jsbera
Iron

Beyler ve bayanlar cildimin durumu berbat ve pek sivilce veya akne olduğunu sanmıyorum. Yani evet sivilce ve kırmızı renkte ama sivilceye benzemiyor, cildimin derinliklerinden hasar görmüş, o derinden bu dış yüzeye kadar kırmızı olan yerler akne gibi durmuyor amk. Arkadaşım egzama olduğunu söyledi ve belki de doğrudur. dermatologada gittim eritretin verdi yolladı orospu evladı bi sikede yaramıyor zaten bu şekil cilt için. özel cildiye gibi yerlere gidip yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl tedavi uygulicaklar tedavinin adı ne lazer mi olcak ne olcak bilmiyorum ama bu hardmaxxinge giriyor sanırsam.. Ayrıca standart cilt bakımı yaptırıyordum ama hiçbiri işe yaramadı çünkü bu cilti neredeyse hiçbirşey çözemez aq Hiçbir şey işe yaramıyor, boktan nemlendiricileri benzoxyn eritretin güneş kremi salisilik asit vb. denemekten sıkıldım hiçbiri bi sikim yapmıyor bundan oncede cok sey denedim. Bağırsaklarımı düzeltmeye çalışıyorum ama işe yaramayacağına bahse girerim. HERHANGİ BİR ÖNERİNİZ VAR MI? Bu ciltle kaldım yıllarca 16 yaşındayım bu arada ve kendimi asıcam şakasız böyle devam ederse cok hasta gibi hissettiriyor adamı amk Allahtan azcık bir sıfatım varda az bucuk asosyal duş almayan boka benzemiyorum.