Coloring

Tornoviaa

Tornoviaa

Bronze
Beyler cilt beyazlatma theradleri dışında
Bunu yapıp sonuç alan var mı amk

• JFL
Reactions: recai iskender
@recai iskender ney tecavuze ugramak mı istiyon

• JFL
Reactions: cakdripa, ahwmeat and recai iskender
neyi aq. coloringini iyileştirmek istiyorsan saç ve gözlerin koyu renkse beyazlatma threadleri var bir sürü. açık renkli saçın ve/veya gözlerin varsa güneşe çık tanmax yap

Cilt beyazlatma diyorum amina kodumun. Deneyip sonuç alan var mı diyorum amk
Kısa vadeli etki ve bazıları cope
Hiç başaran var mı rengini acmaya diyorum

@smarto

neyi aq. coloringini iyileştirmek istiyorsan saç ve gözlerin koyu renkse beyazlatma threadleri var bir sürü. açık renkli saçın ve/veya gözlerin varsa güneşe çık tanmax yap
Göz nasıl beyazlatılabilirki amk

aslinda homemade eye color whitenierlara scerala show whtiter eklemek mantikli olur mu?

Göz nasıl beyazlatılabilirki amk
damlaları falan var usta. beyazlatıcı göz damlası falan yazsan çıkar direkt. veya eczanelerde bulabilirsin

• +1
Reactions: fury31
Cilt beyazlatma diyorum amina kodumun. Deneyip sonuç alan var mı diyorum amk
Kısa vadeli etki ve bazıları cope
Hiç başaran var mı rengini acmaya diyorum

@smarto
jawad lavuğu esmerken yüzünü baya beyazlaştırdı, kullandığı birkaç tane ürün vardı. biri niacinamide diğeri de kojic acid mi neydi bu ikisi işine yarar belki

jawad lavuğu esmerken yüzünü baya beyazlaştırdı, kullandığı birkaç tane ürün vardı. biri niacinamide diğeri de kojic acid mi neydi bu ikisi işine yarar belki
tret + kojic acid ( eczane urunu olanlar mevcut ) + niacinamide zinc + idk baska seylerde eklenebilir

kaş + saç boyadım dudak için krem kullandım (markette depoda dolaba giriyodum -10 derece dudaklarım çatlıyodu gay muamelesi yapmayın lütfen) coloring düzeldi de kemiğin eksikliğini coloring kapatmıcak yani 10 üzerinden 5 yerine 5.3 olmak istiyosan denenir

kaş + saç boyadım dudak için krem kullandım (markette depoda dolaba giriyodum -10 derece dudaklarım çatlıyodu gay muamelesi yapmayın lütfen) coloring düzeldi de kemiğin eksikliğini coloring kapatmıcak yani 10 üzerinden 5 yerine 5.3 olmak istiyosan denenir
lens?

aile evinden cikmadan lensmis fillermis piercingmis hayal , beni ibne zannederler

rhinoya zar zor okey aldim

unide yesil veya mavi takicam ama

aile evinden cikmadan lensmis fillermis piercingmis hayal , beni ibne zannederler

rhinoya zar zor okey aldim

unide yesil veya mavi takicam ama
bende kaş boyadım coloring düzeldi gundiye benziyomuşum yoksa

• JFL
Reactions: IlI