chewinge cope diyen oclar

kurdistan

kurdistan

swaggy
sağ tarafımdaki diş dolguluk orayala çiğneyemiyom kaç ayıdr sol taraf SLAYER CHAD SKULL oldu amınakoyım normalde RECESSED olmama rağmen sol tarafdan sideıma bakınca kötü gözükmüyo ama SAĞdan bakınca GERÇEKTEN berBAT

LATİF ABİ'nin söylediği ÇİĞNEME ALETİni satın alıcam
@superlative

• +1
Reactions: eniyiguresci
sağ tarafımdaki diş dolguluk orayala çiğneyemiyom kaç ayıdr sol taraf SLAYER CHAD SKULL oldu amınakoyım normalde RECESSED olmama rağmen sol tarafdan sideıma bakınca kötü gözükmüyo ama SAĞdan bakınca GERÇEKTEN berBAT

@superlative
Değil ztn ag ben attım sana progress sadece onun bıle yeterlı olması lazım, çiğneme aleti falanda alma cope hepsi 1 veya 2 falım at basla cignemeye yumuşadıkça soğuk su iç gezdir ağzında akşam çıkar yarın bıda cıgnersın ben 2 gun cıgneyıp atıyom cope

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and kurdistan

@superlative
Diyen kim amk zaten. Bilinçli yapılırsa ve yüzün uygunsa güzel is çıkarıyor

• +1
Reactions: kurdistan and senualF
Değil ztn ag ben attım sana progress sadece onun bıle yeterlı olması lazım, çiğneme aleti falanda alma cope hepsi 1 veya 2 falım at basla cignemeye yumuşadıkça soğuk su iç gezdir ağzında akşam çıkar yarın bıda cıgnersın ben 2 gun cıgneyıp atıyom cope
knk yok latif al diyo LATİF BABA .COM . TR

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera and eniyiguresci

@superlative
high set masseterler :forcedsmile:
benim çiğnemeyi bırakmam gerek

• +1
Reactions: kurdistan
Kalici bir etkisi yokki sürekli yapman lazım asimetri vardir kemikte dediğin gibi biseyse

• Hmm...
  • JFL
Reactions: kurdistan and eniyiguresci
Sakız çiğneyerek kemik mi büyütcen amk masseter kaslarin büyüyor çiğnemeyi bırakınca da gidiyor işte
e biz ne dedi,k amınakoyim kemik mi büyyo dedij

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, eniyiguresci and meert
e biz ne dedi,k amınakoyim kemik mi büyyo dedij
Büyüyor bu arada 6 ay yaparsan ve yaşın uygunsa hergün 1 saat falimla yaparsın kastan bağımsız

Boneking kanıtladı amk

Last edited:
  • Love it
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and kurdistan
high set masseterler :forcedsmile:
benim çiğnemeyi bırakmam gerek
high set massaters diye bişey yok ramusun kısaysa önden o masaterler üstte gibi görünür (edit sadece ramus değil çene kemikleri ile alakalı )

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius
Sakız çiğneyerek kemik mi büyütcen amk masseter kaslarin büyüyor çiğnemeyi bırakınca da gidiyor işte
çok bir farkı olmuyor bırakınca ona bakarsan massater botoxu icat edilmezdi, aşırı çiğneme yapılmaması lazım

• +1
Reactions: Auchelius
high set massaters diye bişey yok ramusun kısaysa önden o masaterler üstte gibi görünür
ramus/mandible sınırda ama aşırı kötü değil
dediğin gibi de olabilir ama yine de insertion sebepli olduğunu düşünüyorum.

Users who are viewing this thread

Back