Daha ne kadar uzarım?

G

growthplatessss111

Iron
Bu xrayi 3 ay önce aldım 1.5-2 cm uzadım 177'yim şuan. Amcalarım 182 civarı baba tarafından kuzenlerim anneleri kıa olmalarına rağmen benden uzun. Annem 170 babam 180. Anne tarafım baya uzun dayılar kuzenler hepsi 190+. Kafayı yiyorum sülalenin en kısasıyım dışarıda annesi 155 babası 165 olup benden uzun olan insanları görünce dayanamıyorum. Fazlasında da göz yok 183'e ulaşsam yeter. Koltuk altı kıllarım 1 senedir çıkıyor sakal yok daha yeni yeni şakaklarda çene altında tüylenme hissediyorum ama uzamıyorlar ve gözükmüyorlar bile.
IMG 20251014 202950

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
kaç yaşındasın amk

• +1
Reactions: Neokrinshaaa, Kayra139, Duck Eats Bagel and 1 other person
kaç yaşındasın amk
neden ki? 15 neredeyse 16 2 ay felan var hala anlamlandıramıyorum beni aç mı bıraktılar küçükken. bak annem babam ortalama üstü olmasa dayılarım amcalarım kısa olsa 177'ye şükrederim ama annesi babası minnacık insanlar benden 10 cm uzun. baba tarafından kuzenimin annesi annemden baya kısa babalarımız arasında 2 cm tek var ama o 184 ben ise 177 framecel. o kadar üzülüyorum ki

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
Kanka bi siktir git aminakoyim ya

• JFL
  • +1
Reactions: fury31, Neokrinshaaa, Duck Eats Bagel and 8 others
neden ki? 15 neredeyse 16 2 ay felan var hala anlamlandıramıyorum beni aç mı bıraktılar küçükken. bak annem babam ortalama üstü olmasa dayılarım amcalarım kısa olsa 177'ye şükrederim ama annesi babası minnacık insanlar benden 10 cm uzun. baba tarafından kuzenimin annesi annemden baya kısa babalarımız arasında 2 cm tek var ama o 184 ben ise 177 framecel. o kadar üzülüyorum ki
Knk epifiz plaklarina baktırman daha doğru olur çünkü once epifizler kapanır sonra parmaklar omurga falan bacağa baktir doktor söyler zaten ayrıca soyle diyeyim sana yasin küçük daha muhtemelen 180-185 arasına sabitlenirsin

• +1
Reactions: Kayra139, Duck Eats Bagel and pashanimair
16da dueuyoe boy uzaması 1.80 olursun

• +1
Reactions: Kayra139, Duck Eats Bagel and pashanimair
Açık ama kapanmasına az kalmis

• +1
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, Yagiz8928 and pashanimair
Bu xrayi 3 ay önce aldım 1.5-2 cm uzadım 177'yim şuan. Amcalarım 182 civarı baba tarafından kuzenlerim anneleri kıa olmalarına rağmen benden uzun. Annem 170 babam 180. Anne tarafım baya uzun dayılar kuzenler hepsi 190+. Kafayı yiyorum sülalenin en kısasıyım dışarıda annesi 155 babası 165 olup benden uzun olan insanları görünce dayanamıyorum. Fazlasında da göz yok 183'e ulaşsam yeter. Koltuk altı kıllarım 1 senedir çıkıyor sakal yok daha yeni yeni şakaklarda çene altında tüylenme hissediyorum ama uzamıyorlar ve gözükmüyorlar bile.View attachment 4238707
bunu cektirirken doktoruna sorsaydın ya amk

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Yagiz8928 and pashanimair
Bu xrayi 3 ay önce aldım 1.5-2 cm uzadım 177'yim şuan. Amcalarım 182 civarı baba tarafından kuzenlerim anneleri kıa olmalarına rağmen benden uzun. Annem 170 babam 180. Anne tarafım baya uzun dayılar kuzenler hepsi 190+. Kafayı yiyorum sülalenin en kısasıyım dışarıda annesi 155 babası 165 olup benden uzun olan insanları görünce dayanamıyorum. Fazlasında da göz yok 183'e ulaşsam yeter. Koltuk altı kıllarım 1 senedir çıkıyor sakal yok daha yeni yeni şakaklarda çene altında tüylenme hissediyorum ama uzamıyorlar ve gözükmüyorlar bile.View attachment 4238707
1000 tl gönder seni hemen 190 yapma methodunu söyliyim kardeşim

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Yagiz8928, pashanimair and 2 others
Kanka bi siktir git aminakoyim ya
niye? genel anlamda aile üyelerinin boyunu söyle sen de onlara göre kısaysan vallahi haklısın diyecem. herkes 185-195 bende dar omuzlu da yok. 177'yim omuzlarım da dar.

• +1
Reactions: pashanimair
bunu cektirirken doktoruna sorsaydın ya amk
doktor copefuel vermekten baska bir sey yapmiyor kemik yasima 13 dedi o gun mutluluktan havaya uctum geld forumlara dclere attim herkes max 3-4 cm diyor babamdan kisa olacam annem de kisa degil 170 diger akrabalardan bahsetmiyorum bile ortalamalaei 187-190

• +1
Adsadadas
doktora sormaya utandimda kapalimi bi baksaniz

• JFL
  • +1
Reactions: Arisylva, Duck Eats Bagel, pashanimair and 2 others
lan oglum seni sikerim amk 15 yasındasın be yarak büyüme plakların acık daha 18 e kadar kapanmaz sanslıysan teston hep artıs da olursa 19 20 e ya kadar da kapanmaz yine o plaklar 15 yasında ne bu dert amınakoyim emin ol uzucaksın kendimden ve bi kac tanıdıgımdan biliyorum ergenligine sahit oldugum simdi siktir git boyunu sikayet etme takıntı yapma sabret bide erken uyu pipin kalem gibi kalmasın büyüme cagındasın

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
lan oglum seni sikerim amk 15 yasındasın be yarak büyüme plakların acık daha 18 e kadar kapanmaz sanslıysan teston hep artıs da olursa 19 20 e ya kadar da kapanmaz yine o plaklar 15 yasında ne bu dert amınakoyim emin ol uzucaksın kendimden ve bi kac tanıdıgımdan biliyorum ergenligine sahit oldugum simdi siktir git boyunu sikayet etme takıntı yapma sabret bide erken uyu pipin kalem gibi kalmasın büyüme cagındasın
global forumda daha max 2-4 santimin var diyorlar. benim için bu tiple 182-183 aşağısı kurtarmıyor.

• +1
Napalim kanka otur agla bizden ne bekliyorsun anlamadim

• +1
Reactions: Arisylva, Duck Eats Bagel, Yagiz8928 and 2 others
niye? genel anlamda aile üyelerinin boyunu söyle sen de onlara göre kısaysan vallahi haklısın diyecem. herkes 185-195 bende dar omuzlu da yok. 177'yim omuzlarım da dar.
177 den 180 olunca smv açısından yada hayatında bi sik değiştirmeyecek
Zaten ortalamanın bi tık üstüsün boyunu dert edeceğine ltn yüzünü dert et

• +1
  • Love it
Reactions: Arisylva, Kayra139, Duck Eats Bagel and 3 others
yaş 13 boy 1.85 iyi mi

• JFL
Reactions: Arisylva, churmaxxed, Kayra139 and 1 other person
Yazıdan haklılık akıyor aq tip olmadan uzun boy hiçbir işe yaramaz

• Love it
Reactions: Duck Eats Bagel
tip mtn trdeki başka 1-2 topluluga sordugum oldu onlar htn falan diyor. mtn-htn arası kısaca. zaten amaç 180 değil amaç 182-183 bi 5 cm daha uzamam gerek. ikisi de hafif ortalama üstü olsun ki bari gameimi kurtarır belki. kızlarla daha normal şekilde bile konuşamıyorum ağır bir mallık var. sorun tamemn boyum değil sorun ailemin hepsinin uzun benim kısa olmam

• JFL
  • +1
Reactions: Arisylva, pashanimair, maarda and 1 other person
Yazıdan haklılık akıyor aq tip olmadan uzun boy hiçbir işe yaramaz
boy tipi çok rahat kurtarıyor. hint fenotipli subhumanın boyu uzun diye sevgilisi var benzer örneklere yakın çevremde 50 kez şahit oldum ama bir tane ortalama veya kısa olup sevgilisi vb olan görmedim

• +1
boy tipi çok rahat kurtarıyor. hint fenotipli subhumanın boyu uzun diye sevgilisi var benzer örneklere yakın çevremde 50 kez şahit oldum ama bir tane ortalama veya kısa olup sevgilisi vb olan görmedim
Hint fenotipli subhuman kim

• +1
Hint fenotipli subhuman kim
dersanemden biri. isa dediğiniz tiktoktaki elemansa fenotip cidden benziyor ona. ama alakası yok yakışıklılık olarak. subhuman değilse de 3/10 felan yani. sırf boyu 183 diye bir de dark triad (keko takılıyor geçen dayak yemiş fen lisesinde bi de lol :lul:)

• +1
Reactions: pashanimair and Yagiz8928
dersanemden biri. isa dediğiniz tiktoktaki elemansa fenotip cidden benziyor ona. ama alakası yok yakışıklılık olarak. subhuman değilse de 3/10 felan yani. sırf boyu 183 diye bir de dark triad (keko takılıyor geçen dayak yemiş fen lisesinde bi de lol :lul:)
Onla sevgili olanda loser orospudur bosver aq

• +1
Onla sevgili olanda loser orospudur bosver aq
sevgilisi umrumda değil. tipin gerçekten çok iyi veya deforme değilse tipin önemli olduğu bir durum bile görmedim. 175 altı olup sevgili falan yapabilen tek kişi gördüm reelde yaşıt olarak o da cl felan tipi.

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and pashanimair
sevgilisi umrumda değil. tipin gerçekten çok iyi veya deforme değilse tipin önemli olduğu bir durum bile görmedim. 175 altı olup sevgili falan yapabilen tek kişi gördüm reelde yaşıt olarak o da cl felan tipi.
ülkenin yüzde 70 i sub5 zaten 175 altı htn olsan bile sevgili yaparsın

• +1
Eleman nüfusun çeyrekten fazlasının 175 altı olduğu ülkede sadece cl birinin sevgilisi olduğunu görmüş
Htn 177 kızlarla konuşamıyor ama 5cm daha atarsa bir anda çözülecek!

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, Resistance. and 3 others
Eleman nüfusun çeyrekten fazlasının 175 altı olduğu ülkede sadece cl birinin sevgilisi olduğunu görmüş
Htn 177 kızlarla konuşamıyor ama 5cm daha atarsa bir anda çözülecek!
nüfusun çeyreği zaten gayet düşük bir oran değil mi? yaşadığım yerde (güneydoğu) insanların hepsi proto iranid fenotipinde dolayısıyla tr ortalamasından uzunlar. tipimi overratelemiyorum tr'ye göre mtn - htn arasır bir şey genel anlamda mtn'yim. bu oylamayı yapan kendim değil özelden sorduğum insanlar. ek olarak frame kötü mental daha da kötü. incel olmamın sebebi mentalden sonra boydur (aynı zamanda frame demek oluyor bu).

• +1
  • Woah
Reactions: Yagiz8928 and pashanimair

Users who are viewing this thread

• needtos
Back