Y
yasuomaxxing
Iron
asdasdqwe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
beynımı kaybettımlol bagimlisi
vahşi batılı yasuo>yasuo default heightcel nightbringer yasuo unmoggable dark triad
yok kanka iki overrated yarram gibi skinler 1 default 2 vahşi batılı herkes name oldu diye oynamaya başladıvahşi batılı yasuo>
kanka vahsi batili da gecenin kilici da cok cok iyi namele alakasj yok vahsi batili hem ucuz hem temasi cok iyi hani kendini kovboy gibi hissediyosun oynarken amkyok kanka iki overrated yarram gibi skinler 1 default 2 vahşi batılı herkes name oldu diye oynamaya başladı
bide animasyonu çok değil daha seri geliyorkanka vahsi batili da gecenin kilici da cok cok iyi namele alakasj yok vahsi batili hem ucuz hem temasi cok iyi hani kendini kovboy gibi hissediyosun oynarken amk
knk rdr2 oynakanka vahsi batili da gecenin kilici da cok cok iyi namele alakasj yok vahsi batili hem ucuz hem temasi cok iyi hani kendini kovboy gibi hissediyosun oynarken amk
Hayır amk sesi çok iyi q çekme sesi falan 600kya yakın yasuom var en çok vahşiyle oynamışımdıryok kanka iki overrated yarram gibi skinler 1 default 2 vahşi batılı herkes name oldu diye oynamaya başladı
2 milyon+ var ben çıktıgı günden beri nbciydimHayır amk sesi çok iyi q çekme sesi falan 600kya yakın yasuom var en çok vahşiyle oynamışımdır
BU FORUMDA NİYE HERKES YASUO MAİN AMK BİRİ TR BİRİNCİSİ BİRİ 2 MİLYON OTP benim 600k küçük kalmaya başladı amk2 milyon+ var ben çıktıgı günden beri nbciydim
![]()