Dathomirian Zabrak
Pump it melt it goon it
Gelin benim eti yiyin amkodularım
. ilerde döl yemek ascendletiyo deseler ona da inancanız amk 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
harbi mi diyosun nerden bulabilirimdöl yemek ascendletiyo
bok yemek ascendletiyormuşGelin benim eti yiyin amkodularım. ilerde döl yemek ascendletiyo deseler ona da inancanız amk
![]()
hindu methodbok yemek ascendletiyormuş
Niye inanmıyorsun kanka belki gerçekten ergenlikteyken işe yarıyordur ve çiğ süt kısmı doğru olsa gerek kaynatınca içersinde bulunan belli şeyler zarar görüyor vs. Tam emin olmadığım için açıklamayacağım net bir şekilde ama olabilirGelin benim eti yiyin amkodularım. ilerde döl yemek ascendletiyo deseler ona da inancanız amk
![]()
kanka çiğ süte istersen boşal yine aynı proteinleri alıyon aq niye kirli salmonellalı alasın ki git testo vur daha iyiNiye inanmıyorsun kanka belki gerçekten ergenlikteyken işe yarıyordur ve çiğ süt kısmı doğru olsa gerek kaynatınca içersinde bulunan belli şeyler zarar görüyor vs. Tam emin olmadığım için açıklamayacağım net bir şekilde ama olabilir
Testo ile ciğ sütü niye birbiriyle kıyaslıyon agakanka çiğ süte istersen boşal yine aynı proteinleri alıyon aq niye kirli salmonellalı alasın ki git testo vur daha iyi
aga cig sutteki salmonella riskine giriyosan testo riskine gir daha iyi diyomTesto ile ciğ sütü niye birbiriyle kıyaslıyon aga![]()