Dahiliye

D

Deleted member 230330

Gold
1 saate dahiliye randevum var şu ana kadar vereceğim ilk kan testi olacak
6 ay 20mg accutane kullandım doktor kontrolü olmadan
sivilce vs bi cilt problemi kalmadı cildiyeye gitseydim büyük iht 40mg kullandırıp daha kötü bi purge yaşayacaktım
şu aralar halsizlik , kemik ağrıları , duygu değişimleri yaşıyorum
umarım hırto bi doktora denk gelmemde şikayetlerim üzerine genel kan tahlili + tiroid + hormonlara bakar

• +1
Reactions: kurdistan, why not me? and Auchelius
Haber edersin kardesim.

• +1
  • Love it
  • Woah
Reactions: pashanimair, kurdistan, Yagiz8928 and 2 others
cildiyeye gidenler için soruyorum doktor sizi kan testi için dahiliyeye kendisi mi yönlendiriyor yoksa randevuyu ayrı alıp sonuçları öyle mi
götürüyorsunuz

1762510049897

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Yagiz8928, kurdistan and 1 other person
cildiyeye gidenler için soruyorum doktor sizi kan testi için dahiliyeye kendisi mi yönlendiriyor yoksa randevuyu ayrı alıp sonuçları öyle mi
götürüyorsunuz

View attachment 4297583
Doktora gidiyorsun genel kan testi vermek istiyorum diyorsun sana dahiliye randevusu veriyor oradanda direkt kan veriyorsun sonra sonuçlar 1-2 güne çıkıyor istersen E-nabızdan bak sonuçlarına istersende hastaneye gidip doktordan öğren hem sorun falan olursa söylersin doktor’a.

• +1
Reactions: pashanimair, kurdistan, Serialsuicide and 2 others
Doktora gidiyorsun genel kan testi vermek istiyorum diyorsun sana dahiliye randevusu veriyor oradanda direkt kan veriyorsun sonra sonuçlar 1-2 güne çıkıyor istersen E-nabızdan bak sonuçlarına istersende hastaneye gidip doktordan öğren hem sorun falan olursa söylersin doktor’a.
Şimdi şey kolpası atsam cildiye gözetimi ile kullandım falan gider e nabız profilime bakarmı kendimi eroinci gibi de hissetmek istemiyorum amk

• +1
Reactions: Auchelius
Şimdi şey kolpası atsam cildiye gözetimi ile kullandım falan gider e nabız profilime bakarmı kendimi eroinci gibi de hissetmek istemiyorum amk
Sisteme girip bakıyorlar zaten sıktığın kolpayı anlarlar.

• +1
Reactions: why not me? and Deleted member 230330
Sisteme girip bakıyorlar zaten sıktığın kolpayı anlarlar.
Bana şimdi metci gibi muamele yapıcak doğruyu söylesem ama model tier cildim var :feelswhy:

• +1
Bana şimdi metci gibi muamele yapıcak doğruyu söylesem ama model tier cildim var :feelswhy:
İster söyle ister söyleme kan tahlilindeki sonuçları öğrenince zaten burda bi sikim dönüyor diyecek doktor direkt.

Sebze yemeyi bıraktım doktor geldi azarladı 1 saat amk nasihatini çektim adamın sebzelerde olan vitamini yazdi kullanmiyorum ibneye inat ve bi daha vericem kan vermeye bi ara bi daha görcem ibnenin yüzünü.

• JFL
Reactions: pashanimair, jauscope, why not me? and 3 others
intihar edip accutaneden falan kolpasını önceden sıkıp annemlere firmaya dava açtırıp aileyi milyoner etme işi

• JFL
Reactions: pashanimair, flows5991 and Auchelius
  • JFL
Reactions: pashanimair, ascendantwill, ZerefDragnee1l and 2 others
beni cildiye yönlendirmişte ama sorun olacağını düşünmüyorum

• +1
Reactions: Deleted member 230330
beni cildiye yönlendirmişte ama sorun olacağını düşünmüyorum
valla gittim verdim şikayetleri söyledim sadece
e nabızdan bakar çözerim bişekil
karaciğerde sorun yoksa gitmem hastaneye

1 saate dahiliye randevum var şu ana kadar vereceğim ilk kan testi olacak
6 ay 20mg accutane kullandım doktor kontrolü olmadan
sivilce vs bi cilt problemi kalmadı cildiyeye gitseydim büyük iht 40mg kullandırıp daha kötü bi purge yaşayacaktım
şu aralar halsizlik , kemik ağrıları , duygu değişimleri yaşıyorum
umarım hırto bi doktora denk gelmemde şikayetlerim üzerine genel kan tahlili + tiroid + hormonlara bakar
Cildin accutanelik derecede kötümüydü yoksa her zaman daha iyi olabilir diyemi bsşladın

• +1
Reactions: Deleted member 230330
İster söyle ister söyleme kan tahlilindeki sonuçları öğrenince zaten burda bi sikim dönüyor diyecek doktor direkt.

Sebze yemeyi bıraktım doktor geldi azarladı 1 saat amk nasihatini çektim adamın sebzelerde olan vitamini yazdi kullanmiyorum ibneye inat ve bi daha vericem kan vermeye bi ara bi daha görcem ibnenin yüzünü.
Sebze kadar cope bi besin yok amk doktorlar bi sikim bilmiyor o kadar okumuşlar hala sebze yiyorlar ayrıca sebzelerde olup diğer besinlerde olmayan hangi vitamin varmış sorsaydın

• +1
Reactions: Deleted member 230330, Auchelius and Serialsuicide
Cildin accutanelik derecede kötümüydü yoksa her zaman daha iyi olabilir diyemi bsşladın
aslında kullanmasam da olurdu ama yağ dengem bozuktu tret kullanmıştım öncesinde 3 ay boyunca baktım daha kötü oluyor (purge i geçmiştim)
10 mg başladım 1 ay kullandım 20 ye çıkardım 6 ay kullandım iyi kide kullanmışım lifefuel

• JFL
Reactions: jauscope, Serialsuicide, flows5991 and 2 others
5 tüp kan aldılar + idrar testi
amateme yatırılacağım herhalde sonuçlar çıkınca
Hayırlısını dileyelim kardesim valla.
Sebze kadar cope bi besin yok amk doktorlar bi sikim bilmiyor o kadar okumuşlar hala sebze yiyorlar ayrıca sebzelerde olup diğer besinlerde olmayan hangi vitamin varmış sorsaydın
anlatamazsın denedim kaç defa olmuyor.

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair, kurdistan and Deleted member 230330
bende tekrardan başlayacağım

• +1
Reactions: Deleted member 230330 and kurdistan
1762526071015

@Auchelius
d vitamini ciddi oranda düşük çıktı günlük 5k iu başlasam ?

• Woah
keşke accutane söyleseydimde lipid panel falanda baksaydı vitamin d 8 ne amk ölücem nerdeyse

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, flows5991, Yagiz8928 and 1 other person
View attachment 4298072
@Auchelius
d vitamini ciddi oranda düşük çıktı günlük 5k iu başlasam ?
Kanka 5k iu danda fazla kullansan olur baya düşükmüş.

Sen zenci misin yoksa dışarı falan mı çıkmıyorsun? Bu kadar düşük çıkması garip geldi.

• +1
Reactions: pashanimair and Deleted member 230330
Kanka 5k iu danda fazla kullansan olur baya düşükmüş.

Sen zenci misin yoksa dışarı falan mı çıkmıyorsun? Bu kadar düşük çıkması garip geldi.
genellikle dışardayım hep ama accutane dolayı sun exposure azalttım baya bi 6 farklı güneş kremim var kojic acidle bleaching falanda yapıyom arada

• +1
genellikle dışardayım hep ama accutane dolayı sun exposure azalttım baya bi 6 farklı güneş kremim var kojic acidle bleaching falanda yapıyom arada
30k olan haplardan kullanabilirsin istersen haftalık falan zaten hastaneye gideceksen bir daha doktor direkt yazacaktır sana D3

• +1
30k olan haplardan kullanabilirsin istersen haftalık falan zaten hastaneye gideceksen bir daha doktor direkt yazacaktır sana D3
5k iu bulabildim 30k neymiş ya
ben ciddi kemik osteoporosis falan var sanıyordum çünkü ciddi kemiklerimin içi boş gibi hissettiriyordu high intensity idman atıyorum kardiyo vs ile low bf yüzündendir falan diyordum

• +1
5k iu bulabildim 30k neymiş ya
ben ciddi kemik osteoporosis falan var sanıyordum çünkü ciddi kemiklerimin içi boş gibi hissettiriyordu high intensity idman atıyorum kardiyo vs ile low bf yüzündendir falan diyordum
Kardeşim bi tek etkileride o değilki kemik eklem ağrılarının sebeplerinden biride bu zaten d3 pn felaket derecede düşük vampiremaxxing yapmışsın.

Tırnak, saç, mental olarak değişiklik fark etmişsindir illaki.

• +1
Kardeşim bi tek etkileride o değilki kemik eklem ağrılarının sebeplerinden biride bu zaten d3 pn felaket derecede düşük vampiremaxxing yapmışsın.

Tırnak, saç, mental olarak değişiklik fark etmişsindir illaki.
valla tret accutane falan derken götü başı dağıttık
saçlarım uzamıyordu yağla falan copeliyordum
mental zaten yerlerde :feelswhy:

• +1
Diğer tahlilerin nasıl peki?

Bunu halledersin zaten zor bir şey değil ama çektiğin acıya yazık, hastaneye uğrayacaksan gene dediğim gibi doktora gidip benim kan tahlil sonucuma bakacaktım dersin bilmiyormuş rpsi yap adam söyler zaten kardeşim sen yarragi yemissin diye yazar direk sana 30-300k d vitamini.

• +1
Reactions: pashanimair
Kanka güneşe çıkma demiyolarki günneş kremi sürüp çıkacan bide bilmiyomuydun d vitamini alman gerektiğini dışarı cıkmadıgın zamanlarda vay aq :lul:

Diğer tahlilerin nasıl peki?

Bunu halledersin zaten zor bir şey değil ama çektiğin acıya yazık, hastaneye uğrayacaksan gene dediğim gibi doktora gidip benim kan tahlil sonucuma bakacaktım dersin bilmiyormuş rpsi yap adam söyler zaten kardeşim sen yarragi yemissin diye yazar direk sana 30-300k d vitamini.
öncesinde şuana kadar hiç vitaminlerime bakılmadı şu aralar bişeylerin ters gittiğini hissediyordum gidiyim dedim belki şuana kadar hep böyleydi

• So Sad
Kanka güneşe çıkma demiyolarki günneş kremi sürüp çıkacan bide bilmiyomuydun d vitamini alman gerektiğini dışarı cıkmadıgın zamanlarda vay aq :lul:
güneş okadarda faydalı değil kzaten bu süreçte sürekli güneşe maruz bırakıyordum kendimi vitamin mineraller vs için
belli ciddi bi düşüklük var güneşte yatsamda bişey farketmezdi referans değerinin 3/1 inden daha az

• +1
1762533366470
testi vermeden önce bu şekil dolaşıyordum aq

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
olum o d vitamini ne kemiklerin cubuk kraker olmuş

• JFL
Reactions: ascendantwill, Auchelius, Deleted member 230330 and 1 other person
accutane kullanırken bende aşırı halsizdim bırakınca geçiyor

• +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 230330