Çıtayı yükseğe koymak

tekeng

tekeng

tavşan dağı sikmiş dağın haberi yok
LTB kız ile normal ilişki yürütme şansı varken MTB nin peşinden koşup palyaço köpek olmak. Sizce bu ahmaklık mı yoksa hepimizin ortak sorunu mu.
aslında başlık olarak açılacak bir konu değil yinede bahsetmek istedim.
Court jester dancing

LTB kız ile normal ilişki yürütme şansı varken MTB nin peşinden koşup palyaço köpek olmak. Sizce bu ahmaklık mı yoksa hepimizin ortak sorunu mu.
aslında başlık olarak açılacak bir konu değil yinede bahsetmek istedim.
View attachment 4889864
olm buna inanan bi insan hayatında hiçbir kızla konuşmamıs bir insandır

mtb hmtb kızı düşürmek ltb kızı düşürmekten 1500 kat daha basit çirkin kızlar yüzde 90 istisnasız kompleksli olur mesela ünide 5-6 ayda 3 kere falan cold app aldım hiçbiri ltb değildi ltb kız yüricek özgüveni de bulamaz

ve genel olarak sosyal medyada da aldatmakla alakalı paylaşımlara bakarsanız çoğuna destek veren slay go queen yazanlar hep çirkin kızlardır güzel kızlar kendini böyle duruma düşürmez

sonuncu şey de kız ltb veya mtb olduğunu bilmiyor aldığı ilgiye göre karakteri şekilleniyor sarışın ltb kız esmer mtb kızdan istisnasız her zaman daha çok talep görür türkiye gibi ortadoğu ülkesndeysen , çok yüksek düzeyde ilgi gören kızı elde etmek daha zordur yani düz mantık bu da

• +1
  • Hmm...
Reactions: blackpillruinedmyli, kurdistan, Topkra and 9 others
sonuncu şey de kız ltb veya mtb olduğunu bilmiyor aldığı ilgiye göre karakteri şekilleniyor
bu konuda haklısın

ltb kız yüricek özgüveni de bulamaz
ama bu konuda pek katılmıyorum sana. çünkü tr serverinde hiç bir kız bir erkeğe kolay kolay yürümez (ltb,mtb farketmeksizin) erkek aşırı yakışıklı falan değilse.

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
olm buna inanan bi insan hayatında hiçbir kızla konuşmamıs bir insandır

mtb hmtb kızı düşürmek ltb kızı düşürmekten 1500 kat daha basit çirkin kızlar yüzde 90 istisnasız kompleksli olur mesela ünide 5-6 ayda 3 kere falan cold app aldım hiçbiri ltb değildi ltb kız yüricek özgüveni de bulamaz

ve genel olarak sosyal medyada da aldatmakla alakalı paylaşımlara bakarsanız çoğuna destek veren slay go queen yazanlar hep çirkin kızlardır güzel kızlar kendini böyle duruma düşürmez

sonuncu şey de kız ltb veya mtb olduğunu bilmiyor aldığı ilgiye göre karakteri şekilleniyor sarışın ltb kız esmer mtb kızdan istisnasız her zaman daha çok talep görür türkiye gibi ortadoğu ülkesndeysen , çok yüksek düzeyde ilgi gören kızı elde etmek daha zordur yani düz mantık bu da
Ltbler sabah akşam vampire diaries izleyip ianı kendi looksmatchleri sanıyolar amk birebir sahidim kimsede bunlara çirkinsin demeyince öyle bi özgüvenliler ki

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, blackpillruinedmyli, Topkra and 5 others
çünkü tr serverinde hiç bir kız bir erkeğe kolay kolay yürümez (ltb,mtb farketmeksizin) erkek aşırı yakışıklı falan değilse.
yürüyo knk baya yürüyo hemde

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
bu forumda lookism ne zaman biter @Resistance.
ltbler salak kötü egoist htbler akıllı ve alcakgönüllü beyler evet ltb düsürme sansınız htb düsürme sansınızdan daha az hem htbler daha iyi insanlar

foidin her türlüsü maldır yoksa allah erkek yaratırdı allaha karısmayın

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, kurdistan, wetwipes and 5 others
ltbler salak kötü egoist htbler akıllı ve alcakgönüllü beyler evet ltb düsürme sansınız htb düsürme sansınızdan daha az hem htbler daha iyi insanlar zaten

Bu forumda lookism bitmez kardeşim bu forumun lookismi foidlere aman dedirtir

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan, Gordon Freeman, Türk and 5 others
Bu forumda lookism bitmez kardeşim bu forumun lookismi foidlere aman dedirtir
Azıcık zeki olsa, iqcell olmasa, 10-18 yaş aralığındaki BTS gruplarında kendisini pazarlardı. Hatta bundan gelir bile elde edebilirdi. Hafiften Asyalı bir havası var zaten, bts fangirlleri ona şelale olurdu amkk. Ama anatolian tırrık olarak tabii ki jesterlık yapmayı, bir şeyleri flexlemeyi ve nereden geldiği belli olmayan peptidleri spamlamaya devam etmeyi seçiyor.

• Hmm...
  • +1
Reactions: jsbera, Gordon Freeman, tekeng and 1 other person
Azıcık zeki olsa, iqcell olmasa, 10-18 yaş aralığındaki BTS gruplarında kendisini pazarlardı. Hatta bundan gelir bile elde edebilirdi. Hafiften Asyalı bir havası var zaten, bts fangirlleri ona şelale olurdu amkk. Ama anatolian tırrık olarak tabii ki jesterlık yapmayı, bir şeyleri flexlemeyi ve nereden geldiği belli olmayan peptidleri spamlamaya devam etmeyi seçiyor.
Deme öyle şeyler kardeşim ayıptır

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, tekeng and maarda
Ltbler sabah akşam vampire diaries izleyip ianı kendi looksmatchleri sanıyolar amk birebir sahidim kimsede bunlara çirkinsin demeyince öyle bi özgüvenliler ki
kızlara çirkin diyozda sanki biz yakısıklımıyız amk :confused:

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Trenmaxx1 and tekeng
ltbler salak kötü egoist htbler akıllı ve alcakgönüllü beyler evet ltb düsürme sansınız htb düsürme sansınızdan daha az hem htbler daha iyi insanlar

ltbnizi mtbnizi sikim bana hizmet edecek mentalcel foid lazım

Attachments

• görsel_2026-04-09_181336921.png
    görsel_2026-04-09_181336921.png
    2.1 MB · Views: 0
  • JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, tekeng, Gordon Freeman and 3 others
Azıcık zeki olsa, iqcell olmasa, 10-18 yaş aralığındaki BTS gruplarında kendisini pazarlardı. Hatta bundan gelir bile elde edebilirdi. Hafiften Asyalı bir havası var zaten, bts fangirlleri ona şelale olurdu amkk.
Aferin lan farklı ve kolay yoldan işi çözmüşsün

Roblox dev olmak sana yaramış..

• +1
Reactions: NoxInfernum
ltbnizi mtbnizi sikim bana hizmet edecek mentalcel foid lazım
Bu patron delirmeye başladı bu foto ne olm facali kız ayaklarını yıkıyo vay aq

• JFL
  • +1
Reactions: tekeng, Gordon Freeman, NoxInfernum and 1 other person
Mtblerde çok farklı değilki

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and NoxInfernum
Nina Ian'dan yakışıklısını hakediyo diyeni gördüm amk

• JFL
Reactions: Trenmaxx1
Aferin lan farklı ve kolay yoldan işi çözmüşsün

Roblox dev olmak sana yaramış..
Olm birinin yazdığı şeyi kopyala yapıştır yapmıştım noldugunj da unuttum okumadan attım
Siz okudunuz mu bide 😂

• JFL
Reactions: Topkra and Gordon Freeman

Users who are viewing this thread

Back