Çok org rotlayınca gelen pişmanlık hissi..

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Normalde 2 saat falan bakıyodum max bugün sardı baya 5 saat bakmışım aq en son bu pişmanlığu 1 sene önce 9.postayı atarken kan geldiğinde yaşamıştım
Images 12

Telefona bakmaktan boyun şöyle oldu

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, flows5991, Zodiac and 2 others
Normalde 2 saat falan bakıyodum max bugün sardı baya 5 saat bakmışım aq en son bu pişmanlığu 1 sene önce 9.postayı atarken kan geldiğinde yaşamıştımView attachment 4349435
O kadar napıyon kanka ekran sureme baktim gunde max 20dk bakiyomusum tek giriste 10-15 tirada reply atiyom aksamda gelen cevaplara bisiler yaziyom gene cikiyom

• +1
Reactions: kurdistan and xlegend
Normalde 2 saat falan bakıyodum max bugün sardı baya 5 saat bakmışım aq en son bu pişmanlığu 1 sene önce 9.postayı atarken kan geldiğinde yaşamıştımView attachment 4349435
Ne yapıyosunki megathread ve best of the best mi okuyosun

Ne yapıyosunki megathread ve best of the best mi okuyosun
Evet ama dün subforumda cok thread açıldı muhabbet sardı ondan 5 saat
O kadar napıyon kanka ekran sureme baktim gunde max 20dk bakiyomusum tek giriste 10-15 tirada reply atiyom aksamda gelen cevaplara bisiler yaziyom gene cikiyom

He bide kanka insta tiktok twitter falan çok kullanmıyorum genelde youtube, org nadirde twitch izliyorum ama org rotlamasam insta tiktokta doomscroll atarım ondan çokta kötü değil aslında primeım 9 saat falandı instagramda şuan max 20 dk falan bakıyorumdur mesaj geldi mi diye girip reels izleyip cıkıyom

He bide kanka insta tiktok twitter falan çok kullanmıyorum genelde youtube, org nadirde twitch izliyorum ama org rotlamasam insta tiktokta doomscroll atarım ondan çokta kötü değil aslında primeım 9 saat falandı instagramda şuan max 20 dk falan bakıyorumdur mesaj geldi mi diye girip reels izleyip cıkıyom
1000117306

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and senualF
dün baya bi olay cıktı hele o amınogulları yuzunden