D
Deleted member 107737
Iron
adam morartmayın diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka gatekeepliyoz mu anlamadimKolpadir tabi mk
adam morartmayın diyo
gatekeep yok bebeğim ascendleyip siktirip gidelim şu forumdanKanka gatekeepliyoz mu anlamadim
ascendlesen bile gidemiyecegin gercegigatekeep yok bebeğim ascendleyip siktirip gidelim şu forumdan
harbila chad olsam bile lurklerim en kötüascendlesen bile gidemiyecegin gercegi
Nasıl doğru değil kardeşim hepsi bilimsel ben almanyada anatomi dersi aldım sallamak kolayBu lavuk doğru diyorsa kolpadır amk bi tane doğru videosu yok
Daha sert vur daha çabuk geliş o zamanmorartmican ztn amk yavaş yavaş vur sonucunu hemen 1 günde göremessin zaman alan bişey
Orta şiddetle vurmak lazım ve vuracağın cisimde önemli gidip çekiçle vurmayın kemik kaybına yol açar evdeki bulgurrdan olursunuzDaha sert vur daha çabuk geliş o zaman
Yok ben tüm gücümle vurucam beni durduramazsınOrta şiddetle vurmak lazım ve vuracağın cisimde önemli gidip çekiçle vurmayın kemik kaybına yol açar evdeki bulgurrdan olursunuz
bu mantıkla bi aylık testoyuda bi günde vur yarın sabahı görebiliyonmuDaha sert vur daha çabuk geliş o zaman
O ney laKanka gatekeepliyoz mu anlamadim
Bu forumdan gitmek için sanırım hem hem uzun boy htn olmak hem de NT olmak lazımgatekeep yok bebeğim ascendleyip siktirip gidelim şu forumdan
ascendlesen bile gidemiyecegin gercegi
zygom baya görünüyo benim, ramus bok gibi ramusu büyütmek lazımZygoya vur amk
Nt çok önemliBu forumdan gitmek için sanırım hem hem uzun boy htn olmak hem de NT olmak lazım
Aynen öyleNt çok önemli
bu forumdan chad bile olsan çıkamazsın arada sırada bakarsın en kötüBu forumdan gitmek için sanırım hem hem uzun boy htn olmak hem de NT olmak lazım
Sanmıyorum aga chad olup NT hayatim olsa zaten büyük ihtimal buraya ayıracak vaktim bile olmaz mutlu mutlu slaylerimbu forumdan chad bile olsan çıkamazsın arada sırada bakarsın en kötü