Copelamayı kesin

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Şu herifin aldığı sevginin %0.1ini almicanız amk he kanka ascendlicem hardmax olucam 😆. Sg önce aile evinden ayrıl bokkiyeli kardeşim benim

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide and 2 others
@MogEater
Depositphotos 105981452 stock photo 3d illustration human skeleton on

• +1
  • JFL
Reactions: churmaxxed, İNTİKAM VAKTİ and why not me?
@maarda olum ciddiyim intihar edek la bu kadar ezik miyiz bize hiçbir şey vermemiş hayatın sikine yapıştık bırakmıyoruz

ttps://www.instagram.com/reel/DOHOLUwDP1F/?igsh=MXR3OHhreTNrZGZsdA==

• +1
  • So Sad
Reactions: Arisylva, Duck Eats Bagel and İNTİKAM VAKTİ
bu adamı çekici yapan neki amk hayranı çok

• +1
Reactions: churmaxxed, why not me?, Kayra139 and 3 others
Gay twink +ünlü
mal foidler statusmaxx olanlarra ikiyüzlülük lerini hiç belli etmeden yapışıyorlar ya tam bir şeytanlar. foidler ölsün amk niye yaşıyorlarki

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, whoishe and Resistance.
olm türkiye de mavi denen eleman var onu da baya simpliyorlar cok ilginç

1758443810410

• JFL
Reactions: Arisylva, maarda and Duck Eats Bagel
Pc acmiyom

2 yıldır forumdasin en basit şeyi yapmamissin amk
En basit şey in mumbai amk. En zor softmax without drugs

Düzenli bir kaç ay egzersiz yapıp ortalama besleniceksiniz yeter amk
Buna zirliyorsaniz surgery hayallerini siktir edin direkt
Ortalamaysan hiçbir ameliyat bir MTN'yi ciddi olarak chadliteye falan çıkarmaz çünkü ortada bir kusur yok, chad doğuştan şanslıdır onu taklit ederek olamazsınız. Ameliyatların cidden büyük bir halo yaratacağına inanıyor herkes , bu bana hep saçma gelmiştir.

• +1
Reactions: maarda and İNTİKAM VAKTİ
Ortalamaysan hiçbir ameliyat bir MTN'yi ciddi olarak chadliteye falan çıkarmaz çünkü ortada bir kusur yok, chad doğuştan şanslıdır onu taklit ederek olamazsınız. Ameliyatların cidden büyük bir halo yaratacağına inanıyor herkes , bu bana hep saçma gelmiştir.
Recession varsa gayet çıkarır bu arada

Bende mtnyim ama class2 div2 var lf1 downgraft olsam baya ascendlerim heralde

• +1
Reactions: Auchelius and maarda
Cope "chad" dediğimiz şey uzaydan düşen ne olduğunu anlayamadığımız varlıklar değil
Hepsinin belirli ve benzer yüz oranları, kemikleri vs.. var

Ayrıca mtn isen recessed olmayacaksın,kusur olmayacak diye birşey yok ciddi failolari bulunan pek çok htn var

Ama bazı fenotip ve yüzlerde ameliyat ile ascendlemek çok daha zor olucak tabi, normalde de kolay değil pek örneği yok ama imkansız değil

• +1
Reactions: Auchelius, Ashoimex, Serialsuicide and 2 others
Cope "chad" dediğimiz şey uzaydan düşen ne olduğunu anlayamadığımız varlıklar değil

Ayrıca mtn isen recessed olmayacaksın,kusur olmayacak diye birşey yok ciddi failolari bulunan pek çok htn var

Ama bazı fenotip ve yüzlerde ameliyat ile ascendlemek çok daha zor olucak tabi, normalde de kolay değil pek örneği yok ama imkansız değil

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and maarda
Recession varsa gayet çıkarır bu arada

Bende mtnyim ama class2 div2 var lf1 downgraft olsam baya ascendlerim heralde
''Ortalamaysa '' Şartını ekledim farkındaysan, adenoid tarzı recession varsa 2 puan adamı bile 5puana çıkarır ama 5 puan bir adamı 8 asla yapmaz belki en fazla + 0,5 psl .

Kürtlerin am elde ettiği yerde am için ameliyat olmak😆

genelde htn rate alıyorum en brutal yorumlayan adam strong mtn dedi ama boneless recessed dar orta yüz birisiyim siktiğimin yüzünde sadece gözler burun ve harmony iyi , bonemass o kadar kötü ki daha dün arkadaşla oturuyoz dışarda yanımdan geçen arkadaş grubu he erkekmiş dedi amk sarpe ile biraz toparlar umarım

Düzenli bir kaç ay egzersiz yapıp ortalama besleniceksiniz yeter amk
Buna zirliyorsaniz surgery hayallerini siktir edin direkt
Surgery hayali zaten yok para hiç yok
Psikolojik olarak hazır olmamak/çok zor olması
Aile evinde kat kat daha zor olması

Şu herifin aldığı sevginin %0.1ini almicanız amk he kanka ascendlicem hardmax olucam 😆. Sg önce aile evinden ayrıl bokkiyeli kardeşim benim

Aptal foidler incelin biri çıkıp 2 3 tane öldürse bir de manifesto yazsa çok iyi olucak

• Love it
Reactions: number_9029

Users who are viewing this thread

• Back