dar mandibula

atess

atess

6'3
abi cenem cok dar amk ne yapmam lzm palate expander+braces cozer mi alt dislerim sıkısık biraz veya nsil cozebilirim

• +1
Reactions: Resistance.
Palate expander üst çene için knk yani maxilla. Braces da çözmez hayır.

Jaw Angle(Mandibula Köşesi İmplantları) düşünebilirsin genelde 150-300bin tl arası oluyorlar. (Çok ciddi vakalarda daha pahalı olabiliyor ama onu söyleyeyim)

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and churmaxxed

Jaw Angle(Mandibula Köşesi İmplantları) düşünebilirsin genelde 150-300bin tl arası oluyorlar. (Çok ciddi vakalarda daha pahalı olabiliyor ama onu söyleyeyim)
ya im9lant falna dusunmuyorum direkt hardmax dusunmuyorum pubertyde bitti mi benim anlamıyom hala babyfaceyim bitmedyise kurtarır umarım

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, why not me? and Resistance.
ya im9lant falna dusunmuyorum direkt hardmax dusunmuyorum pubertyde bitti mi benim anlamıyom hala babyfaceyim bitmedyise kurtarır umarım
1759932577813

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, why not me? and 1 other person
yaş kaçtı senin

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
:ROFLMAO:

• JFL
  • +1
Reactions: yunguz0, Serialsuicide, Duck Eats Bagel and 5 others
Gonial açı çok geniş tek çözüm ccw rot mu

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair

mogeater bilip kesin söylemiyo

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, pashanimair, Resistance. and 1 other person
Gonial açı çok geniş tek çözüm ccw rot mu
filler implant bi yere kadar maskeler belki ama ccw rotasyon sorunu kokten hallediyor

• +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
filler implant bi yere kadar maskeler belki ama ccw rotasyon sorunu kokten hallediyor
keşke softmax ile ccw rotasyon yapılsa ya varsa öyle birşey söyleyin

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Duck Eats Bagel
keşke softmax ile ccw rotasyon yapılsa ya varsa öyle birşey söyleyin
yatarken dilini damagina yapistir sabaha 90 derece gonial angle oluyor kanka dassak mi amg

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, why not me? and Serialsuicide
knk 2 sene içinde gelişedebilir bu arada veya dışarıdan enjeksiyon ile bişiler alırsan gelişebilirsin gelişen arkadaşlar vardı cünkü

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, maarda and Serialsuicide
knk 2 sene içinde gelişedebilir bu arada veya dışarıdan enjeksiyon ile bişiler alırsan gelişebilirsin gelişen arkadaşlar vardı cünkü
ya istiyorumda bikac sorun var 1 igneden asırı korkuyorum 2 saglıgımı kotu etkiler diye korkuyom bi anda olmiyim simdi aq 3 fiyatları pahalı

su peptide denen seyler idgf falan mı oluyo

bide mk hap olarak var ya hemde ucuz onu alabilirimde etkş eder mi bilmiyorum daha uzamak istemiyorum bide hairlineyi sıkıntıya sokar diye korkuom

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and Resistance.
ya istiyorumda bikac sorun var 1 igneden asırı korkuyorum

:lul:

boşver knk sen kum havuzunda pipinle oynamaya geri don igne migne bosver becermen imkansiz zaten (y)

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Duck Eats Bagel
  • +1
Reactions: reanrao and pashanimair
ya istiyorumda bikac sorun var 1 igneden asırı korkuyorum 2 saglıgımı kotu etkiler diye korkuyom bi anda olmiyim simdi aq 3 fiyatları pahalı

bide mk hap olarak var ya hemde ucuz onu alabilirimde etkş eder mi bilmiyorum daha uzamak istemiyorum bide hairlineyi sıkıntıya sokar diye korkuom
onu zeref menas maarda falan iyi biliyo onlarla konus

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
:lul:

boşver knk sen kum havuzunda pipinle oynamaya geri don igne migne bosver becermen imkansiz zaten (y)
igne ve bicaktan korkan herkes cocuk mu oluyor amın evladı beyni sulanmıs forumda gezinmekten irlde yere yapıstırrım seni

• +1
Reactions: pashanimair
dar cene güzel

• Hmm...
  • +1
Reactions: atess, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
kanka 16 yasındasın cok rahat ol daha ergenliktesin 17 yim bende 18 olucam 5 ay sonra cok kasma kendini posturune önem ver debloatı sakın unutma devam et bu sekil 18 19 20 yasında kendi yuz gelisiminde tamamnlamıs olucak zaten allah gibi olursun ha birde uykunu düzene al pipin büyüsün🤓

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: maarda, atess and why not me?
kanka 16 yasındasın cok rahat ol daha ergenliktesin 17 yim bende 18 olucam 5 ay sonra cok kasma kendini posturune önem ver debloatı sakın unutma devam et bu sekil 18 19 20 yasında kendi yuz gelisiminde tamamnlamıs olucak zaten allah gibi olursun ha birde uykunu düzene al pipin büyüsün🤓
ty for lifefuel:owo:

Growth boostla cjc1295 ipamorelin kombosu yada en etkilisi hgh blast la

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
Growth boostla cjc1295 ipamorelin kombosu yada en etkilisi hgh blast la
gh basarsam uzarım amk daha cok uzamak istemiyom zaten dev gibi hissediyorum

gh basarsam uzarım amk daha cok uzamak istemiyom zaten dev gibi hissediyorum
Allah başka dert vermesin ateşcim en iyisini diliyorum

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, atess and 1 other person
ust cene degisince altta gelismez mi normal olarak
yani bro ikisi ayrı kemikler biri mandibula biri maxilla biri gelişince nie diğeri de otomatikmen gelişsin ki bilmiyorum

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Serialsuicide
abi cenem cok dar amk ne yapmam lzm palate expander+braces cozer mi alt dislerim sıkısık biraz veya nsil cozebilirim
Lower jaw expander var

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair