class 2 elastics damon braces

Jahrein

Jahrein

mal
beyler orthocell var mı bılmıyorum ama class 2 elastikler 14 yaşında sizce maxillayı geri çeker mi? 14 de damon braces takılmıştı bana overjetim vardı ama çene geriliğimde olmadığını söylediler ona rağmen class 2 elastik taktım çok net hatırlıyom yani.

• Hmm...
Reactions: Ameliyat Masası
Sanmıyorum çekeceğini ya 14de geri çekilmesi zor zaten maxillanın agam şu an overjetin yok di mi önleri vs açılamışlar mı dişlerinin

• +1
Reactions: Thrill and Jahrein
Sanmıyorum çekeceğini ya 14de geri çekilmesi zor zaten maxillanın agam şu an overjetin yok di mi önleri vs açılamışlar mı dişlerinin
yok knk hiç bir şeyim normal dişlerim şuan 8 tooth smile
bir kaç fotoğrafımı gördüm hani düşük açıdan maxillam aşırı farklı gözüküyordu kafam karıştı o yüzden

• +1
Reactions: Thrill
1770402241177

cel

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, Ameliyat Masası and 2 others
sahneyi biliyorumda cel ne alaka amk low iqyuz galiba goonlşamaktan
iki l ile incel yazilmaz diye biliyorum

beyler orthocell var mı bılmıyorum ama class 2 elastikler 14 yaşında sizce maxillayı geri çeker mi? 14 de damon braces takılmıştı bana overjetim vardı ama çene geriliğimde olmadığını söylediler ona rağmen class 2 elastik taktım çok net hatırlıyom yani.
Class 2 ust disleri geriye ceker ama maxillayi cekecek kadar guclu degil, dudagini bir tik geriye alir sadece

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Jahrein
Class 2 ust disleri geriye ceker ama maxillayi cekecek kadar guclu degil, dudagini bir tik geriye alir sadece
eyw korktum bıraz

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and NoxInfernum

Users who are viewing this thread

Back