cocukluk amnezisindeki anılar nasıl açılır

auitistsurvior

auitistsurvior

somethin something intellectual something cool
eski kucukluk evime falanmı gitmem lazım eski oyuncaklarım falan yok eski evimede gitmem zor psikolojiden anlayan bi arkadas varmı

psikiyatriye sorsam hipnoterapi ile bisiler yapabilirmi

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, pashanimair, Resistance. and 1 other person
eski kucukluk evime falanmı gitmem lazım eski oyuncaklarım falan yok eski evimede gitmem zor psikolojiden anlayan bi arkadas varmı

.

Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair

dexter tarzı bişey olabilir dizide bu dediğini yapıyor dexter eski anıları oturuyor aklına psikolojiden anlamıyorum ama yazıyım dedim

• +1
Reactions: pashanimair and reanrao
dexter tarzı bişey olabilir dizide bu dediğini yapıyor dexter eski anıları oturuyor aklına psikolojiden anlamıyorum ama yazıyım dedim
yok knk oyle bi travmam olsa semptomları olurdu ama hatırlamıyom kucuklugumu ama taciz olabilir cunku buyuk insanlar bana yakalsınca yada boyle 20 yasında falan bi kadın bana dokununca midem bulanıyor kuscak gibi oluyom sosyal anksiyeteden degil bildigin kotu hissediyorukm kendimi

• +1
Reactions: pashanimair, Misogynist_Maxxer and Trenmaxx1
annene babana anlatmasını iste her detayına kadar yine hatırlayamıyorsan kendini tüm anlık zevklerden ve oyalayacak seylerden mahrum bırak ve sadece sen ve düşüncelerin olsun emin ol zihin cok yalnız kalmaya başlayınca delirmeye başlıyor ve asıl sorunların ortaya cıkıyor ortaya cıkan sorunlarından kücük bir araştırmayla cocuklugunfaki travmaları ve yaşadıgın seylerin belli bir kısmını albilirsin

• +1
Reactions: pashanimair
yok knk oyle bi travmam olsa semptomları olurdu ama hatırlamıyom kucuklugumu ama taciz olabilir cunku buyuk insanlar bana yakalsınca yada boyle 20 yasında falan bi kadın bana dokununca midem bulanıyor kuscak gibi oluyom sosyal anksiyeteden degil bildigin kotu hissediyorukm kendimi
Bende de benzeri var kadınların yanında durdugum zaman içim sıkışıyor daralıyorum