cildiye doktoruna ne soyleyeyım

emirmax.6

emirmax.6

Gold
cildim iyi sadece siyah nokta var adam tassak mı gecıyon dıye sorucak eminim diğeri de hiçbirşey yok diye göndermişti ,retinol kullanayım (hafif gözneke ve burun üstü yağ filamentleri siyah noktaya sahibim) veya krem. Bu ürünleri kullanmam cildimi bozar mı?

cildim iyi sadece siyah nokta var adam tassak mı gecıyon dıye sorucak eminim diğeri de hiçbirşey yok diye göndermişti ,retinol kullanayım (hafif gözneke ve burun üstü yağ filamentleri siyah noktaya sahibim) veya krem. Bu ürünleri kullanmam cildimi bozar mı?
cildiyeler birşey bilmiyor hep saçmasapan şeyler yazıp yolladılar yüzüm daha kötü oldu
exfoliate yap belki geçer benzoil peroksit önerenlerde var

cildiyeler birşey bilmiyor hep saçmasapan şeyler yazıp yolladılar yüzüm daha kötü oldu
exfoliate yap belki geçer benzoil peroksit önerenlerde var
gozenek ve sıyah nokta ıcın krem yazar cok agır olmaz bence imex de yazdırcam yine iyi frauder

gozenek ve sıyah nokta ıcın krem yazar cok agır olmaz bence imex de yazdırcam yine iyi frauder
benzoxin yazar büyük ihtimalle imexi yazması doktorun insiyatifine bağlı

Cilt bana hep cope olarak geliyor yanlış düşünüyorum belki ama iyi bir kemik yapın olmadığı için motivasyon olarak zor geliyordur belki. Ben sadece güneş kremi sürüyorum mesela

Cilt bana hep cope olarak geliyor yanlış düşünüyorum belki ama iyi bir kemik yapın olmadığı için motivasyon olarak zor geliyordur belki. Ben sadece güneş kremi sürüyorum mesela
cilt cope değil çok etkiliyor kemik kadar olmasada etkiliyor

• +1
Reactions: emirmax.6
cilt cope değil çok etkiliyor kemik kadar olmasada etkiliyor
cilt benim kişiliğime bağlı temizlik takıntılısı bir insanım ve cildimin böyle olması beni rahatsız ediyor bu yüzden takıntılıyım

• +1
Reactions: Ashoimex
1730122307299
1730122723283

2 saniyede hazırladığım için kötü oldu fakat farkı görmeni sağlıyor