CO2 Laser ve Tret başlıyorum.

MogEater

MogEater

Gold
Yakında başlayacağım, ek önerileri olan var mı? Genel olarak sivilce veya akne problemim yok ama cilt kalitem düşük. Özellikle burun çevresi ucu yağlı, gözenekli ve büyük. Ek olarak hidrokortizon eklemeyi düşünüyorum, ancak uzun süreli kullanım konusunda emin değilim. İki hafta kullanıp iki hafta ara vermek gibi bir yöntem mi uygulanmalı, doktora danışacağım.
Uzun süreli kullanımla kalın deriyi atrofi yoluyla inceltmeyi hedefliyorum. Ancak burun ucu yağ dokusu için ne yapılabilir? Ayrıca burun ucu liposuction uygulamalarının işe yaramadığı söyleniyor, FDA onayı da yok. Sadece rinoplasti olmak çoğu zaman iyi sonuç vermiyor bence.

tretinoine başlıyorsan ilk 1-2 hafta kuruluk, akne, pullanma ve tahriş yapabiliyor o yüzden ilk nemlendirici sür onun üstüne tretinoinini sür (nohut tanesi kadar koysan yeter) en son yine üstüne nemlendirici sür. bu saydığım yan etkileri çoğunlukla yaşamazsın. sakın 0.1'le falan başlayayım da deme ilk 0.05 alsan yeterli. başlarda 3 günde 1, sonra 2 günde bir kullanırsın. cildin alıştığında her gün kullanabilecek hale gelirsin. güneşe falan da çok çıkayım deme

tretinoine başlıyorsan ilk 1-2 hafta kuruluk, akne, pullanma ve tahriş yapabiliyor o yüzden ilk nemlendirici sür onun üstüne tretinoinini sür (nohut tanesi kadar koysan yeter) en son yine üstüne nemlendirici sür. bu saydığım yan etkileri çoğunlukla yaşamazsın. sakın 0.1'le falan başlayayım da deme ilk 0.05 alsan yeterli. başlarda 3 günde 1, sonra 2 günde bir kullanırsın. cildin alıştığında her gün kullanabilecek hale gelirsin. güneşe falan da çok çıkayım deme
yav cildin çok hassas değilse 0.1 başla bi sikim olmuyor benim cilt hassas değil 0.1 nemlendiricisiz başladım soyulmadı bile doğru düzgün

Users who are viewing this thread

Back