dar-orta palateye yapılan expander ne kadar ascendletir

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
yani mtn yi htn yapar mı mesela ve extra 4-5 mm genişletme mse yerine sarpeye değer mi @Furkan Sarıkaya @maarda
mse ye daha sıcak bakıyorum mogeaterla mse sarpe üzerinde konuştuk birazcık sizinde fikirleriniz önemli benim icin

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, maarda and 2 others
yani mtn yi htn yapar mı mesela ve extra 4-5 mm genişletme mse yerine sarpeye değer mi @Furkan Sarıkaya @maarda
mse ye daha sıcak bakıyorum mogeaterla mse sarpe üzerinde konuştuk birazcık sizinde fikirleriniz önemli benim icin
evet

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
@maarda

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and itsoverandthatsokey
Ortodontistimle konusmustum zaten senin yasinda artik kemik gelisimi falan olmaz mse ile anca dislerinin konumunu degistirirsin eger dis konumlanman iyi ise dislerde temazsizlik yok ise mse taktiginda temazsizlik saglaya bilirsin.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Furkan Sarıkaya, pashanimair and 2 others
Ortodontistimle konusmustum zaten senin yasinda artik kemik gelisimi falan olmaz mse ile anca dislerinin konumunu degistirirsin eger dis konumlanman iyi ise dislerde temazsizlik yok ise mse taktiginda temazsizlik saglaya bilirsin.
yani palate olarak dar, smile gap var ama mse her türlü genişletme sağlamıyor mu kaynamış kemiğe de

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
Böyle olursun

1000022275

• +1
Reactions: Serialsuicide, Furkan Sarıkaya, Auchelius and 1 other person
tipini ve damağının resmini at allah mıyım amk nereden bilecem adcendliceni fotosuz

• +1
Reactions: Trenmaxx1
ne diyon

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
knk sen bu kadar bilgisiz miisn larplıyon mu yoksa
Kanka foruma cikonun yarragini yalamaya geliyor her gün düzenli olarak 3-5 ciko postu acip 31 patlatiyor

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and Serialsuicide
Kanka foruma cikonun yarragini yalamaya geliyor her gün düzenli olarak 3-5 ciko postu acip 31 patlatiyor
profilinde gay olan biri mi diyor bunu :lul:

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya
oyy sigma nesin sen
Bilader sen malmisin amk avi deki elemanin cinsel yönelimi kadinlardan yana profilde gay adam var diyorsun bende karistirdin herhalde diyorum burada hedef falanda göstermiyorum neyi anlamak istersen anla dostum

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and whoishe
Bilader sen malmisin amk avi deki elemanin cinsel yönelimi kadinlardan yana profilde gay adam var diyorsun bende karistirdin herhalde diyorum burada hedef falanda göstermiyorum neyi anlamak istersen anla dostum
23d40f3f71104dd4d5f303f98a048a80

• Love it
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Auchelius
Hocam mse veya sarpe; ortayüz, göz altı desteği ve yüz genişliği için ilaç niteliğindedir. mse mi yoksa sarpe mi daha iyi tam karar veremiyorum fakat sarpe nin ek olarak biraz da olsa forward growth sağladığını biliyorum @MogEater
MSE Sonuçları:
MSEPalate expander crazy resultExpander before after photo of adult man 36 f38f538c abbe 418c 858e 8d5211ecc1afPosttreatment photographs4001814 before msdo
MSE2

• +1
Reactions: Auchelius and Trenmaxx1
Hocam mse veya sarpe; ortayüz, göz altı desteği ve yüz genişliği için ilaç niteliğindedir. mse mi yoksa sarpe mi daha iyi tam karar veremiyorum fakat sarpe nin ek olarak biraz da olsa forward growth sağladığını biliyorum @MogEater
sarpe 9.25mm oldu zygolara bencr etki etmedi ama bf ve bmi yukselmesine ragmen ogee curve daha belirgin oldu + bir tik etki gordum sanirim.
sarpede 16mm filan olmadan sonuc goremem bence.
ama dis gulumsemek harika oldu suan tedavinin yariis ve kendi dislerim sorunlu olmasina ragmen self-ligating braces baya ise yaradi idk,

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1 and Furkan Sarıkaya
sarpe 9.25mm oldu zygolara bencr etki etmedi ama bf ve bmi yukselmesine ragmen ogee curve daha belirgin oldu + bir tik etki gordum sanirim.
sarpede 16mm filan olmadan sonuc goremem bence.
ama dis gulumsemek harika oldu suan tedavinin yariis ve kendi dislerim sorunlu olmasina ragmen self-ligating braces baya ise yaradi idk,
mse ye şuanda daha sıcak bakmama sebep olan şeyler recovery süreci yok zaten ağrı acı derdi yok ama kafama takılan şey mse yapıp istediğim verimi alamama ihtimalim o yüzden sanırım sarpe acılı ama kesinlikle garanti sonuc veren yöntem mse ile alıcağım 8 mm genişlemeyle yaklaşık gülüşte 10 dişim gözükücek sarpeylede aynı ama asıl istediğim zygo gains zaten high set olan zygolar dışa itilince yaşanan +psl hedefim o yüzden birkaç ortodontistle konusup onlarında fikirlerihi sorucam

@maarda conv bakar misin knk pls

• +1
Reactions: Trenmaxx1

Users who are viewing this thread

Back