De ce sunt persoane atat de jegoase in Romania?

nhj

nhj

meaningless
Si comportamental si ca sunt majoritatea nespalati; cea mai inutila populatie :feelswhy::feelswhy:

• +1
Reactions: WrothEnd and Insomnia
dnr, generalizezi

• +1
Reactions: WrothEnd, Elf and nsk4ll
dnr, generalizezi
Vezi ca nu zice chiar rău, mai mult ne-o facem cu mâna noastră. Clar nu toți sunt așa dar peste tot unde mă uit văd doar certuri între români și ăia sunt destui sa ne facă de răs la modul general. Noroc cu românii ok, mai rar dai de ei dar când îi găsești sunt oameni de nota 10 și ne mai spală așa puțin imaginea :smonk:

• +1
Reactions: WrothEnd, Insomnia and foidhater123
Vezi ca nu zice chiar rău, mai mult ne-o facem cu mâna noastră. Clar nu toți sunt așa dar peste tot unde mă uit văd doar certuri între români și ăia sunt destui sa ne facă de răs la modul general. Noroc cu românii ok, mai rar dai de ei dar când îi găsești sunt oameni de nota 10 și ne mai spală așa puțin imaginea :smonk:
sunt constient ca romania nu este neaparat o tara cu avg. iq-ul cel mai ridicat, dar, fi mai precis

OP spune ca majoritatea romanilor put, chiar daca eu nu am vazut (sau mirosit jfl) o persoana alba, care sa miroasa.

also, cea mai inutila populatie? bfr :feelskek:

• +1
Reactions: WrothEnd, Insomnia and Nexom
sunt constient ca romania nu este neaparat o tara cu avg. iq-ul cel mai ridicat, dar, fi mai precis

OP spune ca majoritatea romanilor put, chiar daca eu nu am vazut (sau mirosit jfl) o persoana alba, care sa miroasa.

Îi răspundeam strict la partea de "comportamental", habar n-am despre ce vorbește la partea de nespălați. Tinerii cred că se spală mai des decât trebuie, cei mai în vârsta habar n-am

• +1
Reactions: WrothEnd, Insomnia and foidhater123
Îi răspundeam strict la partea de "comportamental", habar n-am despre ce vorbește la partea de nespălați. Tinerii cred că se spală mai des decât trebuie, cei mai în vârsta habar n-am
din propria experienta pensionarii au acel miros specific de "casa de la tara" if u get me

• +1
Reactions: remusss, Nexom and Insomnia
Water. Suntem o țară de cacat, cu oameni de cacat. Îmi e rușine ca sunt român și ca vorbesc limba asta, nu vreau să fiu asociat cu jegurile din țara asta.

• +1
  • Woah
Reactions: WrothEnd, nhj, Nexom and 1 other person
c
din propria experienta pensionarii au acel miros specific de "casa de la tara" if u get me
cauta pe net, e biologic normal sa miroasa asa oricat se spala

• Hmm...
  • +1
Reactions: mohi_100 and foidhater123
Water. Suntem o țară de cacat, cu oameni de cacat. Îmi e rușine ca sunt român și ca vorbesc limba asta, nu vreau să fiu asociat cu jegurile din țara asta.
toti oamenii de calitate din romania sunt in afara, din cauza nivelului de trai de cacat din tara asta
communism ruined this country

• +1
Reactions: Insomnia and remusss
toti oamenii de calitate din romania sunt in afara, din cauza nivelului de trai de cacat din tara asta
communism ruined this country
De asemenea, majoritatea romanilor sunt influențați de tigani, lucru care nu ajută situația.

• +1
Reactions: WrothEnd and foidhater123

la chestia ca put ma refeream ca unii nu sunt nici macar in stare sa aiba cu ei un deo, avand in vedere ca stiu si ei ca au avut o zi lunga sau altceva; mai pe scurt dezinteresul personal de a avea o imagine curata in public indiferent daca este in interior sau in aer liber

Da cam asa ceva voiam sa zic si eu:lul::lul: cred ca 5% au contribuit sau au macar intentia sa contribuie sau sa schimbe ceva in lumea astea, cu scopuri etice si care pot sa fie trecute undeva pt viitor; pe langa asta nivelul de interes pentru viitorul personal al majoritatii mi se pare ca este foarte scazut si ca multi se multumesc sa zica "lasa ca are tata bani, nu trebuie sa ma stresez". cum poti sa fii impacat cu gandul ca ai putea sa mori oricand si tu sa nu fi realizat nimic in toata viata ta. asta observcam in fiecare zi

• +1
Reactions: Insomnia
efectiv îți dai looksmax când te speli gen mai ales în românia, suntem o țară de subumani jegosi k idee