsbera
nerde gördün

Fotonu da çektim sikmeyeyim mi seni şimdi :forcedsmile::forcedsmile:

maraştayım şuan iyi ben değilmişm 😂👍🏻 thank you my bro ❤
Kızılay'da ne zaman midye satcan aq Maraş'ta napıyon hizli gel

Users who are viewing this thread