Cildiye copelamak hk

kullancı1998572619

kullancı1998572619

Bronze
Cildim o kadar kötü değil normal istersem accutane verme ihtimali yok üstüne gymmaxliyorum bu yüzdende vermeme ihtimali var nasıl copelıyabilirim yada nasıl uyguna bulabilirim source olan yazarsa sevinirim

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
Cildim o kadar kötü değil normal istersem accutane verme ihtimali yok üstüne gymmaxliyorum bu yüzdende vermeme ihtimali var nasıl copelıyabilirim yada nasıl uyguna bulabilirim source olan yazarsa sevinirim
accutane reçeteli değilki eczaneden zoretanin alabilirsin 20mg 30luk 450tl 10mg 30luk 250tl

• +1
Reactions: Zodiac and Yagiz8928
knk ben looksmaxxer'ım ascendlemek için lazım dedigimde vermişti

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, temelyeterliliktest, xlegend and 2 others
Gidiyon eczaneye aknetrent 10 mg ver yoksa anani sikerim diyon vermek zorunda kaliyor ben öyle yaptim 6. Ayim accutane ile

• JFL
Reactions: churmaxxed and Serialsuicide
ya avel orospu evlatları spor yapıyorum diye vermiyo

git al direk eczaneden beyaz reçete
roakutan mı neydi
20mg isotret

beyler sustanon vermiyor haberiniz olsn:lul:

• JFL
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
ya avel orospu evlatları spor yapıyorum diye vermiyo

git al direk eczaneden beyaz reçete
roakutan mı neydi
20mg isotret
zoretanin/aknetrent/roaccutane bunlar farketmiyor her eczanede bulunmuyor roaccutane

Users who are viewing this thread

Back