chewing orbital boxu maskülenleştirir, ramusu uzatır

D

Deleted member 185196

sefir i istanbul
title

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius, Orgish and 1 other person
Ne çiğnicez su kapağını mı

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher
  • +1
2 yada 4 tane falım sakız seviyene göre
Valla ben 2 ay haftada 4 kere fln 2 sağ 2 sol yapmıştım aynı anda çenemin ağrımasına ve az da olsa asimetrik massetere yol açtı benmi yanlış yaptım bilmiyorum

1766875534800
anatomiye bakınca mantıklı
1766875595193

ama düzgün bir base olması şart

Bunu test eden birisi fln varmı
bu forumda bir sürü örneğini bulabilirsin ama kişiden kişiye değişir sonuçlar (Ustteki fotoda forumdan

• +1
Reactions: Auchelius and Orgish
  • +1
Reactions: Orgish
Bu gerçek değil + 25 yaşında sayılmaz

Her türlü gözleri daha kompakt yapacak ve halow cheeks midir nedir onu vericek bu arada düzenli kullanımda
Bende bi aralar şu tiktok ta fln olan ağız topu veya ağız içi olan plastiklerden vardı ama çok fazla kişi kötü dediği için kullanmayı bıraktım

• +1
Bu gerçek değil + 25 yaşında sayılmaz

Her türlü gözleri daha kompakt yapacak ve halow cheeks midir nedir onu vericek bu arada düzenli kullanımda
her base'i kurtarmaz yaşa göre geliştirebilir doğru ama aşırı büyüyüncede baya ağrılı sorunlu oluyor kimsenin abartmaması lazım veledin teki görüp tüm gün 20 tane sakız çiğnemesin

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius, Deleted member 185196 and 1 other person
her base'i kurtarmaz yaşa göre geliştirebilir doğru ama aşırı büyüyüncede baya ağrılı sorunlu oluyor kimsenin abartmaması lazım veledin teki görüp tüm gün 20 tane sakız çiğnemesin
gereksiz yüklenmemek lazım aynen 2-3 günde 1 gücünün yettirebildiğin kadar falımla örnek 2 yada 4 geliştirilmesi kesin gerekli

• +1
Reactions: Orgish, Auchelius and -BayHarbourButcher
Tüm gün 20 sakızı bırak ilk günde 10 cu sakıza gelmeden çenesi kitlenir overtraining’den.

• +1
Reactions: why not me? and Orgish
Tüm gün 20 sakızı bırak ilk günde 10 cu sakıza gelmeden çenesi kitlenir overtraining’den.
Sonra çenemden niye click clicj diye ses geliyor bi baktib tmj olmuşsun

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and enes batur agartha
mandibulaya etki edebilir ama yanında PED şart orbitallere hiçbir etkisi yok ordaki suture'lar aktif bile degil aminakoyim

daha maskulen evet

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius and Deleted member 185196
mandibulaya etki edebilir ama yanında PED şart orbitallere hiçbir etkisi yok ordaki suture'lar aktif bile degil aminakoyim

daha maskulen evet
yanlış orbitallere etkisi var üst orbitallere bile etkisi var

• +1
Reactions: why not me?
yanlış orbitallere etkisi var üst orbitallere bile etkisi var
yok dediysek yok aminakoyim neyin şeyini yapıyon
1766912557059

bunları büyütür ordan iluzyon yaratabilir sadece orbital kemikleri daha compact yapmak falan hikaye

• +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 185196
  • JFL
Reactions: Auchelius, ascendantwill, Serialsuicide and 1 other person