D
Deleted member 86491
Master
Bi biz bilmiyoz aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mtnyim.Bi biz bilmiyoz aq
İnanmıyorum abi bize vahşi hunter eyeslarıkın 105 derece keskin jawlineınını göstermeden inanmayızMtnyim.
Ltnsin sifatin bana atıldıMtnyim.
iste baslıyoruz iyi seyirlerLtnsin sifatin bana atıldı
"tamam ya tamam yeter hadi sizin dediginiz gibi olsun(üstten bakarak dediklerini geçiştirircesine onayhlar(içten içe hepsinden üstün olduğunu bilir))"Mtnyim.
tamam ya tamam yeter hadi sizin dediginiz gibi olsun"tamam ya tamam yeter hadi sizin dediginiz gibi olsun(üstten bakarak dediklerini geçiştirircesine onayhlar(içten içe hepsinden üstün olduğunu bilir))"
en son geçen sene buraya foto attım kanka yüzüm değişti iyice.Ltnsin sifatin bana atıldı
Eğer reelden biri bunu okuyorsa şunun garantisini verebilirim ki incel terör örgütü ile hiçbir alakam yoktur, burada bir arkadaşım için duruyorum ve burada insanlarla dalga geçmek, milletin birbirine bok atmasını izlemek çok keyifli.Millet tanımasın diye foto atmıyorum zaten o fotolarla alakam yok hardmaxxing yaptım
reportluyorum gg5 dakika içinde yeni halini at yoksa doxxlayacagim
Reportla bişey yapmadım kireportluyorum gg
doxxlamakla tehdit ediyorsun amkReportla bişey yapmadım ki
.doxxlamakla tehdit ediyorsun amkL
Kral murat abi gf ile akrabalık varmıdoxxlamakla tehdit ediyorsun amk
?Kral murat abi gf ile akrabalık varmı
Suratın o adama benziyor
Suratımı nerden gördün amkSuratın o adama benziyor
Kuşlar gönderdiSuratımı nerden gördün amk
Tipin sikim gibi amk intihar et o çeneyi gördümSuratımı nerden gördün amk
senden iyi dost ağlama Chadlite'ım şu an ve mutluyum hayatımdan hadi gg banlanacaksınızTipin sikim gibi amk intihar et o çeneyi gördüm
siber zorba amkTipin sikim gibi amk intihar et o çeneyi gördüm
Kendini bonemassi iyi chadlite sanan kare kafa bi obezsinsenden iyi dost ağlama Chadlite'ım şu an ve mutluyum hayatımdan hadi gg banlanacaksınız
ağlama iste senin de olsun JFLKendini bonemassi iyi chadlite sanan kare kafa bi obezsin
Kim dedi olmadığınıağlama iste senin de olsun JFL
senin acilen balding17yomanletcel abinle çikolatalı esrar şelalesine yolculuk yapman lazımTipin sikim gibi amk intihar et o çeneyi gördüm
ciko gencliksenin acilen balding17yomanletcel abinle çikolatalı esrar şelalesine yolculuk yapman lazım
dox olayi ve bu big smoke ile alakam yok ama ltnsin dostum chadlite birak htnnin yanindan bile gecemiyorsunağlama iste senin de olsun JFL
Doğru chadlite'ım, teşekkürler.dox olayi ve bu big smoke ile alakam yok ama ltnsin dostum chadlite birak htnnin yanindan bile gecemiyorsun
Bak hardmaxx yaptiysan ve degistiysen ihtimali var ama “O RESIMLERDE LTN’SIN”Doğru chadlite'ım, teşekkürler.
Haklısın chadlite'ım şu an teşekkürler yine deBak hardmaxx yaptiysan ve degistiysen ihtimali var ama “O RESIMLERDE LTN’SIN”
Gonial angleni gösterdiğin resimde de kafan neden zurafa gibi onde anlamadim
inward gonionların sucu neydiObez orospu cocu sakal birakarak inward gonionlarindan kurtulamayacaksin o 20 yag oranindan dusmedigin surece chadlite degil mtn olamazsin
B harbıden 30yasındaysa bunun gotunu sıkeyım amk bosu bosuna banlattı cocugu foruma ondan cok yararı oluyordu aq bılgılıydı xavier olmus ananın mezar tasını sıkeyım senınHaklısın chadlite'ım şu an teşekkürler yine de
Evet ama şuanda Chadlite’m teşekkürlerB harbıden 30yasındaysa bunun gotunu sıkeyım amk bosu bosuna banlattı cocugu foruma ondan cok yararı oluyordu aq bılgılıydı xavier olmus ananın mezar tasını sıkeyım senın