hesaplar_banlı
Iron
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Diğer vitaminleride damla şeklinde mi almaya çalışiyim yoksa sadece d3 k2 için mi geçerli?Damla al
Digerlerini hap olarak alDiğer vitaminleride damla şeklinde mi almaya çalışiyim yoksa sadece d3 k2 için mi geçerli?
zeytinyağlı satan biri vardı ondan al trendyoldan d-k vücutta yağda çôzünürTitle
vitanil inki zeytinyağlı 1000 iu d3 25mcg k2 ben onu kullanıyorum şahsen öneririmzeytinyağlı satan biri vardı ondan al trendyoldan d-k vücutta yağda çôzünür
1000iu az 10 kilo başına 1000 alman lazım knkvitanil inki zeytinyağlı 1000 iu d3 25mcg k2 ben onu kullanıyorum şahsen öneririm
10kilo basina 2 k alman lazim1000iu az 10 kilo başına 1000 alman lazım knk
zaten tek fıs sıkmıyorum 10-15 sıkıyorum1000iu az 10 kilo başına 1000 alman lazım knk
150 kilo musun niye 15 fıs sıkıyon mkzaten tek fıs sıkmıyorum 10-15 sıkıyorum
150 kilo musun niye 15 fıs sıkıyon mk
10kilo basina 2 k alman lazim
bi kaç tanıdık haftada 50 k alıyor 85lerde falan geziyor adamların d vitamini1000iu az 10 kilo başına 1000 alman lazım knk
benim haftalık 40k kilon fazlaysa 50de alırsın sorun yok bence 2k almaya gerek yok zaten dışarı çıktığında bi miktar daha alıyonbi kaç tanıdık haftada 50 k alıyor 85lerde falan geziyor adamların d vitamini
C vitamini enjeksiyonla çok aciyor amken iyisi enjeksiyon kanka
Avokadoya damlatip yesem emilim artar mızeytinyağlı satan biri vardı ondan al trendyoldan d-k vücutta yağda çôzünür
istediğine damlat yağ olduktan sonra farketmezAvokadoya damlatip yesem emilim artar mı
reçeteli colefor mu alyıonbenim haftalık 40k kilon fazlaysa 50de alırsın sorun yok bence 2k almaya gerek yok zaten dışarı çıktığında bi miktar daha alıyon
yok erbatabreçeteli colefor mu alyıon