Serialsuicide
foid foid go away, spike my cortisol another day
@Resistance. amk forumda ne varsa ögrenip videolarında anlatıyo
@ascendantwill
@ascendantwill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@ascendantwill
benimde amk tiktoğu açtım direkt çıktıamına koyim tiktoğu açtım önüme ilk bu video çıktı algortimaya bak
şu maymunu görmekten sıkıldım sub 85 iq yemin ediyorumbenimde amk tiktoğu açtım direkt çıktı
@ascendantwill
parasına en değecek şeylerden biri bence btw ama en son olarak yaptırmak lazım tüm surgeryşer bitincehektomorfiya da bok gibi gözüküyor dostlar salak salak sosyal medya algılarına kapılmayın vallaha pişman olursunuz yapacaksanız gidin iki gözü de yaptırın kör kalma diye bişi yok
@ascendantwill
tek göze depigmentation yaptırmak kulağa havalı geliyor ama bok gibi durucak çoğu kişide. simetri iyidirhektomorfiya da bok gibi gözüküyor dostlar salak salak sosyal medya algılarına kapılmayın vallaha pişman olursunuz yapacaksanız gidin iki gözü de yaptırın kör kalma diye bişi yok
ögrenince nolcak amk sanki yaptırcaklar normieler daha burdakiler yaptırmıyolarValla gatekeep atmak lazım herşeye bunlar öğrenmesin
Sadece bunun için değil la başka şeyler içinde diyorum düşünsene bi şeyi araştırıyon buluyon subforum kardeşlik diye paylaşıyon isa piçi çalıyor tüm tiktokcellere yayıyorögrenince nolcak amk sanki yaptırcaklar normieler daha burda yaptırmıyolar
subforumu dc ye taşımak lazımValla gatekeep atmak lazım herşeye bunlar öğrenmesin
harbi bu cocuk çok ciddi bir şekilde narsist hareketlere bakciddi bir narsizm var bu cocukta bu arada mimiklerden hareketlerden direkt anlaşılıyor
kanka narsizm değil bu amk eleman jestermaxxer iqcell zaten narsist olsa kendini geliştirmeye calısırdı elemanın tek yaptığı çiğ yemek copelamak bence delüzuonellik var narsistlikyen cokharbi bu cocuk çok ciddi bir şekilde narsist hareketlere bak
adam kendini gayet iyi geliştirmiş softmaxxle buraya kadar gelişirsin zaten.Adamın haraketlerine iyi bak sağlam narsist bukanka narsizm değil bu amk eleman jestermaxxer iqcell zaten narsist olsa kendini geliştirmeye calısırdı elemanın tek yaptığı çiğ yemek copelamak bence delüzuonellik var narsistlikyen cok
bizim delüzyon
ogrepilled anlamakHemen gidip video cekmis amk
olum diyoruz bu lavuk aşırı narsistciddi olamaz aq
Raton ve aklı fikri yerinde olmak?abi @Ratonn baba dışında aklı fikri yerinde olan bir tiktokçu görmedim
Narşist olsane olur amk shit skin hindistanlısı çok düşük yağ oranında bile bok gibi gözüküyor amkolum diyoruz bu lavuk aşırı narsist
clen öyle bir ilaç ki alkol yanında masun duruyorRaton ve aklı fikri yerinde olmak?
Clen + alkol?
@ascendantwill