D
Deleted member 185196
sefir i istanbul
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben ananı çiğniyorum sahsenNe çiğnicez su kapağını mı
2 yada 4 tane falım sakız seviyene göreNe çiğnicez su kapağını mı
Neee diyoo olmmm buben ananı çiğniyorum sahsen
Valla ben 2 ay haftada 4 kere fln 2 sağ 2 sol yapmıştım aynı anda çenemin ağrımasına ve az da olsa asimetrik massetere yol açtı benmi yanlış yaptım bilmiyorum2 yada 4 tane falım sakız seviyene göre
title
Bunu test eden birisi fln varmıView attachment 4472091 anatomiye bakınca mantıklıView attachment 4472097
ama düzgün bir base olması şart
bu forumda bir sürü örneğini bulabilirsin ama kişiden kişiye değişir sonuçlar (Ustteki fotoda forumdanBunu test eden birisi fln varmı
Aboww
Bu gerçek değil + 25 yaşında sayılmaz
Her türlü gözleri daha kompakt yapacak ve halow cheeks midir nedir onu vericek bu arada düzenli kullanımdaView attachment 4472091 anatomiye bakınca mantıklıView attachment 4472097
ama düzgün bir base olması şart
Bende bi aralar şu tiktok ta fln olan ağız topu veya ağız içi olan plastiklerden vardı ama çok fazla kişi kötü dediği için kullanmayı bıraktımBu gerçek değil + 25 yaşında sayılmaz
Her türlü gözleri daha kompakt yapacak ve halow cheeks midir nedir onu vericek bu arada düzenli kullanımda
her base'i kurtarmaz yaşa göre geliştirebilir doğru ama aşırı büyüyüncede baya ağrılı sorunlu oluyor kimsenin abartmaması lazım veledin teki görüp tüm gün 20 tane sakız çiğnemesinBu gerçek değil + 25 yaşında sayılmaz
Her türlü gözleri daha kompakt yapacak ve halow cheeks midir nedir onu vericek bu arada düzenli kullanımda
gereksiz yüklenmemek lazım aynen 2-3 günde 1 gücünün yettirebildiğin kadar falımla örnek 2 yada 4 geliştirilmesi kesin gerekliher base'i kurtarmaz yaşa göre geliştirebilir doğru ama aşırı büyüyüncede baya ağrılı sorunlu oluyor kimsenin abartmaması lazım veledin teki görüp tüm gün 20 tane sakız çiğnemesin
Tüm gün 20 sakızı bırak ilk günde 10 cu sakıza gelmeden çenesi kitlenir overtraining’den.her base'i kurtarmaz yaşa göre geliştirebilir doğru ama aşırı büyüyüncede baya ağrılı sorunlu oluyor kimsenin abartmaması lazım veledin teki görüp tüm gün 20 tane sakız çiğnemesin
Sonra çenemden niye click clicj diye ses geliyor bi baktib tmj olmuşsunTüm gün 20 sakızı bırak ilk günde 10 cu sakıza gelmeden çenesi kitlenir overtraining’den.
yanlış orbitallere etkisi var üst orbitallere bile etkisi varmandibulaya etki edebilir ama yanında PED şart orbitallere hiçbir etkisi yok ordaki suture'lar aktif bile degil aminakoyim
daha maskulen evet
yok dediysek yok aminakoyim neyin şeyini yapıyonyanlış orbitallere etkisi var üst orbitallere bile etkisi var
aa evet kaçırmışım pardon doğru diyosunyok dediysek yok aminakoyim neyin şeyini yapıyon
View attachment 4473834
bunları büyütür ordan iluzyon yaratabilir sadece orbital kemikleri daha compact yapmak falan hikaye