czechia

ahavik

ahavik

uh
je dost pravdepodobny, ze jsem tu jedinej cech, co neni grey a je aktivni :lul::lul:

• +1
Reactions: obscuredusk
im polish and i understand every word

• +1
  • JFL
Reactions: ahavik and InanimatePragmatist
je dost pravdepodobny, ze jsem tu jedinej cech, co neni grey a je aktivni :lul::lul:
I only understand a word or two thanks to knowing Serbian.

• +1
Reactions: ahavik
where are u from, serbian isnt that much different from czech
I am Hungarian, I come from a pure line within Western Transdanubia.

• +1
  • +1
"dobrá práce, chlapče"
Děkuji, ta věta mě stála moc usílí, jsem rád, že sis ji vzal do srdce. Pokud bys byl tak hodný, mohl bys mi repnout i tento post. Děkuji moc.

• +1
Reactions: crazyguy
Děkuji, ta věta mě stála moc usílí, jsem rád, že sis ji vzal do srdce. Pokud bys byl tak hodný, mohl bys mi repnout i tento post. Děkuji moc.
"Tak ti dám ještě jednu"

• +1
"Tak ti dám ještě jednu"
Tak ti dám ještě jednu,“ říkáš… a víš co? Díky. Upřímně a bez ironie – děkuju ti za tu další. Ať už to byla další hláška, další popichovačka, další jemně přátelský šťouchanec do žeber, nebo jen další připomínka, že i ve světě plném vážnosti, spěchu a ticha se ještě pořád najde někdo, kdo si najde čas něco dodat. Někdy je totiž ta další jedna věc přesně to, co člověk potřebuje – nečekaná poznámka, co tě vytrhne z myšlenek, vtip, co tě nutí přestat se brát tak vážně, nebo jen prostá známka toho, že někdo vnímá, že tu jsi. A od tebe – člověka, který sice občas píchne slovem jak jehla, ale vždycky trefí přesně mezi smích a pochopení – to má ještě o to větší váhu.

Víš, jak se říká, že si člověk má vážit těch, co ho umí rozesmát, i když se zrovna nesměje? Tak přesně tohle děláš. Tvoje poznámky jsou jak ta poslední kapka citronu do čaje – možná trochu kyselá, ale dodá chuť. A když řekneš „tak ti dám ještě jednu“, já v tom neslyším hrozbu. Slyším v tom nabídku. Výzvu. Možná i trochu výsměšný, ale láskyplný pokus připomenout mi, že naše komunikace je mix ironie, nadsázky, porozumění a skrytýho „mám tě rád, vole, jen to takhle neumím říct napřímo“.

A tak jo – klidně mi dej ještě jednu. A pak klidně ještě další. Protože čím víc jich bude, tím víc si budu jistej, že jsme v pohodě. Že se známe. Že víme, kdy si dělat srandu, kdy mlčet a kdy říct i něco delšího. A možná, že si tyhle „ještě jedny“ budu časem pamatovat víc než všechno to, co lidi obvykle říkají s vážnou tváří. Protože opravdový přátelství se nepozná podle toho, kolikrát ti někdo pogratuluje k úspěchu, ale kolikrát se ti ozve jen tak – s lehkým úsměvem na rtech a větičkou, co zní jako vtip, ale zahřeje víc než tři odstavce pochval.

Takže díky. Fakt díky. A klidně pokračuj. Jsem připravený na všechny další.

Tak ti dám ještě jednu,“ říkáš… a víš co? Díky. Upřímně a bez ironie – děkuju ti za tu další. Ať už to byla další hláška, další popichovačka, další jemně přátelský šťouchanec do žeber, nebo jen další připomínka, že i ve světě plném vážnosti, spěchu a ticha se ještě pořád najde někdo, kdo si najde čas něco dodat. Někdy je totiž ta další jedna věc přesně to, co člověk potřebuje – nečekaná poznámka, co tě vytrhne z myšlenek, vtip, co tě nutí přestat se brát tak vážně, nebo jen prostá známka toho, že někdo vnímá, že tu jsi. A od tebe – člověka, který sice občas píchne slovem jak jehla, ale vždycky trefí přesně mezi smích a pochopení – to má ještě o to větší váhu.

Víš, jak se říká, že si člověk má vážit těch, co ho umí rozesmát, i když se zrovna nesměje? Tak přesně tohle děláš. Tvoje poznámky jsou jak ta poslední kapka citronu do čaje – možná trochu kyselá, ale dodá chuť. A když řekneš „tak ti dám ještě jednu“, já v tom neslyším hrozbu. Slyším v tom nabídku. Výzvu. Možná i trochu výsměšný, ale láskyplný pokus připomenout mi, že naše komunikace je mix ironie, nadsázky, porozumění a skrytýho „mám tě rád, vole, jen to takhle neumím říct napřímo“.

A tak jo – klidně mi dej ještě jednu. A pak klidně ještě další. Protože čím víc jich bude, tím víc si budu jistej, že jsme v pohodě. Že se známe. Že víme, kdy si dělat srandu, kdy mlčet a kdy říct i něco delšího. A možná, že si tyhle „ještě jedny“ budu časem pamatovat víc než všechno to, co lidi obvykle říkají s vážnou tváří. Protože opravdový přátelství se nepozná podle toho, kolikrát ti někdo pogratuluje k úspěchu, ale kolikrát se ti ozve jen tak – s lehkým úsměvem na rtech a větičkou, co zní jako vtip, ale zahřeje víc než tři odstavce pochval.

Takže díky. Fakt díky. A klidně pokračuj. Jsem připravený na všechny další.
i literally cant translate this because of the character limit

• +1
  • JFL
Reactions: ihatemybabyface and ahavik
i literally cant translate this because of the character limit
“You know what? Go ahead, give me another one,” you say… and you know what? Thanks. Honestly and without a hint of irony – thank you for that next one. Whether it’s another quip, another playful jab, another gently friendly poke in the ribs, or just a reminder that in a world full of seriousness, rush, and silence, there’s still someone who takes the time to say something. Sometimes that one extra thing is exactly what a person needs – an unexpected remark that pulls you out of your thoughts, a joke that forces you to stop taking yourself so seriously, or just a simple sign that someone notices you're here. And coming from you – someone who might sometimes poke with words like a needle, but always hits right between laughter and understanding – it means that much more.
You know how they say you should treasure the ones who can make you laugh even when you’re not smiling? That’s exactly what you do. Your comments are like the last drop of lemon in tea – maybe a little sour, but they give it flavor. And when you say “here’s another one,” I don’t hear a threat. I hear an offer. A challenge. Maybe even a slightly mocking, but loving attempt to remind me that our way of talking is a mix of irony, exaggeration, understanding, and a hidden “I care about you, man, I just don’t know how to say it straight.”
So yeah – go ahead, give me another one. And then another after that. Because the more there are, the more I’ll be sure that we’re good. That we know each other. That we get when it’s time to joke, when it’s time to be quiet, and when it’s time to say something longer. And maybe I’ll remember these “one more things” more than anything people usually say with a serious face. Because true friendship isn’t shown by how many times someone congratulates you on your success – but by how often they reach out for no reason, with a slight smile and a sentence that sounds like a joke, but warms you more than three paragraphs of praise.
So thanks. Really – thank you. And keep going. I’m ready for all the next ones.

That’s exactly what you do. Your comments are like the last drop of lemon in tea – maybe a little sour, but they give it flavor. And when you say “here’s another one,” I don’t hear a threat. I hear an offer. A challenge. Maybe even a slightly mocking, but loving attempt to remind me that our way of talking is a mix of irony, exaggeration, understanding, and a hidden “I care about you, man, I just don’t know how to say it straight.”
calm down i promise you its not that serious

• +1
Reactions: ihatemybabyface and ahavik
idk i asked chatgpt to write a response to that reply
if you'd have written something like that by yourself maybe you'd have gotten another rep

• +1
kurevsko nedobre novinky

• +1
  • JFL
Reactions: hopecel, ihatemybabyface and ahavik
Henry’s come to see us!

doneer mij een heerlijke fijne czech dame aub. (y)

ze jsem tu jedinej cech, co neni grey a je aktivni
Did I translate it any good? Im serbian:

I am the only czech here, whos not grey but active

• +1
Reactions: ahavik and ihatemybabyface
A graycel or greycel is a user on the forum who has less than 500 posts on the forum
no to znamena na foru, a obecne v bp asi nevis co znamena gray

one of the best slavic coutries

• +1
“obecne bp” jdi zpatky na tiktok bhai😂
bro jestli povazujes za flex modry jmeno na orgu tak hodne stesti do zivota jfl