ciddili bilgisi olmayan yazmasin

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
gozaltlarimi nasi copelayabilrm parayi bulup implant/filler yaptirana kadar
recessed maxilla fln yazmayin sadece tavsiye
uykumu 8 saate cikarip sigarayi birakmayi dusunuyorum kolajen takviyesi fln aliyim mi kafein serumu fln ise yarar mi

• +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak, maestro and 2 others
15 g kolojen ,3lt su,0 şeker,glutathione IV tedevisi *asitli ürün kullanma kararma yapabilir göz altında*

• +1
Reactions: IlI
herhangi yağ üreten lipofilling madde
tercihen volufiline yada adipofill,ikisini de denemedim ama bunları kullandıktan sonra göz altlarına nemlendici krem sürüp daha etkili yaptıklarını soyleyen 2-3 yazı gordum onuda not et

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, IlI, ttteeoo and 1 other person
kafein serumu
şişlik azaltması haric bi ise yaramıyor sabahları çok şişiyo ve geçmiyosa kullanabilirsin.
Kollajen falan genel cilt sağlığı için önemli cildinin de iyi olması lazım

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, IlI and ttteeoo
Soğuk su ile yüzünü yıka bulabildiğin her boş an bide bilmiyorum orbitalllerin tam nasıl ama tilt negatif değilse perma squinting yap yani hafifçe kasılı kalsın

Soğuk su ile yüzünü yıka bulabildiğin her boş an bide bilmiyorum orbitalllerin tam nasıl ama tilt negatif değilse perma squinting yap yani hafifçe kasılı kalsın
gozlerim pozitif ama yorgun duruyo sebebinin uykusuzluk ve sigara olduguna kendimi inandirmak istiyorum

maxillamdan kaynakli olabilir emin degilm

Last edited:
  • +1
Reactions: maestro
gozlerim pozitif ama yorgun duruyo sebebinin uykusuzluk ve sigara olduguna kendimi inandirmak istiyorum

gozaltindan daha onemli sorunlarin var

kanka burun icin softmax yok aq elimle vura vura mi duzeltiyim softmaxla duzeltebilcegim tek sey gozalti oldugu icin oyle post actim da greylerin iqsu yetmedi anlamaya

• +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, OgreGravital and xlegend

kanka ramusun nerde amk? bir de burunun garip duruyor

• JFL
Vollufiline

• +1
kanka burun icin softmax yok aq elimle vura vura mi duzeltiyim softmaxla duzeltebilcegim tek sey gozalti oldugu icin oyle post actim da greylerin iqsu yetmedi anlamaya
grey falan ayip oluyo hocam. gozalti asiri overrated birsey iyi gorunen birinde fark etmeyecek kadar onemsiz bir detay. hatta appeali boostladigi kisiler bile var bence kafani cok yorma softmaxx olarak o sulumanci biyigini kesmek ve sac stilini degistirmek yetecektir

• JFL
grey falan ayip oluyo hocam. gozalti asiri overrated birsey iyi gorunen birinde fark etmeyecek kadar onemsiz bir detay. hatta appeali boostladigi kisiler bile var bence kafani cok yorma softmaxx olarak o sulumanci biyigini kesmek ve sac stilini degistirmek yetecektir
Adam mullet bıyık niche atmis iste amk tr de appeal tartisilir

• +1

Mogs me

• Hmm...
  • JFL
kiza sordum saci kisaltip goatee kesiyim mi diye boyle guzel duruyo kesme dedi ayrica ltn mtn sifadimla 3 numara mi kullaniyim amk
ramusumla burnuma napabilirim yok ramuspulling yarakpushing fln dersen gulmekten yere yatarim
zannetmiyorum

• +1
  • JFL
Reactions: ZerefDragnee1l and Dathomirian Zabrak
kiza sordum saci kisaltip goatee kesiyim mi diye boyle guzel duruyo kesme dedi ayrica ltn mtn sifadimla 3 numara mi kullaniyim amk
ramusumla burnuma napabilirim yok ramuspulling yarakpushing fln dersen gulmekten yere yatarim

zannetmiyorum
amcıkpulling:lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and IlI

zannetmiyorum
off topic ama boy kac senin

• +1
uykumu 8 saate cikarip sigarayi birakmayi dusunuyorum kolajen takviyesi fln aliyim mi kafein serumu fln ise yarar mi
yap

• +1
gozaltlarimi nasi copelayabilrm parayi bulup implant/filler yaptirana kadar
recessed maxilla fln yazmayin sadece tavsiye
margarin ye

• JFL
Reactions: Zodiac and IlI