Cinsel istegi bitirecek ilac onerisi?

D

Deleted member 62119

Iron
Devamli kolay sekse ulasmak icin kasar kizlarla birlikte oluyorum sonra iliskiyi kesemiyorum sirf devamli cinsel iliskiye girebilmek icin 3 4 aylik boktan iliskiye maruz kalip mentali sikiyorum en sonunda ayriliyorum 1 ay sonra tekrardan ayni dongu basliyor tasaklarimi kesecem artik haftada 6 spor yaptigimdan itibaren testo tavan publardan dating applerden biktim tasaklarimi kesecem en sonunda ciddili bir ilac veya madde kullanayim sabahlari bile sikim kalkmasin birakinca da hormonlarim devam etsin istiyorum var mi oneri?

• JFL
Reactions: Thrill, stacyworshipper, why not me? and 2 others
LARP LARP LARP SAHUR

• +1
Reactions: Thrill, meatenjoyer9, susisesi and 4 others
  • +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, Thrill, the kulhanbeyi and 2 others
Sikmesi yarim saat unutmasi yarim sene essegim amina koyayim
He knk he hadi hergun farkli am sikiyormussun he hadi aldin ilgini tmm?
Siktir git simdi

• +1
Reactions: dgn.b, Thrill, Deleted member 277275 and 6 others
östrojen

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Thrill, Deleted member 277275 and 3 others
Devamli kolay sekse ulasmak icin kasar kizlarla birlikte oluyorum sonra iliskiyi kesemiyorum sirf devamli cinsel iliskiye girebilmek icin 3 4 aylik boktan iliskiye maruz kalip mentali sikiyorum en sonunda ayriliyorum 1 ay sonra tekrardan ayni dongu basliyor tasaklarimi kesecem artik haftada 6 spor yaptigimdan itibaren testo tavan publardan dating applerden biktim tasaklarimi kesecem en sonunda ciddili bir ilac veya madde kullanayim sabahlari bile sikim kalkmasin birakinca da hormonlarim devam etsin istiyorum var mi oneri?
Aromasin senin tedavinin adı. Ve bu mal’a ulaşabilirsin bizim bir bilader var köprü altı satıyor bunu ucuza @ascendantwill

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, Thrill, Deleted member 277275 and 6 others
AROMASSSİİİİİN
Images 18

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, growthplatessss111 and 3 others
BENDE SİKİŞMEKTEN YORULDUM EN SON KAHPE ANANLA GÖRÜŞÜRKEN BOKLU KILLI GÖTÜYLE ÖNÜMDE DOMALINCA EKMEK ATASIM GELDİ TÜM İSTEĞİM KAÇTI 2 AYDIR SİKİM KALKMIYOR EVVELİYAHTINI SİKTİĞİMİN OĞLU SENİ

• JFL
  • +1
Reactions: enes batur agartha, stacyworshipper, Deleted member 277275 and 6 others
He knk he hadi hergun farkli am sikiyormussun he hadi aldin ilgini tmm?
Siktir git simdi
Her gun farkli am siktigim cikarimina nasil ulastin anlama kabiliyetini sikeyim dedigin gibi olsa paso siker gecerim zaten

• +1
Reactions: Thrill
Her gun farkli am siktigim cikarimina nasil ulastin anlama kabiliyetini sikeyim dedigin gibi olsa paso siker gecerim zaten
Hayir sulailesini siktigim
Boyle bir soruyu sormanin nedeni su;bizim sana ooooo kanka bizede ogret nasil kiz sikion nkknkkk mirin vallla uffff ahhhh ooohhh dememizi bekledin
Ama hayir gotveren yermi anadolu cocugu

• +1
Reactions: Thrill, susisesi, the kulhanbeyi and 1 other person
erglenlikten cikin duzgun bi yerde uni baslayin cinsel hayatiniz oluyor amina koyayim gercekten am sikmek icin mi forumda takilip softmaxx yapiyorsunuz mesele smv yi yukseltmek ve yuksek testo ile ne ders ne kariyer kovalaniyor devamli o bana mi bakti suna yazayim buna cakayim mentalitesi hayatima engel oluyor

erglenlikten cikin duzgun bi yerde uni baslayin cinsel hayatiniz oluyor amina koyayim gercekten am sikmek icin mi forumda takilip softmaxx yapiyorsunuz mesele smv yi yukseltmek ve yuksek testo ile ne ders ne kariyer kovalaniyor devamli o bana mi bakti suna yazayim buna cakayim mentalitesi hayatima engel oluyor
DEDİĞİM GİBİ KARDEŞİM O ANANDAN RİCA ET DEKİ ANNE BOKLU GÖTÜNE BİR BAKABİLİR MİYİM İŞTAH KALMAZ

• +1
  • JFL
Reactions: susisesi, the kulhanbeyi, urlordd and 3 others
Hayir sulailesini siktigim
Boyle bir soruyu sormanin nedeni su;bizim sana ooooo kanka bizede ogret nasil kiz sikion nkknkkk mirin vallla uffff ahhhh ooohhh dememizi bekledin
Ama hayir gotveren yermi anadolu cocugu
Olum kasar kizlarla iliskiye girmek ovunulecek bisey mi sence kisiligin ucube olmadigi surece boyun da tipin de averaj olmasa hicbir olayi yok

15 kisilik kabilede yasayan tek derdi am sikmek olan inceller yanmis klavyede zirlayacagina git mentalini toparla yoksa tek derdi am sikmek olan hayatsiz elemanlardan biri olacaksin
DEDİĞİM GİBİ KARDEŞİM O ANANDAN RİCA ET DEKİ ANNE BOKLU GÖTÜNE BİR BAKABİLİR MİYİM İŞTAH KALMAZ

• Ugh..
Reactions: Fridx
15 kisilik kabilede yasayan tek derdi am sikmek olan inceller yanmis klavyede zirlayacagina git mentalini toparla yoksa tek derdi am sikmek olan hayatsiz elemanlardan biri olacaksin
Bak sayın allahını siktiğim dikkatli dinle, açıklama yapmak zorunda değildin derdin cinsel isteğini bitirmek olsa sorardın title yazardın yok çok sikişmekten böyleyim şöyleyim demezdin

• +1
Reactions: the kulhanbeyi, Fridx and Orcairis
Bak sayın allahını siktiğim dikkatli dinle, açıklama yapmak zorunda değildin derdin cinsel isteğini bitirmek olsa sorardın title yazardın yok çok sikişmekten böyleyim şöyleyim demezdin
Cok sikismekten oyle oldugum yazmiyor? Zaten her gun farkli am sikebilsem boyle bir derdim olmaz siker gecerim aciklamayi yazma sebebim sadece fiziksel degil mental bir engel aradigimi belirtmek yoksa yuksek testo ile sikimi kaldirmayacak bisey kullansam sorun daha kotu olur

• JFL
Reactions: Fridx and Deleted member 251512
DNR DNR DNR DNR

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx, Orcairis and 1 other person
Aromasin senin tedavinin adı. Ve bu mal’a ulaşabilirsin bizim bir bilader var köprü altı satıyor bunu ucuza @ascendantwill
unutuldum :feelswhy:

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill and Orcairis
bi bakcaktim da annem aromasinimi cope atmis sanieim

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
  • So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, flows5991 and 2 others
  • JFL
Reactions: Serialsuicide
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill and susisesi
İlk insan mısın oruspu evladı abazalık yapmaman için hadım mı olman lazım

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Serialsuicide and 4 others
OP gel seni evire çevire bi güzel sikeyim bir sorunun kalmaz

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Deleted member 251512, Serialsuicide and 4 others
Taş bul yolda bi tane sıkıntı vur siyle sağlam2 3 darbe bidaha kalkar mı gorursun

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis

Users who are viewing this thread

Back