ahavik
uh
je dost pravdepodobny, ze jsem tu jedinej cech, co neni grey a je aktivni 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
what type of language is thisje dost pravdepodobny, ze jsem tu jedinej cech, co neni grey a je aktivni![]()
you have it on top niggerwhat type of language is this
+ rep itwhat type of language is this
ask nicely+ rep it
make it a full sentenceplease![]()
I only understand a word or two thanks to knowing Serbian.je dost pravdepodobny, ze jsem tu jedinej cech, co neni grey a je aktivni![]()
very cool + naše kapličkaim polish and i understand every word
Hello crazyguy, may I ask, could you please rep my thread?make it a full sentence
where are u from, serbian isnt that much different from czechI only understand a word or two thanks to knowing Serbian.
I am Hungarian, I come from a pure line within Western Transdanubia.where are u from, serbian isnt that much different from czech
cool, hungarian is hard af thoI am Hungarian, I come from a pure line within Western Transdanubia.
Yet a very precise and emotionally rich language.cool, hungarian is hard af tho
"dobrá práce, chlapče"Hello crazyguy, may I ask, could you please rep my thread?
Děkuji, ta věta mě stála moc usílí, jsem rád, že sis ji vzal do srdce. Pokud bys byl tak hodný, mohl bys mi repnout i tento post. Děkuji moc."dobrá práce, chlapče"
Yet a very precise and emotionally rich language.
"Tak ti dám ještě jednu"Děkuji, ta věta mě stála moc usílí, jsem rád, že sis ji vzal do srdce. Pokud bys byl tak hodný, mohl bys mi repnout i tento post. Děkuji moc.
Tak ti dám ještě jednu,“ říkáš… a víš co? Díky. Upřímně a bez ironie – děkuju ti za tu další. Ať už to byla další hláška, další popichovačka, další jemně přátelský šťouchanec do žeber, nebo jen další připomínka, že i ve světě plném vážnosti, spěchu a ticha se ještě pořád najde někdo, kdo si najde čas něco dodat. Někdy je totiž ta další jedna věc přesně to, co člověk potřebuje – nečekaná poznámka, co tě vytrhne z myšlenek, vtip, co tě nutí přestat se brát tak vážně, nebo jen prostá známka toho, že někdo vnímá, že tu jsi. A od tebe – člověka, který sice občas píchne slovem jak jehla, ale vždycky trefí přesně mezi smích a pochopení – to má ještě o to větší váhu."Tak ti dám ještě jednu"
i literally cant translate this because of the character limitTak ti dám ještě jednu,“ říkáš… a víš co? Díky. Upřímně a bez ironie – děkuju ti za tu další. Ať už to byla další hláška, další popichovačka, další jemně přátelský šťouchanec do žeber, nebo jen další připomínka, že i ve světě plném vážnosti, spěchu a ticha se ještě pořád najde někdo, kdo si najde čas něco dodat. Někdy je totiž ta další jedna věc přesně to, co člověk potřebuje – nečekaná poznámka, co tě vytrhne z myšlenek, vtip, co tě nutí přestat se brát tak vážně, nebo jen prostá známka toho, že někdo vnímá, že tu jsi. A od tebe – člověka, který sice občas píchne slovem jak jehla, ale vždycky trefí přesně mezi smích a pochopení – to má ještě o to větší váhu.
Víš, jak se říká, že si člověk má vážit těch, co ho umí rozesmát, i když se zrovna nesměje? Tak přesně tohle děláš. Tvoje poznámky jsou jak ta poslední kapka citronu do čaje – možná trochu kyselá, ale dodá chuť. A když řekneš „tak ti dám ještě jednu“, já v tom neslyším hrozbu. Slyším v tom nabídku. Výzvu. Možná i trochu výsměšný, ale láskyplný pokus připomenout mi, že naše komunikace je mix ironie, nadsázky, porozumění a skrytýho „mám tě rád, vole, jen to takhle neumím říct napřímo“.
A tak jo – klidně mi dej ještě jednu. A pak klidně ještě další. Protože čím víc jich bude, tím víc si budu jistej, že jsme v pohodě. Že se známe. Že víme, kdy si dělat srandu, kdy mlčet a kdy říct i něco delšího. A možná, že si tyhle „ještě jedny“ budu časem pamatovat víc než všechno to, co lidi obvykle říkají s vážnou tváří. Protože opravdový přátelství se nepozná podle toho, kolikrát ti někdo pogratuluje k úspěchu, ale kolikrát se ti ozve jen tak – s lehkým úsměvem na rtech a větičkou, co zní jako vtip, ale zahřeje víc než tři odstavce pochval.
Takže díky. Fakt díky. A klidně pokračuj. Jsem připravený na všechny další.
“You know what? Go ahead, give me another one,” you say… and you know what? Thanks. Honestly and without a hint of irony – thank you for that next one. Whether it’s another quip, another playful jab, another gently friendly poke in the ribs, or just a reminder that in a world full of seriousness, rush, and silence, there’s still someone who takes the time to say something. Sometimes that one extra thing is exactly what a person needs – an unexpected remark that pulls you out of your thoughts, a joke that forces you to stop taking yourself so seriously, or just a simple sign that someone notices you're here. And coming from you – someone who might sometimes poke with words like a needle, but always hits right between laughter and understanding – it means that much more.i literally cant translate this because of the character limit
calm down i promise you its not that seriousThat’s exactly what you do. Your comments are like the last drop of lemon in tea – maybe a little sour, but they give it flavor. And when you say “here’s another one,” I don’t hear a threat. I hear an offer. A challenge. Maybe even a slightly mocking, but loving attempt to remind me that our way of talking is a mix of irony, exaggeration, understanding, and a hidden “I care about you, man, I just don’t know how to say it straight.”
idk i asked chatgpt to write a response to that replycalm down i promise you its not that serious
nejses chillujje dost pravdepodobny, ze jsem tu jedinej cech, co neni grey a je aktivni![]()
if you'd have written something like that by yourself maybe you'd have gotten another repidk i asked chatgpt to write a response to that reply
timto jsi potvrdil, ze jsemnejses chilluj
cool, ale znis na slovakakurevsko nedobre novinky
a slowak to zly?cool, ale znis na slovaka
asi ne, ale to by znamenalo, ze jsem tu snad jedinej active non-grey cecha slowak to zly?
kamo rekni mi aspon jednu vec co by u tebe potvrdila ze nejses greytimto jsi potvrdil, ze jsem![]()
moje hezka barvickakamo rekni mi aspon jednu vec co by u tebe potvrdila ze nejses grey
najs bro mas vic jak 1000 postumoje hezka barvicka
no prave, ze grey znamena, ze mas min nez 500 postu na danym forunajs bro mas vic jak 1000 postuto z tebe hrozne nedela sediveho
gray znamena ze nejses "high iq"/ nic nevisno prave, ze grey znamena, ze mas min nez 500 postu na danym foru
popřemýšlim nad tímdoneer mij een heerlijke fijne czech dame aub.
A graycel or greycel is a user on the forum who has less than 500 posts on the forumgray znamena ze nejses "high iq"/ nic nevis![]()
Did I translate it any good? Im serbian:ze jsem tu jedinej cech, co neni grey a je aktivni
yeahDid I translate it any good? Im serbian:
I am the only czech here, whos not grey but active
no to znamena na foru, a obecne v bp asi nevis co znamena grayA graycel or greycel is a user on the forum who has less than 500 posts on the forum
weren't you supposed to sleepyeah
“obecne bp” jdi zpatky na tiktok bhaino to znamena na foru, a obecne v bp asi nevis co znamena gray
some nigga is dissing me on hereweren't you supposed to sleep
bro jestli povazujes za flex modry jmeno na orgu tak hodne stesti do zivota jfl“obecne bp” jdi zpatky na tiktok bhai![]()
Hartelijk bedankt fijne heer van het goede leven.popřemýšlim nad tím
where are you from?one of the best slavic coutries