creatin yerine proviron

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
daha mı mantıklı sanki dht icin?

• +1
Reactions: whoishe
evet tabiki

AAbi bir saçın var onu da mahvetme MK 667 (ME KE ALTI ALTI YEDİ) HGH (HE GE HE) TESTO (TESTO) DAHA ÇOK İŞE YARIYOR DHT BOŞ

AAbi bir saçın var onu da mahvetme MK 667 (ME KE ALTI ALTI YEDİ) HGH (HE GE HE) TESTO (TESTO) DAHA ÇOK İŞE YARIYOR DHT BOŞ
saç falan mahvetse benimkini mahvederdi hani 1 aydır düzenli kullanıyorum sivilce hariç hiçbirşey yapmadı? saç tamamen genetik birşey çünkü

saç falan mahvetse benimkini mahvederdi hani 1 aydır düzenli kullanıyorum sivilce hariç hiçbirşey yapmadı? saç tamamen genetik birşey çünkü
bende genetik dokulme varda başladik bakalim sen sikinde buyume farkettin mi?

Kreatin dhtyi arttirma olayi fake olabilir

Proviron shbgye baglanarak garanti arttirir ama

• +1
Reactions: Ashoimex, angrybirds and Black_Pill_Enjoyer1
kanka sabah akşam aç tok nasıl kullaniyon sem akşam kullansam daha mi faydali olur diye duşundum

içteki kağotta kullanma talimati gormedim

Tok karnina sabah aksam at birer tane.

• +1
Reactions: yuda and angrybirds
  • +1
  • Hmm...
Reactions: whoishe, angrybirds and yuda
Proviron sac dokmez.
la nasi dokmez amk dht sac dokuyor genetikte varsa , provironda dht arttiriyor tam tersi finestiride dht azaltıp saç dokulmesini azaltiyor?

la nasi dokmez amk dht sac dokuyor genetikte varsa , provironda dht arttiriyor tam tersi finestiride dht azaltıp saç dokulmesini azaltiyor?
Proviron dht arttirmiyor amsalak herif androjen reseptorlerinin duyarliligini boostluyor. Sac dokulmesi de hemen olan bir sey degil, kademe kademe her seyin sirasi var.

• +1
  • Love it
Reactions: maarda, yuda and angrybirds
Proviron dht arttirmiyor amsalak herif androjen reseptorlerinin duyarliligini boostluyor. Sac dokulmesi de hemen olan bir sey degil, kademe kademe her seyin sirasi var.
doğrudur knk bilgisizliğime say

qnq bu iyi birşeymi ben test verdimde 12,2 çıktı 950 yazıyolar düşük galiba bundan kullansam artarmı?

Penis büyütür mü

• +1
Reactions: whoishe
Penis büyütür mü
ergenlikte dhtnin artmasiyla penis buyuyoda kısmen buyutebilir ergenlik sonlarina doğru bende o yuzden başladim mumiyoymuş oymuş buymuş para baymaktan biktim testo artsin diye bu somut olarak arttiriyor 20 kapsulu 151 lira

• +1
Reactions: whoishe and yuda
ergenlikte dhtnin artmasiyla penis buyuyoda kısmen buyutebilir ergenlik sonlarina doğru bende o yuzden başladim mumiyoymuş oymuş buymuş para baymaktan biktim testo artsin diye bu somut olarak arttiriyor 20 kapsulu 151 lira
Gunde 15 lira yani

• +1
Reactions: whoishe and angrybirds