D
Deleted member 86491
Master
![Screenshot 20240828 121922 Gallery Screenshot 20240828 121922 Gallery](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4344400_Screenshot_20240828_121922_Gallery.jpg)
Orijinal ten rengim bu
![Snapchat 723305461 Snapchat 723305461](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4344404_Snapchat-723305461.jpg)
Bu da yüzümün rengi yüzü nasıl baştaki gibi yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Expigment krem %4 bolgesel shitskinlik icin tahris edicidir altina nemlendirici sürGlutathione IV serum
Senin kucagina mikucaga oturarak
evet tam kucagimaSenin kucagina mi
kızı soyar soymaz zıbam diye geçirmeyeceksin beyinsiz evladı. uzun süre sevişin amk vakit bizim. sonra yavaş yavaş soyacaksın, hala sokmak yok amk evladı. kızı ilk başta yavaş yavaş dokunacaksın, tüm vücudunu gezeceksin. püf noktaları var da uzun sürer. o huylanıp, iyice kıvama gelmeye başlayacak. daha am’a dokunmadık. am yok daha. şimdi biraz kıvranmaya başladığında, amın etrafına bas çek yapacaksın, hafif dokunuşlarla. bunu yaptıktan sonra, dudağını amın etrafında gezdireceksin. daha yalamak yok. sadece dokundurup çekiyorsun. bir süre devam et. kız uçacak. yavaş yavaş ama yakınlaş, orada da dokundur çek dudağını. ilk sinyali yolladık. şimdi tüm vücudu dudağınla gezmeye başla. bunu yaparken arada sırada öpeceksin. kız kuduracak, hatta titreyecek. amın üst bölgesine geldiğinde öpüp çekeceksin. iyice yaklaşacaksın, bu sırada arada da yalıyorsun tabi. ellerin de hiç durmayacak moruk. ellerin sürekli aktif olacak. sen amı öpmeye geldiğinde, ellerin bacaklarda, göğüste olacak. deli gibi sıkmayacaksın. am’a bir öpücük kondurduktan sonra yavaş yavaş elini ama götürüyorsun ve yukarıya kızı öpmeye çıkıyorsun. biraz orada yedikten sonra yine yavaş hareketlerle, aşağıya iniyorsun ve am’a bir dil atıyorsun. sonra kızın suratına bir bak. o şu an burada değil. amı yaladıktan sonra artık iş emmeye gelecek. emeceksin. ellerin sabit durmayacak sürekli oynayacak. emerken kızın suratındaki o azgınlığı göreceksin. sok artık diyecek. amaaaan sakın sokma orospu çocuğu. o kadar yaladın, boşa gider. yalamaya devam. eller durmuyor, amın her tarafını yalayacaksın. kız kuduracak, dakikalarca yalamışlığım var. bu kızı orgazm etmeden bırakmayacaksın. tabi zordur ama bazılarında hemen işe yarar. yalaya yalaya kız orgazma oldu, eller sabit durmadı. buraya kadar iş güzel. kız hala isteyecek. daha yarrak sokmadık. kız zaten 1-2 dakika sonra yine isteyecek. çıkarıp yarrağı sokacaksın. erken mi boşalma sorunun var? kıza 3 git gel biraz bekle, beklerken kızı öp falan. sonra devam edeceksin. baktın boşalacaksın, pozisyon değiştirme ayağıyla vakit kazanacaksın. tabi bu erken boşalan yıkıklar için. buradan sonra ağzın, ellerin ve sikin hiç durmayacak. sürekli sikeceksin. ve 2 gün sonra bir mesaj: “yine gelseneevet tam kucagima
Ucube gibi gözükeceksin ama söyliyim genedeView attachment 3130038
Orijinal ten rengim bu
View attachment 3130042
Bu da yüzümün rengi yüzü nasıl baştaki gibi yaparım
kızı soyar soymaz zıbam diye geçirmeyeceksin beyinsiz evladı. uzun süre sevişin amk vakit bizim. sonra yavaş yavaş soyacaksın, hala sokmak yok amk evladı. kızı ilk başta yavaş yavaş dokunacaksın, tüm vücudunu gezeceksin. püf noktaları var da uzun sürer. o huylanıp, iyice kıvama gelmeye başlayacak. daha am’a dokunmadık. am yok daha. şimdi biraz kıvranmaya başladığında, amın etrafına bas çek yapacaksın, hafif dokunuşlarla. bunu yaptıktan sonra, dudağını amın etrafında gezdireceksin. daha yalamak yok. sadece dokundurup çekiyorsun. bir süre devam et. kız uçacak. yavaş yavaş ama yakınlaş, orada da dokundur çek dudağını. ilk sinyali yolladık. şimdi tüm vücudu dudağınla gezmeye başla. bunu yaparken arada sırada öpeceksin. kız kuduracak, hatta titreyecek. amın üst bölgesine geldiğinde öpüp çekeceksin. iyice yaklaşacaksın, bu sırada arada da yalıyorsun tabi. ellerin de hiç durmayacak moruk. ellerin sürekli aktif olacak. sen amı öpmeye geldiğinde, ellerin bacaklarda, göğüste olacak. deli gibi sıkmayacaksın. am’a bir öpücük kondurduktan sonra yavaş yavaş elini ama götürüyorsun ve yukarıya kızı öpmeye çıkıyorsun. biraz orada yedikten sonra yine yavaş hareketlerle, aşağıya iniyorsun ve am’a bir dil atıyorsun. sonra kızın suratına bir bak. o şu an burada değil. amı yaladıktan sonra artık iş emmeye gelecek. emeceksin. ellerin sabit durmayacak sürekli oynayacak. emerken kızın suratındaki o azgınlığı göreceksin. sok artık diyecek. amaaaan sakın sokma orospu çocuğu. o kadar yaladın, boşa gider. yalamaya devam. eller durmuyor, amın her tarafını yalayacaksın. kız kuduracak, dakikalarca yalamışlığım var. bu kızı orgazm etmeden bırakmayacaksın. tabi zordur ama bazılarında hemen işe yarar. yalaya yalaya kız orgazma oldu, eller sabit durmadı. buraya kadar iş güzel. kız hala isteyecek. daha yarrak sokmadık. kız zaten 1-2 dakika sonra yine isteyecek. çıkarıp yarrağı sokacaksın. erken mi boşalma sorunun var? kıza 3 git gel biraz bekle, beklerken kızı öp falan. sonra devam edeceksin. baktın boşalacaksın, pozisyon değiştirme ayağıyla vakit kazanacaksın. tabi bu erken boşalan yıkıklar için. buradan sonra ağzın, ellerin ve sikin hiç durmayacak. sürekli sikeceksin. ve 2 gün sonra bir mesaj: “yine gelsene
Bu elemanlar takmış beyazlığa beyazlık avrupalılık diye copeliyorlar tanned a shitskin olursun diyorlar dediğim gibi Tanned mog ederPişman olursun
Yüzümün rengi nasıl peki böyle mi kalsın bronzlaşip iyice tanned mi yapayimPişman olursun
Tanned shitskin değil oğlum manyak misinBu elemanlar takmış beyazlığa beyazlık avrupalılık diye copeliyorlar tanned a shitskin olursun diyorlar dediğim gibi Tanned mog eder
Bide ben pale skin a10 göz koyu saç colouringine kafayi sarmistim ondan açtım bunuBu elemanlar takmış beyazlığa beyazlık avrupalılık diye copeliyorlar tanned a shitskin olursun diyorlar dediğim gibi Tanned mog eder
Biliyorum olm tanned olunca shitskin oldum diyen elemanlar varTanned shitskin değil oğlum manyak misin
View attachment 3130817
Textbook tanned skin example
View attachment 3130826
sıkerım ılacı herseyı denedım serum felan yaramıyor kanka sut bıde pırınc unu karıstır maske yap haftada 2 yemın ederım ten rengını fena acıyor bende 1 aydır yapıyorum tatılde baya yanmıstım acıldı tenımBide ben pale skin a10 göz koyu saç colouringine kafayi sarmistim ondan açtım bunu
yüzünün ten rengi, oradaki çizgi bile köylüce. köyylü. köylü
peki cidden köylümüsün onu söyle.Muhtemelen senden daha beyazim o yüzden kudurdun
Hayırpeki cidden köylümüsün onu söyle.
Köylü olmakta ne varmış amk çocukluktan beri yüksek protein işlenmemis gıda yiyorsun yani = mogger kemiklerpeki cidden köylümüsün onu söyle.
Ya sal şunu kanka adam kendi diyo testosteronum düşük diye 25den sonra her şey bitecek onun içinKöylü olmakta ne varmış amk çocukluktan beri yüksek protein işlenmemis gıda yiyorsun yani = mogger kemikler
Ramirez köyde büyümüştü mesele adam o yüzden alkol sigara hariç bi sikim tüketmemesine rağmen mogger
Bu köylü proteinsiz köylü sıfatından belli 4mq köylüsüü hem sen konuşma lan satıcı seni pezevenq herif seniKöylü olmakta ne varmış amk çocukluktan beri yüksek protein işlenmemis gıda yiyorsun yani = mogger kemikler
Ramirez köyde büyümüştü mesele adam o yüzden alkol sigara hariç bi sikim tüketmemesine rağmen mogger
Ya sal şunu kanka adam kendi diyo testosteronum düşük diye 25den sonra her şey bitecek onun için
Bu köylü proteinsiz köylü sıfatından belli 4mq köylüsüü hem sen konuşma lan satıcı seni pezevenq herif seni
Attın ya mq sala mqSifatimi nerde gördün ppyi mi diyosun ha o morphdaki kemik kütlesi yüksek ihtimalle senin yüzündekinin 3 katına eşit. Ayrıca senin pheno turanid değil miydi öyle diyodun kemiksiz sarı tenli recessed maxillali küçük kafalı biseysindir.
Hayir atmadimAttın ya mq sala mq
Baskasi atmisti o zaman.Hayir atmadim
@maarda dostluk ppsi mi yaptinizBaskasi atmisti o zaman.
Baskasi atmisti o zaman.
@maarda dostluk ppsi mi yaptiniz