zygomaticdisability
Sleeping Sun
nasıl yazdıracam bunu doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bir şeyler değil concerta lazım aq. odaklanamıyorum tam bir braincel oldumOlm sürekli bunla ilgili ilaç vs düşünüyorsan zaten problem haline gelmiştir bazı şeyler sende varolan durumu söyle bence yazar bir şeyler
devlete gidip doktora concerta yaz desem yazar mıADHD LARPİ YAPCAN O KADAR
OZELDE ZOR DEVLETTE VERİP SİKTİR EDİYO DİREKT
YOKdevlete gidip doktora concerta yaz desem yazar mı
uyku sorunu yazmamışım braincel oldugumu ve derse odaklanamadıgımı yazmısım sen benden bile braincelsin otobana fırlatıldınkahve iç knk
kahvenin odaklanmayı arttırdığını kastetmiştim ama low iq olduğun için anlamamışsın liseli kardeşimuyku sorunu yazmamışım braincel oldugumu ve derse odaklanamadıgımı yazmısım sen benden bile braincelsin otobana fırlatıldın
Braincel derecede bir odaklanma sorununa kahve ne yapsınkahvenin odaklanmayı arttırdığını kastettmiştim ama low iq olduğun için anlamamışsın liseli kardeşim
haklısın zaten kardeşimiz low iq olduğu için kimyasal bile kurtarmaz bunuBraincel derecede bir odaklanma sorununa kahve ne yapsın
kahve yeterli olsaydı dert yanar mıydım knkkahvenin odaklanmayı arttırdığını kastetmiştim ama low iq olduğun için anlamamışsın liseli kardeşim
allahınıhaklısın zaten kardeşimiz low iq olduğu için kimyasal bile kurtarmaz bunu
ben bir arkadasımdan alıyom ritalin sende ara yada fakeleyebilirsindenasıl yazdıracam bunu doktora