atess
6'3
abi cenem cok dar amk ne yapmam lzm palate expander+braces cozer mi alt dislerim sıkısık biraz veya nsil cozebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya im9lant falna dusunmuyorum direkt hardmax dusunmuyorum pubertyde bitti mi benim anlamıyom hala babyfaceyim bitmedyise kurtarır umarımPalate expander üst çene için knk yani maxilla. Braces da çözmez hayır.
Jaw Angle(Mandibula Köşesi İmplantları) düşünebilirsin genelde 150-300bin tl arası oluyorlar. (Çok ciddi vakalarda daha pahalı olabiliyor ama onu söyleyeyim)
ya im9lant falna dusunmuyorum direkt hardmax dusunmuyorum pubertyde bitti mi benim anlamıyom hala babyfaceyim bitmedyise kurtarır umarım
yaş kaçtı seninya im9lant falna dusunmuyorum direkt hardmax dusunmuyorum pubertyde bitti mi benim anlamıyom hala babyfaceyim bitmedyise kurtarır umarım
ya im9lant falna dusunmuyorum direkt hardmax dusunmuyorum pubertyde bitti mi benim anlamıyom hala babyfaceyim bitmedyise kurtarır umarım
mogeater bilip kesin söylemiyoPalate expander üst çene için knk yani maxilla. Braces da çözmez hayır.
Jaw Angle(Mandibula Köşesi İmplantları) düşünebilirsin genelde 150-300bin tl arası oluyorlar. (Çok ciddi vakalarda daha pahalı olabiliyor ama onu söyleyeyim)
filler implant bi yere kadar maskeler belki ama ccw rotasyon sorunu kokten hallediyorGonial açı çok geniş tek çözüm ccw rot mu
mogeater şuan götüne sustanol vurmakla meşgulmogeater bilip kesin söylemiyo
keşke softmax ile ccw rotasyon yapılsa ya varsa öyle birşey söyleyinfiller implant bi yere kadar maskeler belki ama ccw rotasyon sorunu kokten hallediyor
yatarken dilini damagina yapistir sabaha 90 derece gonial angle oluyor kanka dassak mi amgkeşke softmax ile ccw rotasyon yapılsa ya varsa öyle birşey söyleyin
16 olcamyaş kaçtı senin
höö orospu ocuguu
knk 2 sene içinde gelişedebilir bu arada veya dışarıdan enjeksiyon ile bişiler alırsan gelişebilirsin gelişen arkadaşlar vardı cünkü16 olcam
ya istiyorumda bikac sorun var 1 igneden asırı korkuyorum 2 saglıgımı kotu etkiler diye korkuyom bi anda olmiyim simdi aq 3 fiyatları pahalıknk 2 sene içinde gelişedebilir bu arada veya dışarıdan enjeksiyon ile bişiler alırsan gelişebilirsin gelişen arkadaşlar vardı cünkü
ya istiyorumda bikac sorun var 1 igneden asırı korkuyorum
su peptide denen seyler idgf falan mı oluyo
cok ayipyatarken dilini damagina yapistir sabaha 90 derece gonial angle oluyor kanka dassak mi amg
onu zeref menas maarda falan iyi biliyo onlarla konusya istiyorumda bikac sorun var 1 igneden asırı korkuyorum 2 saglıgımı kotu etkiler diye korkuyom bi anda olmiyim simdi aq 3 fiyatları pahalı
su peptide denen seyler idgf falan mı oluyo
bide mk hap olarak var ya hemde ucuz onu alabilirimde etkş eder mi bilmiyorum daha uzamak istemiyorum bide hairlineyi sıkıntıya sokar diye korkuom
igne ve bicaktan korkan herkes cocuk mu oluyor amın evladı beyni sulanmıs forumda gezinmekten irlde yere yapıstırrım seni
boşver knk sen kum havuzunda pipinle oynamaya geri don igne migne bosver becermen imkansiz zaten![]()
siklerlerse tabionu zeref menas maarda falan iyi biliyo onlarla konus
kanka 16 yasındasın cok rahat ol daha ergenliktesin 17 yim bende 18 olucam 5 ay sonra cok kasma kendini posturune önem ver debloatı sakın unutma devam et bu sekil 18 19 20 yasında kendi yuz gelisiminde tamamnlamıs olucak zaten allah gibi olursun ha birde uykunu düzene al pipin büyüsün16 olcam

ty for lifefuelkanka 16 yasındasın cok rahat ol daha ergenliktesin 17 yim bende 18 olucam 5 ay sonra cok kasma kendini posturune önem ver debloatı sakın unutma devam et bu sekil 18 19 20 yasında kendi yuz gelisiminde tamamnlamıs olucak zaten allah gibi olursun ha birde uykunu düzene al pipin büyüsün![]()
ty for lifefuel![]()
gh basarsam uzarım amk daha cok uzamak istemiyom zaten dev gibi hissediyorumGrowth boostla cjc1295 ipamorelin kombosu yada en etkilisi hgh blast la
Allah başka dert vermesin ateşcim en iyisini diliyorumgh basarsam uzarım amk daha cok uzamak istemiyom zaten dev gibi hissediyorum
Kolay iş Allah zorluk versingh basarsam uzarım amk daha cok uzamak istemiyom zaten dev gibi hissediyorum
?Palate expander üst çene için knk yani maxilla
Nasıl yani
ust cene degisince altta gelismez mi normal olarakNasıl yani
yani bro ikisi ayrı kemikler biri mandibula biri maxilla biri gelişince nie diğeri de otomatikmen gelişsin ki bilmiyorumust cene degisince altta gelismez mi normal olarak
Lower jaw expander varabi cenem cok dar amk ne yapmam lzm palate expander+braces cozer mi alt dislerim sıkısık biraz veya nsil cozebilirim
Küçük yaşta iş yapıyorLower jaw expander var