Hattab
Banned
Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'e söven @angrybirds adlı kişiye karşı cihat ilan ediyorum Allahu Akbar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Peter ve yuda yok şimdi saldırıya geçmeliyizsubforumun yarısı allaha inanmıyo knk
çünkü allah yok melek yok şeytan yok ölümden sonrası yok az kafası olup özellikle birşeye inanmaya çabalamayan objektif olarak sorgulayan adam bunun farkına varır dinlerin mantık kavramından çok uzak olduğunu düşünür tanrı varsa bile bunu biz bilemeyiz bilemediğimiz şeydende sorumlu olmamız ne kadar doğru ve tanrının doğrusu kime göre neye göre doğru doğru yanlış kavramına uyuluyorsa bi tanrıdan fazlası var demektir buda islama ters düşersubforumun yarısı allaha inanmıyo knk
Yahu daha bağlaç olan de/da'yı ayıramıyorsun bu konuları konuşmak sana düşmez.çünkü allah yok melek yok şeytan yok ölümden sonrası yok az kafası olup özellikle birşeye inanmaya çabalamayan objektif olarak sorgulayan adam bunun farkına varır dinlerin mantık kavramından çok uzak olduğunu düşünür tanrı varsa bile bunu biz bilemeyiz bilemediğimiz şeydende sorumlu olmamız ne kadar doğru ve tanrının doğrusu kime göre neye göre doğru doğru yanlış kavramına uyuluyorsa bi tanrıdan fazlası var demektir buda islama ters düşer
çünkü allah yok melek yok şeytan yok ölümden sonrası yok az kafası olup özellikle birşeye inanmaya çabalamayan objektif olarak sorgulayan adam bunun farkına varır dinlerin mantık kavramından çok uzak olduğunu düşünür tanrı varsa bile bunu biz bilemeyiz bilemediğimiz şeydende sorumlu olmamız ne kadar doğru ve tanrının doğrusu kime göre neye göre doğru doğru yanlış kavramına uyuluyorsa bi tanrıdan fazlası var demektir buda islama ters düşer
HaklısınKonu dışına çıkmaya gerek yok buna Allah'ın varlığını kanıtlasan nolcak ''allanı bilemm napiyim... :d'' diyip kaçıcak ondan dolayı din konuşmaya gerek yok amaç ''looksmax''
allahın varlığını kanıtladında benim cevabım mı kaldı dostum varsa mantıklı bi cevabın üstteki yazıya karşı lütfen söyleKonu dışına çıkmaya gerek yok buna Allah'ın varlığını kanıtlasan nolcak ''allanı bilemm napiyim... :d'' diyip kaçıcak ondan dolayı din konuşmaya gerek yok amaç ''looksmax''
Meslek lisesinde okuyorsun, bağlaç olan de/da'yı ayıramıyorsun senin böyle şeylere kafan basmaz konuşmaallahın varlığını kanıtladında benim cevabım mı kaldı dostum varsa mantıklı bi cevabın üstteki yazıya karşı lütfen söyle
Allahı herkes görmüş bi tek ben göremedim amk bu allah nerede körebe mi oynuyoruz amk niye saklanıyor bizden yoksa sub5 olduğu için utanıyor mu allah hadi Facereveal gelsin allahtan.Meslek lisesinde okuyorsun, bağlaç olan de/da'yı ayıramıyorsun senin böyle şeylere kafan basmaz konuşma
sen daha kendini görmüyon mına koyimAllahı herkes görmüş bi tek ben göremedim amk bu allah nerede körebe mi oynuyoruz amk niye saklanıyor bizden yoksa sub5 olduğu için utanıyor mu allah hadi Facereveal gelsin allahtan.
#allahfacereveal
burası looksmax forum yarram sana niye kanıtlama zahmetine gireyim küfründe boğulallahın varlığını kanıtladında benim cevabım mı kaldı dostum varsa mantıklı bi cevabın üstteki yazıya karşı lütfen söyle
Meslek lisesinde okuyorsun, bağlaç olan de/da'yı ayıramıyorsun senin böyle şeylere kafan basmaz konuşma
Bu ikisi ayni kisi mi la acababurası looksmax forum yarram sana niye kanıtlama zahmetine gireyim küfründe boğul
Kars Digorlu armenoid konuşmaBu ikisi ayni kisi mi la acaba
Gerçek hayatta gördüm Allahsız+Ateist PKK'lı oluyorlarKars Digorlu armenoid konuşma
ad hominem yapma esekYahu daha bağlaç olan de/da'yı ayıramıyorsun bu konuları konuşmak sana düşmez.
annen kulağıma fısıldadıamınakoyim bu islamcılar burayı nereden buluyo
anası yan odada namaz kılıyor dediğine bakamınakoyim bu islamcılar burayı nereden buluyo
kanıtla kanki bekliyomKonu dışına çıkmaya gerek yok buna Allah'ın varlığını kanıtlasan nolcak ''allanı bilemm napiyim... :d'' diyip kaçıcak ondan dolayı din konuşmaya gerek yok amaç ''looksmax''
şu pp'ye sahip birine cevap veremeyizkanıtla kanki bekliyom
tamam hattabşu pp'ye sahip birine cevap veremeyiz
"Tanrı" zaten doğru ve yanlışın kaynağıdır, kutsaliyete dayandırılmamış ahlak yalnızca fikirler ve içgüdülerden ibarettir bu da her insandan insana değişir. Eğer bir temel üzerine dayandırılmamış yalnızca bir zümrenin "fikir yürütmesinden" gelen ve evrensel sayılan doğrular, yanlışlar yahut ahlaki çıkarımlar yaparsak bu o zümreye mensup olmayan insanlara bilfiil zulüm olur. Bunun yanında ben inancımı belirtmeyeceğim lakin vaktinde dinsizdim. Şunu kabul etmek gerek ki herhangi bir dine "akli" delil aramaya çalışmak ve fikir yürüterek inanmak (inanmaya karar vermek) o dine saygısızlık hatta ihanettir. Dine inanç zaten bilimden ve akıldan değil batıniyetten gelir. Bu batıniyetten çıkan akli deliller olabilir ama bunlar inanmak ya da hüküm vermek için birincil kaynak değildir. Son olarak bir şey bilindiğinde zaten o tema inanç kapsamının dışında kalır. İnanmak için eser miktarda şüphe gerekir, şüphe olmadan inanç olmaz. Kimi dinlerse doğaları gereği bir "imtihan ve ilüzyon" dünyasında yaşadığımızı iddaa ediyorlarsa bu şüphenin varlığı kaçınılmazdır. Biraz daha felsefi terimlere hakim olmanı ve muhattabına yaftaladığın objektif bakış eksiksizliği hususiyetinde özeleştiri yapmanı öneririm.çünkü allah yok melek yok şeytan yok ölümden sonrası yok az kafası olup özellikle birşeye inanmaya çabalamayan objektif olarak sorgulayan adam bunun farkına varır dinlerin mantık kavramından çok uzak olduğunu düşünür tanrı varsa bile bunu biz bilemeyiz bilemediğimiz şeydende sorumlu olmamız ne kadar doğru ve tanrının doğrusu kime göre neye göre doğru doğru yanlış kavramına uyuluyorsa bi tanrıdan fazlası var demektir buda islama ters düşer
objektif bi açıdan tanrı inancının saçma olduğunu belirttim ve karşı fikir gelmesini bekledim ama hattab muhtemelen inandığı dini bile bilmiyor bu yüzden bana cevap vermek yerine cevap verince de allaha küfür edeceksin tarzı şeyler dediler fazla dindarlık insanların sorgulama ihtiyacını körü körüne engelliyor insanlar korkar hale geliyor sanki tek mantıklı din islammış gibi , her dinin ve o dine inanan kesmin kendince mantıklı ve o dini tutmasını sağlayan sebepleri vardır ama din konusunda özellikle bi dine inanmak için kendini zorlamıyorsan nihilist düşünce dsha ağır basan daha akla yatan birşey benim için"Tanrı" zaten doğru ve yanlışın kaynağıdır, kutsaliyete dayandırılmamış ahlak yalnızca fikirler ve içgüdülerden ibarettir bu da her insandan insana değişir. Eğer bir temel üzerine dayandırılmamış yalnızca bir zümrenin "fikir yürütmesinden" gelen ve evrensel sayılan doğrular, yanlışlar yahut ahlaki çıkarımlar yaparsak bu o zümreye mensup olmayan insanlara bilfiil zulüm olur. Bunun yanında ben inancımı belirtmeyeceğim lakin vaktinde dinsizdim. Şunu kabul etmek gerek ki herhangi bir dine "akli" delil aramaya çalışmak ve fikir yürüterek inanmak (inanmaya karar vermek) o dine saygısızlık hatta ihanettir. Dine inanç zaten bilimden ve akıldan değil batıniyetten gelir. Bu batıniyetten çıkan akli deliller olabilir ama bunlar inanmak ya da hüküm vermek için birincil kaynak değildir. Son olarak bir şey bilindiğinde zaten o tema inanç kapsamının dışında kalır. İnanmak için eser miktarda şüphe gerekir, şüphe olmadan inanç olmaz. Kimi dinlerse doğaları gereği bir "imtihan ve ilüzyon" dünyasında yaşadığımızı iddaa ediyorlarsa bu şüphenin varlığı kaçınılmazdır. Biraz daha felsefi terimlere hakim olmanı ve muhattabına yaftaladığın objektif bakış eksiksizliği hususiyetinde özeleştiri yapmanı öneririm.
Seni sikime takmadığım ve düşünceni değiştirmeye uğraşmak istemediğim için herhangi bir tartışma yapma gereği duymadım çünkü low iq'sun ve kafan basmıyorama hattab muhtemelen inandığı dini bile bilmiyor bu yüzden
tamam orospu evladı o zaman bi daha adıma thread açıp ilgi ararsan ananın boynuna çöküp o zaman şaap şuup sikerim anladın mı beniSeni sikime takmadığım ve düşünceni değiştirmeye uğraşmak istemediğim için herhangi bir tartışma yapma gereği duymadım çünkü low iq'sun ve kafan basmıyor
dünyanın yuvarlak olduğu, virüslerin insan öldürdüğü dahi sen inandığın için doğru. bunların hiçbirini birinci elden bilgi olarak almadın. araştırmaların hiçbirini sen yapmadın ya da hiç virüsten ölmedin. yakınından biri virüsten öldüyse de bunu sana bir doktor söyledi vs. kısaca skeptik yanını beğendim angrybirds. lakin kanaatimce eksiğin şu, nihai amaç hakikate ulaşmaktır. bunu elin psikoloğu da teologu da bilim adamı da söyler sadece farklı adlarla: kendini gerçekleştirmek, Allah'la bir olmak, hayatın anlamını bulmak vs. bu sebepten ötürü zannımca yapılması gereken ilk adım halihazırda zaten bildiğimiz her şeyi unutup (bir şeyin bilinemeyeceği, bir dinin doğru olamayacağı dahil) her şeye karşı kuşkucu şekilde yaklaşıp kendi değerlerimizi inşaa edip üstinsana ulaşmaktır (böyle buyurdu zerdüştü okumadıysan oku) üstinsana giden yol vardır ama zirvesi yoktur, her an gelişim halindedir bu yüzden yalnızca lafın gelişi olsa bile net hükümler verme. kendinle çelişmene yol açabilir zira objektif şekilde bakıldığında benim cephemde de nihilizm saçmadır.objektif bi açıdan tanrı inancının saçma olduğunu belirttim ve karşı fikir gelmesini bekledim ama hattab muhtemelen inandığı dini bile bilmiyor bu yüzden bana cevap vermek yerine cevap verince de allaha küfür edeceksin tarzı şeyler dediler fazla dindarlık insanların sorgulama ihtiyacını körü körüne engelliyor insanlar korkar hale geliyor sanki tek mantıklı din islammış gibi , her dinin ve o dine inanan kesmin kendince mantıklı ve o dini tutmasını sağlayan sebepleri vardır ama din konusunda özellikle bi dine inanmak için kendini zorlamıyorsan nihilist düşünce dsha ağır basan daha akla yatan birşey benim için
inanç yukarda dediğim gibi kişiden kişiye çook çook değişir benim aslında yukarda öyle dememin sebebi karşı cevap beklememdi
Sus lan köpektamam orospu evladı o zaman bi daha adıma thread açıp ilgi ararsan ananın boynuna çöküp o zaman şaap şuup sikerim anladın mı beni
Türbanlı ananın yüzüne nasıl bakıyorsuntamam orospu evladı o zaman bi daha adıma thread açıp ilgi ararsan ananın boynuna çöküp o zaman şaap şuup sikerim anladın mı beni
ilahi buyrukçu saçmalıkları"Tanrı" zaten doğru ve yanlışın kaynağıdır, kutsaliyete dayandırılmamış ahlak yalnızca fikirler ve içgüdülerden ibarettir bu da her insandan insana değişir
neye göre inanacağız tam olarak amkŞunu kabul etmek gerek ki herhangi bir dine "akli" delil aramaya çalışmak ve fikir yürüterek inanmak (inanmaya karar vermek) o dine saygısızlık hatta ihanettir.
0 epistemoloji bilgisiSon olarak bir şey bilindiğinde zaten o tema inanç kapsamının dışında kalır. İnanmak için eser miktarda şüphe gerekir, şüphe olmadan inanç olmaz.
biraz descartes biraz nietzsche biraz da tasavvuf okuyunca büründüğüm haldünyanın yuvarlak olduğu, virüslerin insan öldürdüğü dahi sen inandığın için doğru. bunların hiçbirini birinci elden bilgi olarak almadın. araştırmaların hiçbirini sen yapmadın ya da hiç virüsten ölmedin. yakınından biri virüsten öldüyse de bunu sana bir doktor söyledi vs. kısaca skeptik yanını beğendim angrybirds. lakin kanaatimce eksiğin şu, nihai amaç hakikate ulaşmaktır. bunu elin psikoloğu da teologu da bilim adamı da söyler sadece farklı adlarla: kendini gerçekleştirmek, Allah'la bir olmak, hayatın anlamını bulmak vs. bu sebepten ötürü zannımca yapılması gereken ilk adım halihazırda zaten bildiğimiz her şeyi unutup (bir şeyin bilinemeyeceği, bir dinin doğru olamayacağı dahil) her şeye karşı kuşkucu şekilde yaklaşıp kendi değerlerimizi inşaa edip üstinsana ulaşmaktır (böyle buyurdu zerdüştü okumadıysan oku) üstinsana giden yol vardır ama zirvesi yoktur, her an gelişim halindedir bu yüzden yalnızca lafın gelişi olsa bile net hükümler verme. kendinle çelişmene yol açabilir zira objektif şekilde bakıldığında benim cephemde de nihilizm saçmadır.