Debloat ve spor icin et/meyve diyeti yapmak mantikli mi?

D

Deleted member 62119

Iron
185 80 kiloyum 72-74 e dusmek istiyorum potasyumun debloat icin yararli oldugu soyleniyor son 2 haftadir sadece gunde 1 kilo yagsiz et/kiyma kavurma ve izgara tavuk gogsu/balik + antreman oncesi 50 gram baharatsiz yagsiz pirinc patlagi ve bal tuketiyorum ancak hareketlerde 3. Setten sonrasinda karbsizliktan siki tutuyorum sizce antreman oncesi 2 3 muz tuketmem hem debloat hem de fazladan karbonhidrat acisindan yararli olur mu? Guray aydin hypertrophy max yapiyorum gunun ilk hareketlerinde inanilmaz bir agirlik artisi oluyor ama son hareketlerde agirligik dusuyor mesela ilk hareket row atarsam 70 kilo atiyorum son hareket olarak girersem 55 60 ile ayni rep zor cikiyor bu lean bulk a baslayana kadar surer mi?

• +1
Reactions: pashanimair and Deleted member 277275
Bok gibi yazmisim etlerin hepsini ayni gun yemiyorum sikimin keyfine gore gunde 1 kilo tuketiyorum bazen yarim kilo et yarim kilo tavuk seklinde ama cig agirlik minimum 800 max 1kg oluyor

• +1
siktir et

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 277275 and Fridx
King bilmiyorum ya no idea

• +1
Bok gibi yazmisim etlerin hepsini ayni gun yemiyorum sikimin keyfine gore gunde 1 kilo tuketiyorum bazen yarim kilo et yarim kilo tavuk seklinde ama cig agirlik minimum 800 max 1kg oluyor
Çiğ mi yiyorsun proteinlerini

• +1
Çiğ mi yiyorsun proteinlerini
Aga gunde 1 kilo cig et mi yenir kiyma ve eti kavuruyorum tavuk balik yiyorsam izgara

• +1
Reactions: pashanimair, jsbera and Deleted member 277275
Aga gunde 1 kilo cig et mi yenir kiyma ve eti kavuruyorum tavuk balik yiyorsam izgara
gym hakkında pek bilgim yokta hiçbir boku çiğ yeme

• +1
Reactions: Deleted member 277275, pashanimair and gl0rify
debloat içinde hormonal dengeni bağırsak sağlığını koru potasyumuda fazla al da sodyumla dengelemeyip daha fazla alırsan pek bir boka yarayacağını düşünmüyorum.

• +1
Reactions: Deleted member 62119, Deleted member 277275, pashanimair and 1 other person
kefir iç kardeşim

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and pashanimair
Yemicen kardeşim ette yemicen meyvede yemicen aç kalıcan tamam? 1 kilo et alıcak paran varsa amk reta ozempic girsene

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and pashanimair
bu kadar amelelik çekeceğine hgh fragment al yoluna bak karbı kesmek ne amk

bende carnivore yapıyodum enerji 0 oluyodu gün boyunca

• +1
Reactions: why not me?, Deleted member 251512, Serialsuicide and 2 others
Yemicen kardeşim ette yemicen meyvede yemicen aç kalıcan tamam? 1 kilo et alıcak paran varsa amk reta ozempic girsene
Dusuk doz monjaro kullaniyorum ama istahsiz 1 kilo yagsiz et yemek zorluyor ondan birakacagim suan problemim ac kalmak degil acikcasi hic yemek yememek 1 kilo tavuk gogsu yemekten daha kolay

• +1
Reactions: Deleted member 277275
bu kadar amelelik çekeceğine hgh fragment al yoluna bak karbı kesmek ne amk

bende carnivore yapıyodum enerji 0 oluyodu gün boyunca
Kanka nereden temin edebilirim yardimci olabilir misin bi de cahilligime ver normal steroid gibi sac dokulmesi libido problemi felan yapar mi

• +1
Reactions: Deleted member 277275
185 80 kiloyum 72-74 e dusmek istiyorum potasyumun debloat icin yararli oldugu soyleniyor son 2 haftadir sadece gunde 1 kilo yagsiz et/kiyma kavurma ve izgara tavuk gogsu/balik + antreman oncesi 50 gram baharatsiz yagsiz pirinc patlagi ve bal tuketiyorum ancak hareketlerde 3. Setten sonrasinda karbsizliktan siki tutuyorum sizce antreman oncesi 2 3 muz tuketmem hem debloat hem de fazladan karbonhidrat acisindan yararli olur mu? Guray aydin hypertrophy max yapiyorum gunun ilk hareketlerinde inanilmaz bir agirlik artisi oluyor ama son hareketlerde agirligik dusuyor mesela ilk hareket row atarsam 70 kilo atiyorum son hareket olarak girersem 55 60 ile ayni rep zor cikiyor bu lean bulk a baslayana kadar surer mi?
Karb çıkar diyetten 3 gün sonra debloat olursun debloated halini merak ediyorsan 1 seferlik lasix al istersen

Kanka nereden temin edebilirim yardimci olabilir misin bi de cahilligime ver normal steroid gibi sac dokulmesi libido problemi felan yapar mi
dm gel

genetikte varsa yarın bi gun dokulur zaten ama libido için shgb önemli onla ilgisi yok peptidin

Users who are viewing this thread

Back