Çok zor

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

True Roper
O kadar çok sorun var ki ne yapacağımı bilmiyorum zifiri karanlık ormanın içerisindeyim bazı şeylerin düzelemeyeceğinden aşırı korkuyorum başımın etini yiyorum yıllardır böyle hayatın anasını sikeyim o kadar yalnızım ki bu sikik incel forumundan hallice yere yazıyorum bunları benim için harbiden bitti amk

• +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139, ayisiken, Yagiz8928 and 4 others
Öneri istemiyorum hiç boşa yazmayın

• So Sad
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Resistance. and Furkan Sarıkaya
Sizde oturduğunuz yerde çürüyorsanız yazın buraya

• +1
Reactions: Serialsuicide, Resistance., why not me? and 2 others
Keşke o siktigimin bıçağını kendime saplamaya cesaretim olsa

• +1
Reactions: Resistance.
tüm insta tiktok sildim okul açıldığından beri sadece günde 15 dk ekran sürem var ders calısıp 15 dk org lurkluyorum orgu da salmayı planlıyordum ama böyle daha iyi sanırım dopamin reseptörlerimin yavaş yavaş iyileştiğini ve hayattan biraz daha olsa daha fazla zevk almaua basladığımı hissediyorum suanda sende deneyebilirsin

• +1
  • Love it
  • So Sad
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide, Resistance. and 3 others
tüm insta tiktok sildim okul açıldığından beri sadece günde 15 dk ekran sürem var ders calısıp 15 dk org lurkluyorum orgu da salmayı planlıyordum ama böyle daha iyi sanırım dopamin reseptörlerimin yavaş yavaş iyileştiğini ve hayattan biraz daha olsa daha fazla zevk almaua basladığımı hissediyorum suanda sende deneyebilirsin
Benim için o kadar kolay değil bir bilsen nasıl bir bokun içinde olduğumu ama döndüğüne sevindim normalde gitmiştin 1 seneliğine

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Trenmaxx1
Kaç gün sonra sıkıntıdan patlamayı bıraktın? Kaç gün sonra dopamin reseptörlerin iyileşti?

• +1
Reactions: Serialsuicide, Furkan Sarıkaya, Trenmaxx1 and 1 other person
Kaç gün sonra sıkıntıdan patlamayı bıraktın? Kaç gün sonra dopamin reseptörlerin iyileşti?
sıkıntı patlamalarını hala yasıyorum ama her böyle sıkıntı geldiğinde farklı birşeyle meşgul olmaya çalışıyprum 10 günden sonra azalma baslıyo diyebilirim aynı şekilde daha yavas yavas iyi hisseymeue başladım tahminimce 1 ayda fln cok daha iyi gelişme olur

• +1
Reactions: Auchelius and Furkan Sarıkaya
Theres no cure.

• So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Yagiz8928 and Misogynist_Maxxer
"Sikik incel forumu” deyip küçümsediğin yerde fikirlerini özgürce yazıyor, seni anlayan, senin gibi olan insanlarla konuşabiliyorsun.

Kendini öldürmek zor iş değil; belli ki hala yaşamak, hayatın tadına bakmak istiyorsun.

Hala senin için bir umut var, pes etme.

• +1
  • So Sad
Reactions: BugraSA, MogEater, Auchelius and 4 others
"Sikik incel forumu” deyip küçümsediğin yerde fikirlerini özgürce yazıyor, seni anlayan, senin gibi olan insanlarla konuşabiliyorsun.

Kendini öldürmek zor iş değil; belli ki hala yaşamak, hayatın tadına bakmak istiyorsun.

Hala senin için bir umut var, pes etme.
Doğru söylüyorsun hayatın tadını çıkarmak istiyorum ama o kadar yarrak bir bataklığın içindeyim ki ne bir çıkış yolu ne bir şey belki de var ama ben bilmiyorum

• +1
Reactions: Atsizz and Furkan Sarıkaya
Doğru söylüyorsun hayatın tadını çıkarmak istiyorum ama o kadar yarrak bir bataklığın içindeyim ki ne bir çıkış yolu ne bir şey belki de var ama ben bilmiyorum
sorun ne dostum

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya and Misogynist_Maxxer
Ağlama oyna

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ, Auchelius and 1 other person
çöküş dönemi...

• So Sad
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Atsizz and Misogynist_Maxxer
Anlatmak cidden isterim ama çok kişisel olduğu için yapamam yine de yardımın için sağol
sorun degil kanka her seyin cozumu para. para kazan farkı goreceksın okula gidiyosan hayat bıttı haklısın ısyanında aile olarak da maddi durumunuz iyi degilse ıntıhar dusunulebilir

• +1
  • Woah
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, why not me?, Serialsuicide and 2 others
sorun degil kanka her seyin cozumu para. para kazan farkı goreceksın okula gidiyosan hayat bıttı haklısın ısyanında aile olarak da maddi durumunuz iyi degilse ıntıhar dusunulebilir
Tavsiyelerin hayatımı değiştirdi kanka çok sağol cidden

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and codeine1119
Tavsiyelerin hayatımı değiştirdi kanka çok sağol cidden
knk sorunun hakkinda bilgi sahibi olmadigim icin boyle soyledim ama gercekten de boyle ben de hayatimin 3-4 senesını senin gibi gecirdim ve cok kez kendime zarar verdim su an kendime kalici hasar biraktigim cok sey var icini rahatlatacaksa. sabir konusunda uzmanlasmayi dene yoksa her uyandigin gun dunden daha yavas ve daha aci verici gecer

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya and Serialsuicide
knk sorunun hakkinda bilgi sahibi olmadigim icin boyle soyledim ama gercekten de boyle ben de hayatimin 3-4 senesını senin gibi gecirdim ve cok kez kendime zarar verdim su an kendime kalici hasar biraktigim cok sey var icini rahatlatacaksa. sabir konusunda uzmanlasmayi dene yoksa her uyandigin gun dunden daha yavas ve daha aci verici gecer
Söyleceğim bir şey yok haklısın

• +1
Reactions: codeine1119 and Furkan Sarıkaya