ciddi soru soruyorum

D

Deleted member 90503

Platinum
bakın buraya yabancı adam bile antalyaya gelince hipergaminin az oldugunu ve kadınların kendinden dusuk erkeklerel cıktıgnı yazdı bende bircok defa kadınların kendinden cok daha dusuk erkeklerle cıktıgnı dusunuyorum burada bunlarla alakalı yazılaı okudugum zaman iliskilerinde ciddi olmadıklarını ve er yada gec ayrılacaklarını soylemissiniz peki boyle bir durumda cidden evlenmeleri mumkunmu? yada saglıklı bir iliski olabilrimi? bide hipergami en coktan aza dogru hangi ulkelerde var sıralayabilirmisiniz

bakın buraya yabancı adam bile antalyaya gelince hipergaminin az oldugunu ve kadınların kendinden dusuk erkeklerel cıktıgnı yazdı bende bircok defa kadınların kendinden cok daha dusuk erkeklerle cıktıgnı dusunuyorum burada bunlarla alakalı yazılaı okudugum zaman iliskilerinde ciddi olmadıklarını ve er yada gec ayrılacaklarını soylemissiniz peki boyle bir durumda cidden evlenmeleri mumkunmu? yada saglıklı bir iliski olabilrimi? bide hipergami en coktan aza dogru hangi ulkelerde var sıralayabilirmisiniz
Kız ya daha iyisini elde edemiyor yada çocuk htn

Tr de htn den sonra hayat başlıyor şöyle anlatıyım

Türkiye Hipergamisinde htn ve üstü isen looksmatchinin üstü sana bakar bakabilir

Ama htn değilsen ve kekomaxxed değilsen
Mtn ve ltn de kız ltb yada subhuman bile olsa htn+ yı isteyecek

• +1
Reactions: cornerd nerd and Zagro
trde blackpill cope

• +1
Reactions: Deleted member 57016 and Deleted member 81504

Türkiye Hipergamisinde htn ve üstü isen looksmatchinin üstü sana bakar bakabilir

low htn olunca benden ustun bir kız bulma sansım var demekmi bu

• +1
Reactions: cornerd nerd, Deleted member 142293 and Zagro
buarada tassak gecmelik degil bana ciddli low htn bir adam at ornek olarak
Şu sam zia denen herifi biliyosundur o bence low htn

• JFL
  • +1
Reactions: cornerd nerd and Deleted member 90503

cope hoca avrupada mtn türkiyede htn ok?kastamonu ile izmir bir değil mesela oda var izmirdeki kaşar hipergamik kız ile kastomundaki kız aynı mı sence?Sokaktaki çiftlere bakıyorum kızların yanında bitane mtn üstü herif yok hepside normal insanlar kekomaxxed falan değil kızlarda aynı yandaki erkekler gibi ltb-mtb

Users who are viewing this thread

Back