dayanacak gücüm kalmadı

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
okb peşimi bırakıyor günümün her saniyesi aklıma kötü fikirler geliyor hıc odaklanamıyorum derelizasyondayım tüm gün boyunca hergünintihar düşünceleriyle yaşıyorum anti depresanlarım etki etmiyor günde 1 2 paket uzun sigara bitiriyorum hayattan 3 aydır ortalama hic keyif alamadım

• So Sad
  • +1
Reactions: Aven, xlegend, Misogynist_Maxxer and 3 others
Anafranil yazdr o zaman ak

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Ölüm bir çıkış yolu değil, arkandan ağlayacak 2 kişiye enkaz bırakmana gerek yok.

Sorunun köküne inip yardım al, yardım almak zayıflık değil hayatta kalmanın yolu.

Karar senin ama yine tekrarlıyorum ölüm bir çıkış yolu değil.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Mentally lost cel, churmaxxed and 2 others
son çare o paxil işe yaramazsa
Yav paxil ne ak. 4 senedir 3x75 anafranil kullanıyom kafam mis gibi. Bizde okb genetik. Anafranil olmasa kafama sıkardım şimdiye

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Ölüm bir çıkış yolu değil, arkandan ağlayacak 2 kişiye enkaz bırakmana gerek yok.

Sorunun köküne inip yardım al, yardım almak zayıflık değil hayatta kalmanın yolu.

Karar senin ama yine tekrarlıyorum ölüm bir çıkış yolu değil.

• JFL
  • +1
Reactions: nevaevametheratall, churmaxxed, Atsizz and 5 others
okb peşimi bırakıyor günümün her saniyesi aklıma kötü fikirler geliyor hıc odaklanamıyorum derelizasyondayım tüm gün boyunca hergünintihar düşünceleriyle yaşıyorum anti depresanlarım etki etmiyor günde 1 2 paket uzun sigara bitiriyorum hayattan 3 aydır ortalama hic keyif alamadım
üzüldüm ya kardeşim hayatlarımızı takasa ne dersin 173 ltn'im

• +1
  • So Sad
Reactions: ayisiken, pashanimair, why not me? and 2 others
Yav paxil ne ak. 4 senedir 3x75 anafranil kullanıyom kafam mis gibi. Bizde okb genetik. Anafranil olmasa kafama sıkardım şimdiye
amk sendede hersey var nasıl bi insansın sen

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Dathomirian Zabrak and Serialsuicide
çiğ et yemeni tavsiye ederim:feelshah:

• Hmm...
  • +1
Reactions: xlegend and pashanimair
185 htn fatura odemeyen ciddi bir saglik problemi olamayan babasi zengin olan cocuk dayanacak gucum kalmadi diyor saka bu kadar

• +1
Reactions: Tornoviaa, maarda, xlegend and 6 others
okb yuzunden zamaninda agir ilaclar bile kullandim, kerem iki yolun var.

daha agir ilaclar kullan.
dusuncelerin ile yasamayi ogren, bir zaman sonra normal geliyor.

185 htn fatura odemeyen ciddi bir saglik problemi olamayan babasi zengin olan cocuk dayanacak gucum kalmadi diyor saka bu kadar
Looks ile cidden kafayı bozmuşsun

hayat bu kadar monoton ve düz bir şey mi sence amk

Kimsenin hayatını bilmeden yarak kürek yorumlar yapmayın, geçmiş olsun bu arada.

• +1
Reactions: pashanimair, Misogynist_Maxxer, Mentally lost cel and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back