Çift çene cerrahisi sonrası

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Dying on a Surgery Table is a bliss
Beyler çift çene cerrahisi sonrası dilin damakta dinlenmesi ve yerleşmesi daha mı kolay oluyor? Ayrıca marpe sarpe gibi aparayler dile daha geniş bir alan sunuyor evet fakat dil burada dinlenmeye otomatik mi başlıyor? Kısaca sorum şu koca 2026da böyle mal bi soru sorduğum için de kusura bakmayın, Mewing dediğimiz şey bir sebep mi yolsa doğru gelişim veya ameliyat sonucu oluşmuş bir sonuç (alışkanlık) mi? Sonuçta ağzınızda yer yoksa dilinizi tamamen nası damakta tutacaksınız? Dil belirli bir yerden bükülecektir ya da kıvrılacaktır.

• +1
Reactions: Resistance., Thrill, stacyworshipper and 2 others
mewing cope knk boşver

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, BugraSA, Thrill and 2 others
mewing cope knk boşver
Öyle de kanka böyle hayatı sikeyim. Demek istediğim djs sonrası görünüm nasıl değişiyor? Bu siyahi keçi sakalı bırakan bireylerde onlarda çok popüler diye söylüyorum veya genel keçi sakalı bırakanlarda altta bi dil kasının olduğu katman oluyor ya biliyorsundur. Yemek yerken kpnuşurken sik gibi gözüküyor. Bende de var ve elim ayağım titriyor böyle bir genetiğim olduğu için. Ailemde sülalemde kimsede de yok cevap bulamıyorum nasıl böyle oldum diye amınakoyim.

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper and Deleted member 277275
Öyle de kanka böyle hayatı sikeyim. Demek istediğim djs sonrası görünüm nasıl değişiyor? Bu siyahi keçi sakalı bırakan bireylerde onlarda çok popüler diye söylüyorum veya genel keçi sakalı bırakanlarda altta bi dil kasının olduğu katman oluyor ya biliyorsundur. Yemek yerken kpnuşurken sik gibi gözüküyor. Bende de var ve elim ayağım titriyor böyle bir genetiğim olduğu için. Ailemde sülalemde kimsede de yok cevap bulamıyorum nasıl böyle oldum diye amınakoyim.
hyoid kemiğindenmi bahsediyosun

• +1
Reactions: BugraSA, Thrill and stacyworshipper
hyoid kemiğindenmi bahsediyosun
Kanka evet sonuçta recessed isen o kemik de aşağıda konumlanıyor. Sonucunda şu alttaki kısım gibi oluyor. Charles leclerc bu konuda en yakışıklı erkek falandır belki ama bunun daha kötü halini düşün daha da aşağıda bir hyoid

Attachments

• images - 2026-01-15T220049.513.jpeg
    images - 2026-01-15T220049.513.jpeg
    19.7 KB · Views: 0
  • +1
Charles leclerc bok gibi örnek oldu ama anlarsınız umarım

• +1
  • +1
Reactions: balve, Thrill, stacyworshipper and 1 other person
Kanka evet sonuçta recessed isen o kemik de aşağıda konumlanıyor. Sonucunda şu alttaki kısım gibi oluyor. Charles leclerc bu konuda en yakışıklı erkek falandır belki ama bunun daha kötü halini düşün daha da aşağıda bir hyoid
kanka ben cok bişey bilmiyom
Thread 'Raising HYOID BONE' https://looksmax.org/threads/raising-hyoid-bone.84578/
soyle bi tired var istersen bak ama bi mediumsa sor derim ben bilmiyom eski tired zaten

• +1
Reactions: BugraSA, Thrill, stacyworshipper and 1 other person
cope degil mewing ya ne zzaman yaptıgına baglı baya ama tanner 5te falan yaparsan çalışmaz tabii amk
Kanka bence 12 yaşından sonra harbiden kemik gelişimine falan etki etmiyordur. Jawhacks bile mewingin çocukluk sonrası işe yaramadığını söylüyordu. Ben kendimi hep dilimi damakta dinlenirken buluyorum yatarken dururken vs ama hani eminim tüm dilim tamamen damağa kalkamıyordur çünkü öne gelişim eksik yani yüzümde. Hem öne gelişim hem dikey gelişim eksik.

• +1
@Mediums

• +1
Kanka bence 12 yaşından sonra harbiden kemik gelişimine falan etki etmiyordur. Jawhacks bile mewingin çocukluk sonrası işe yaramadığını söylüyordu. Ben kendimi hep dilimi damakta dinlenirken buluyorum yatarken dururken vs ama hani eminim tüm dilim tamamen damağa kalkamıyordur çünkü öne gelişim eksik yani yüzümde. Hem öne gelişim hem dikey gelişim eksik.
kanka bende 14 yaşımda keşfettim mewingi bir şey değiştirdimi bilmiyorum ama öne büyümem baya iyileşti o yaştan bu yaşa bir tık ergenliğede geç girdim

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Ameliyat Masası and 1 other person
he yani kişiden kişiye çok değişir maxillanı kurtaramaz hiç bir softmaxx hardmaxxlemekde zor maxillayı amk lefortlar için bile bir sürü nedeninin olması lazım

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Ameliyat Masası and 1 other person
kanka bende 14 yaşımda keşfettim mewingi bir şey değiştirdimi bilmiyorum ama öne büyümem baya iyileşti o yaştan bu yaşa bir tık ergenliğede geç girdim
20yim kanka beni bisik kurtarmaz. Birkaç doktorla konsültasyon ayarladım sonunda. Gidio soracağım aklımdakileri. Ama eminim çoğu braindead implantçıdır.

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Deleted member 277275 and 1 other person
ameliyattan sonra tongue posture düzelir ceneleri öne alınca dile daha cok alan açılıyor

• +1
ameliyattan sonra tongue posture düzelir ceneleri öne alınca dile daha cok alan açılıyor
Çok teşekkür ederim yüce king. Saygılar

• +1
20yim kanka beni bisik kurtarmaz. Birkaç doktorla konsültasyon ayarladım sonunda. Gidio soracağım aklımdakileri. Ama eminim çoğu braindead implantçıdır.
35 yaşına kadar cerrahi teknikler yarıyor abi sonrası farklı artık

• +1
Reactions: Thrill and stacyworshipper
bendede overbite var umarım bende yazın yaptıracağım Allah izin verirse

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper and Ameliyat Masası
35 yaşına kadar cerrahi teknikler yarıyor abi sonrası farklı artık
35ten sınra niye yaramıyor? 35ten sonra da yarıyor olması lazım sonuçta cerrahi bu kemik kesiliyor yeniden yerleştiriliyor

• +1
bendede overbite var umarım bende yazın yaptıracağım Allah izin verirse
Doktor belirledin mi? İstersen dmleşelim konuşabiliriz ilerleyen süreçlerde

• +1
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Fridx and 2 others
Oral kavite hacmi arttığı için damak dil için daha erişilebilir oluyor.
O zaman otomatikmeb bir süre sonra kendi kendine yukarı kalkıp yerleşiyor

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, stacyworshipper and 1 other person
  • +1
  • +1
Yaptın da oldu diye bir şey yok, her zaman tam oturmuyor.
o zaman ne yapmak lazım bu konuda? Ameliyat sonrası her türlü öncekine göre daha iyi bir sonuç olacak sonuçta ama değil mi? yani clavicular tarzı bir larp değil bu. Küçük ve recessed çenelerden bahsediyorum. tam oturmadı diyelim ameliyat sonrası, marpe gibi şeylere mi başvurmak lazım

• +1
o zaman ne yapmak lazım bu konuda? Ameliyat sonrası her türlü öncekine göre daha iyi bir sonuç olacak sonuçta ama değil mi? yani clavicular tarzı bir larp değil bu. Küçük ve recessed çenelerden bahsediyorum. tam oturmadı diyelim ameliyat sonrası, marpe gibi şeylere mi başvurmak lazım
Oturmasının farklı sebepleri olabilir, ama ameliyat ve damak genişleticiler gibi müdahaleler yapıldığında sonuç damağında durmayan bir dilin varsa her şekilde önceki durumuna nazaran daha iyi olacaktır.

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Ameliyat Masası, Thrill and 2 others
Oturmasının farklı sebepleri olabilir, ama ameliyat ve damak genişleticiler gibi müdahaleler yapıldığında sonuç damağında durmayan bir dilin varsa her şekilde önceki durumuna nazaran daha iyi olacaktır.
Damağımda duruyor ama sanırım tamamen hani yerleşemiyor. Kendi çapında nefes borumu kapatmayacak şekilde duruyor muhtemelen. Yoksa damağıma tuz falan koyduğumda da normal postürümde hem soft hem hard palette hissedebiliyorum tuzun tadını. Çok teşekkürler cevabın için.

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Deleted member 307488
cope degil mewing ya ne zzaman yaptıgına baglı baya ama tanner 5te falan yaparsan çalışmaz tabii amk
tanner 2'de bile çalıśmaz

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
abartma amk
tanner 2'den beri mewliyom (sirf hyoid icin, sonuc beklemiyorum en basindan beri) ergenligim ilerledigi icin biraz gelisti cenem sadece mewingle alakasiz.

hyoidim cok az da olsa kalkti ama o da her yasta yapabilcegin bi sey

• +1
Çift çene ameliyatı sonrası maarda’nın yarrağı düzenli 1 sene yalanmazsa damak yerleşimi yetersiz kalıyor haberin olsun

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, maarda and 3 others
Çift çene ameliyatı sonrası maarda’nın yarrağı düzenli 1 sene yalanmazsa damak yerleşimi yetersiz kalıyor haberin olsun
o kadar mı geniş @maarda

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, maarda and 1 other person
tanner 2'den beri mewliyom (sirf hyoid icin, sonuc beklemiyorum en basindan beri) ergenligim ilerledigi icin biraz gelisti cenem sadece mewingle alakasiz.

hyoidim cok az da olsa kalkti ama o da her yasta yapabilcegin bi sey
tanner 2de mewingi nerden öğrendin amk

• +1
tanner 2de mewingi nerden öğrendin amk
ergenliğe geç girdim düzgün dil postürüne de 3 yıldır falan uyuyorum tahmini

şuan bile late tanner 3 early tanner 4 bir şeyim

ben 16 yaşındayım ergenliğe geç girdim ben bile iyimser ihtimal late tanner 3 diyom yoksa early 4 falanım muhtemelen kıllanmam genetik muhtemelen çüçnkü östrojenim hala tavan yapmamış anlaşılan

17'de tanner 4 olduğuna emin misin
çok büyük ihtimal knk kıllanma peach fuzz ergenliğe geç 14-15 gibi girdim + son 6 ayda 5-6 cm falan uzadım 1 ay önce ölçtüm boyumu 1cm uzamıştım yani boyum 1.90 oldu yteni

• +1
Reactions: growthplatessss111

Users who are viewing this thread

Back