clashroyalemaxxing yapan kardescanlar var mi

D

Deleted member 113670

Bronze
klan kurak ordaki chatten muhabbet ceviririz fetoculerin cocdan konustugu gibi klan adi 50INCELS , LOOKSMAXXING fln olur oynayanlar yazsin ciddili sarar

klan kurak ordaki chatten muhabbet ceviririz fetoculerin cocdan konustugu gibi klan adi 50INCELS , LOOKSMAXXING fln olur oynayanlar yazsin ciddili sarar
he la güzel olur ama ben supercelle manyak kızgınım burzum tişörtü deri trençkot ve pompalı tüfekle merkezlerini basıp öldürcem hepsini oe alagavatlar ismim amtaşşağıydı clash oyuncusu diye değiştirdiler 1000 taş istiyo geri çevirmek feriştahını siktiklerim

• +1
  • JFL
Reactions: TrustMeBro, Kayra139 and Deleted member 113670
he la güzel olur ama ben supercelle manyak kızgınım burzum tişörtü deri trençkot ve pompalı tüfekle merkezlerini basıp öldürcem hepsini oe alagavatlar ismim amtaşşağıydı clash oyuncusu diye değiştirdiler 1000 taş istiyo geri çevirmek feriştahını siktiklerim
vay oeler klan adı önerisi var mı

Coc yaparsak olur

• +1
Reactions: Deleted member 113670
Ilk ciktiginda unideydim yolda oynardik tekrardan indirdim cok degismis aq les olmus. Eskiden strateji oyunuydu simdi meta orospulari full

• +1
Reactions: Deleted member 113670 and Zodiac
iyi olur valla

• +1
Reactions: Deleted member 113670
Ilk ciktiginda unideydim yolda oynardik tekrardan indirdim cok degismis aq les olmus. Eskiden strateji oyunuydu simdi meta orospulari full
suan evrim fln para tuzagi olmus zaten oyleydi de bu kadar degildi

• +1
Reactions: Zodiac
  • Woah
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 113670, kurabiyecanavari31 and Zodiac
Klan Adi LooksmaxOrg
tag : #RQQPRCU8
gel agam

Users who are viewing this thread

Back