B
bable my height
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
18 yasındayım gunes kremi kullanıyorum zaten koyma geregı duymadım sagol yüzümde sivilce yokiyi, gunes kremini de unutma. bide yasin kucuk ve sivilce sorunun da ciddi degilse tret uzun vadede tavsiye etmem
Tret yaşlanma karşıtı da degil miydi neden onermiyorsuniyi, gunes kremini de unutma. bide yasin kucuk ve sivilce sorunun da ciddi degilse tret uzun vadede tavsiye etmem
@maarda bir ara açıklamıştı:Tret yaşlanma karşıtı da degil miydi neden onermiyorsun
Gay misin kardesim snAttıgı adamların cildi mükemmel benim cilt tonumda onlar gibi olursa cildim gayet güzel duracaktır
Hayır ama cildinin boyle olmasını istiyorum bir tüp tek kullanacağım iyi nemlendirici önerse3neGay misin kardesim sn
kankam bu pale skin gayet güzel duruyor amk ciltten değil elemanların fenotip gay gibi duruyorGay misin kardesim sn
yok bra kanzibkuzen direkt böyle parlak cilt gay gibi duruyor mat ve cilt tonu eşit lekesiz en iyisi gerek yok böyle parlaklığa bide ek olarak ben anlayabiliyorum tedavi gorduğunu herkes anlar yani yolda birini gorunce boyle parlak skinli bence cilt dediğin doğal olmalıkankam bu pale skin gayet güzel duruyor amk ciltten değil elemanların fenotip gay gibi duruyor
kanka bende katılıyom doğal olmalı ama cilt yüksek oranda kişinin elinde değilyok bra kanzibkuzen direkt böyle parlak cilt gay gibi duruyor mat ve cilt tonu eşit lekesiz en iyisi gerek yok böyle parlaklığa bide ek olarak ben anlayabiliyorum tedavi gorduğunu herkes anlar yani yolda birini gorunce boyle parlak skinli bence cilt dediğin doğal olmalı