O
otuzbiratkkm
Iron
hormonları siker mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
doğru diyonyaw topmusunuz az kendinize hakim olun içmeyiverin gazlı içecekte aq
tam bir topsun emre!
Hiç bi sikim olmuyo ben kavgada bıçaklandım hissetmedim amk kavgaya devam ettim sonra baktım cocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim aq sjsjsjjssj zaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyo otamatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bişey olmuyo ama iyileşme süreci biraz sancılıBi sik olmuyo iç ice teanin şekersizi de çok iyi 0 kcal sudan fazla içiyorum param olsa yeşil monster içerim günde 5 litre
yeşil monster ne aq gülsuyu gibiBi sik olmuyo iç ice teanin şekersizi de çok iyi 0 kcal sudan fazla içiyorum param olsa yeşil monster içerim günde 5 litre
yeşil monsteri bitiremiyorum amk güzel ama aşırı bayıyo kankaBi sik olmuyo iç ice teanin şekersizi de çok iyi 0 kcal sudan fazla içiyorum param olsa yeşil monster içerim günde 5 litre
bloatlıyo şişkinlik yapıyohormonları siker mi
O NASI OLUYO AMK GATEKEEP YAPMAYINbloatlıyo şişkinlik yapıyo
gerçek olay olm amk 1 litre zero içiyodumO NASI OLUYO AMK GATEKEEP YAPMAYIN
En buyuk yanlis bilgi seker carb diye bloatlatir tatlandiricilar carb olmasada water retentiona sebep olur fakat kilo aldirmaz hatta tok tutarbloatlamıyo 0 kalori şeker yerine tatlandırıcı var oda bloat yapmaz zaten