D
Deleted member 88833
Platinum
![1726903215833 1726903215833](https://i.looksmax.org/attachments/2024/09/4400902_1726903215833.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya amk cıddı cıddı soruyorum yarar mı2 el bas parmagini ust damagina koyup ittir![]()
düzelir ben bizzat kullandım zygolarım ve mandibula gelişti maxilla öne doğruda büyüdü ama ilk 1 hafta çok sıkıntılı yemek full sıvı tükettim 6 ay sürüyor toplam konuşman değişicek ona göre hazırlıklı olView attachment 3186075arka dişlerim çarpık geliyor az bunu kullanırsam çenemde veya maxilllam da düzelme olur mu?
dmdüzelir ben bizzat kullandım zygolarım ve mandibula gelişti maxilla öne doğruda büyüdü ama ilk 1 hafta çok sıkıntılı yemek full sıvı tükettim 6 ay sürüyor toplam konuşman değişicek ona göre hazırlıklı ol![]()
hiçbir ortodontist sana bunu vermez zaten istediğini alabilecek kadar dhten yok hiç deneme bu işleri doktora bağırmadan alamazsın bağırırsanda 75 kilo doktor seni siker öldürür maalesef@elemanzelvadre güleceğine cevap ver cüce
amk ozelde yaptıcamhiçbir ortodontist sana bunu vermez zaten istediğini alabilecek kadar dhten yok hiç deneme bu işleri doktora bağırmadan alamazsın bağırırsanda 75 kilo doktor seni siker öldürür maalesef
nasıl bırsey amk onu soyle zorlu mu ne sıkıntısı varhiçbir ortodontist sana bunu vermez zaten istediğini alabilecek kadar dhten yok hiç deneme bu işleri doktora bağırmadan alamazsın bağırırsanda 75 kilo doktor seni siker öldürür maalesef
Genişliyorolm zaten is isten gecti amk sen kac yasindasin o yastan sonra damak mi genisler
Pahalı + 16 yaş ustuysen damak harici değişim bekleme (özel prosedür yapmadığın sürece)View attachment 3186075arka dişlerim çarpık geliyor az bunu kullanırsam çenemde veya maxilllam da düzelme olur mu?
toothborne almazsa genişliyorolm zaten is isten gecti amk sen kac yasindasin o yastan sonra damak mi genisler
18ime çok az kaldıolm zaten is isten gecti amk sen kac yasindasin o yastan sonra damak mi genisler
damak gelişirse maxillaya da etkisi olur dıye dusunuyorumGenişliyor
Pahalı + 16 yaş ustuysen damak harici değişim bekleme (özel prosedür yapmadığın sürece)
Genişler ama çok etkisi olmazdamak gelişirse maxillaya da etkisi olur dıye dusunuyorum
aynı sey nerdeyseBu yaşta mse olmaz ya sarpe ya marpe
nası aynı şey bolum biri cerrahiaynı sey nerdeyse
Ozele git alttan paea ver az sonra yaptır bide facemask de al forward growtth verir bidr alt çeneye aşırı korkunc metal takiyolar tmammi onu taktik geride kalmasin cok bilmiyom bende insallah dogrudurView attachment 3186075arka dişlerim çarpık geliyor az bunu kullanırsam çenemde veya maxilllam da düzelme olur mu?
Cocujlara yapıyorlar onu agaOzele git alttan paea ver az sonra yaptır bide facemask de al forward growtth verir bidr alt çeneye aşırı korkunc metal takiyolar tmammi onu taktik geride kalmasin cok bilmiyom bende insallah dogrudur
16 sınır yaşı ondan sonrasını bilmem ama zenginsen onu sike sike taktirirlar bencrCocujlara yapıyorlar onu aga