Cilt

szolliontaraelis

szolliontaraelis

Solum In Mortem Finiat Officium
Cilt dokusu ve gerginligi icin kullandiginiz supplement ve urunler neler gencolar? Dht fazlaligindan cildimin anasini yanlislikla sikmeye baslamis olabilirim.

• +1
Reactions: Peter Steele
Cilt dokusu ve gerginligi icin kullandiginiz supplement ve urunler neler gencolar? Dht fazlaligindan cildimin anasini yanlislikla sikmeye baslamis olabilirim.
A Vitamini ve Çinko overdoseluyom

• +1
Reactions: szolliontaraelis
b
benimde sikilmeye başladı ufaktan

Ne diyon yarram @angrybirds

• So Sad
Reactions: angrybirds
Ostrojen tretinoin niacinimide

Oncelikle aromasin almayi kesiyoruz

• WTF
  • JFL
Reactions: szolliontaraelis and Peter Steele
eczaneden acnelyse 0.025 al kral sabahlarida gunes kremi sur bide bi tane temizleme jeli al bu 3 u krem falan fistan

takviye olarak hyaluronik asit al gunluk 200mg aliyom ben bide evigen vardir illa sende apse yapmasin diye evigen i kiriyolar krem yapiyor karilar yaslanma karsiti ona bi bak ytden

• +1
Reactions: Ashoimex
Ostrojen tretinoin niacinimide

Oncelikle aromasin almayi kesiyoruz
oncelikle ai almayi kesiyoruz ve testo kurunde oldugumuz icin kariya donusuyoruz

• +1
Reactions: szolliontaraelis
eczaneden acnelyse 0.025 al kral sabahlarida gunes kremi sur bide bi tane temizleme jeli al bu 3 u krem falan fistan

takviye olarak hyaluronik asit al gunluk 200mg aliyom ben bide evigen vardir illa sende apse yapmasin diye evigen i kiriyolar krem yapiyor karilar yaslanma karsiti ona bi bak ytden
Kanka sivilceye dair problemim yok olmadi da zaten hicbir zaman ama cildim yuzumde bonemass olmasina ragmen bir tik sarkik duruyor bu da keskin goruntu olusturmuyor. Tret gibi kremleri kullanmak benim isime pek yaramaz zaten kimsenin de kullanmamasi gerek bence.

Hyaluronik asit+gelatin overdose mu yapsam diye dusunuyom. Evigen muhabbetini ilk kez duyuyorum biraz arastirayim.

• +1
Reactions: Peter Steele
Kanka sivilceye dair problemim yok olmadi da zaten hicbir zaman ama cildim yuzumde bonemass olmasina ragmen bir tik sarkik duruyor bu da keskin goruntu olusturmuyor. Tret gibi kremleri kullanmak benim isime pek yaramaz zaten kimsenin de kullanmamasi gerek bence.

Hyaluronik asit+gelatin overdose mu yapsam diye dusunuyom. Evigen muhabbetini ilk kez duyuyorum biraz arastirayim.
Tret kolajen boostluyor ama iste elemanasdas kardesimiz anlatmisti kari olurrsunuz oglum falan demisti.

dr oetker jelatin var gunluk 10 20 gram ondan ye kolajen toz al bide kemik iligi suyu ic hyaluronik asit normal doz 200 sen 400 al
evigen muhabbbeti baya iyi bende eski fshise bi kizdsn duymustum enjeksiyon yaparken attim enjektoru hani birikio ya baska sekilde dedi o şey ne farkli renk apse olmasin diye e vitamini aaa bendede var yuzume suruom cok iyi dedi arastirdim cidden varmis saca bile suruyolsr

Cildin sarkık duruyorsa premaxillada sorun olabilir hocam.

Users who are viewing this thread

Back