elemanzelvadre
Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
Neyim ben has blekpilci falan mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
CiviklikHaşlanmış ile çiğ yumurtanın farkı ne oluyor
Çiğ yemendeki amaç neyCiviklik
Igrenmeden yemekÇiğ yemendeki amaç ney
Afiyet olsunIgrenmeden yemek
Beyazi pisikÇiğ yemek daha zor geçen denedim anca 3 tane sonrasında hafif mide bulantısı
Tek seferde yut zor degilBeyazi pisik
Bana zevkli gelmeyen hiçbir şeyi yapmamTek seferde yut zor degil
Allah aşkına bir moderatörlere yetişetleyip şunu banlatsın bu kadar gay olunmazyarrami yiyosun?
Sarisi kabuga deymiyo ayrica ben yumurtami iyice filtrelenmis suyla yikiyorum 1 dakika falan buzlu kavanoA koyuyom 2 dakka sonra kiriyorum blendera 8 tane kakao muz bal pekmez atip karistiriyom bi aziyosun offfsalmonella
ideal olarak pismis beyaz cig sari yemek lazimçiğ yumurtanın protein emilimi daha az değilmi
yumurta yikanmaz bro...Sarisi kabuga deymiyo ayrica ben yumurtami iyice filtrelenmis suyla yikiyorum 1 dakika falan buzlu kavanoA koyuyom 2 dakka sonra kiriyorum blendera 8 tane kakao muz bal pekmez atip karistiriyom bi aziyosun offf
yumurtanin kaliteli olmasi onemli
En zevklisi pismis beyaz cig sari zatennnideal olarak pismis beyaz cig sari yemek lazim
ben tembel oldugum icin 4 tane yumurta atiyorum blendara ustune biraz süt ve sectigim bir mevve güzel shake oluyor