temelyeterliliktest
puahate sluthate lookism
günde 1 öğüne düştüm amk abur cubur hariç nasıl kilo alcam iştahım yok avradını sikim böyle vücudun 55 kilo olsa olsa karı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
spora basla diyet yazarlargünde 1 öğüne düştüm amk abur cubur hariç nasıl kilo alcam iştahım yok avradını sikim böyle vücudun 55 kilo olsa olsa karı olur
yulaf al rice cream al ananın yaptiği yemeklerden yiyebildigin kadar ye bi öğün olarak yulaf ye aksam yemeğinden sonra da rice cream ye haftada 2 kilo alirsin garanti ama ananin yaptiği yemeklerdende yemen lazim karbonhidrat yapmıyorsa git makarna al poşet poşet anne bana gunde bi kez makarna pişir de ok sporda yap ki skinnyfat olmagünde 1 öğüne düştüm amk abur cubur hariç nasıl kilo alcam iştahım yok avradını sikim böyle vücudun 55 kilo olsa olsa karı olur
Cicibebe diyolar bilmiyom ki valla bende zarganayımgünde 1 öğüne düştüm amk abur cubur hariç nasıl kilo alcam iştahım yok avradını sikim böyle vücudun 55 kilo olsa olsa karı olur
Cicibebeyle 3 kilo aldım bu aygünde 1 öğüne düştüm amk abur cubur hariç nasıl kilo alcam iştahım yok avradını sikim böyle vücudun 55 kilo olsa olsa karı olur
amınakoyim iştah yok aloo nası yicem bende istiyom yemekCicibebeyle kilo al = hormonlarin anasini sik boklu şeker ye
Carnivore beslen = vücudun olmasi gereken kiloya kendiliginden ulassin ve 10kat saglikli ol
KArısın yani iştah yok = ben karıyımamınakoyim iştah yok aloo nası yicem bende istiyom yemek