D
Deleted member 1182
just a man with a dick

Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
πως στον πουτσο τον μεγαλωνω? λμφαοdick has to be the biggest cope of them all. it is by far the most easily improved aspect of smvmaxing.
ο πιο απλος τροπος ειναι απλα αγοραζοντας ενα extender απο aliexpress και το φορας 8 ωρες τη μερα. παιρνεις γυρω στα 2.5 εκ στις 1000 ωρες. υπαρχουν και αλλες μεθοδοι που δε χρειαζεσαι τιποτα, μονο με τα χερια. πηγαινε στο /r/ajelqforyou και διαβασε το wiki τους. εγω πηγα απο 16.5 σε 20εκ μονο με τα χερια μου κανοντας s2s και heat.πως στον πουτσο τον μεγαλωνω? λμφαο
θα κανω το δευτερο διοτι θα με γαμησουν οι γονεις μ αμα με πιασουν με extenderο πιο απλος τροπος ειναι απλα αγοραζοντας ενα extender απο aliexpress και το φορας 8 ωρες τη μερα. παιρνεις γυρω στα 2.5 εκ στις 1000 ωρες. υπαρχουν και αλλες μεθοδοι που δε χρειαζεσαι τιποτα, μονο με τα χερια. πηγαινε στο /r/ajelqforyou και διαβασε το wiki τους. εγω πηγα απο 16.5 σε 20εκ μονο με τα χερια μου κανοντας s2s και heat.
koita mono me enxirish borei na ginei kati tbh, tipota alloπως στον πουτσο τον μεγαλωνω? λμφαο
copeο πιο απλος τροπος ειναι απλα αγοραζοντας ενα extender απο aliexpress και το φορας 8 ωρες τη μερα. παιρνεις γυρω στα 2.5 εκ στις 1000 ωρες. υπαρχουν και αλλες μεθοδοι που δε χρειαζεσαι τιποτα, μονο με τα χερια. πηγαινε στο /r/ajelqforyou και διαβασε το wiki τους. εγω πηγα απο 16.5 σε 20εκ μονο με τα χερια μου κανοντας s2s και heat.
μαλακα εισαι κ εσυ ελληνας? παρε ενα φολλου λμαοkoita mono me enxirish borei na ginei kati tbh, tipota allo
χεσε μας μαλακα,cope
εγω παντως εσενα θα πιστεψω εξαλλου ειναι και φρεεχεσε μας μαλακα,
αν εισαι κατω των 18 μην το κανεις, μπορει να μεγαλωσεις και αλλο απο μονος σου. κανοντας αυτα ισως γαμισεις τη διαδικασια αυτη και να χασεις εκατοστα που διαφορετικα θα επερνες φυσικαθα κανω το δευτερο διοτι θα με γαμησουν οι γονεις μ αμα με πιασουν με extender![]()
tbh kane oti 8es ama doulepsei pesto kai se mena eimai aplos lazy na kano otidipote sth zoh mouεγω παντως εσενα θα πιστεψω εξαλλου ειναι και φρεε
δαμν τοτε απλα θα πρπ να περιμενω μεχρι να φτασω 18 κομπλε δν εχω θεμα 15 εκατωστα με καμπιλη προς τα πανω ειναι οποτε λγκ δν θα εχω κανα προβλιμα lolαν εισαι κατω των 18 μην το κανεις, μπορει να μεγαλωσεις και αλλο απο μονος σου. κανοντας αυτα ισως γαμισεις τη διαδικασια αυτη και να χασεις εκατοστα που διαφορετικα θα επερνες φυσικα
ama eisai lazy dn tha kaneis pote ascend r aderfeeimai aplos lazy na kano otidipote sth zoh mou