flows5991
Banned
@decadouche57 pm lerden bana saldırmayı bırak gerçekleri konuşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sorma üstad boş boş post atıyozAmk sizin nasıl bu kadar çok postunuz var ben çok post atıyom zannediyodum
az post daha iyi @Trenmaxx1 gibi olAmk sizin nasıl bu kadar çok postunuz var ben çok post atıyom zannediyodum
Not wasting my time with some kebab vendor from Kayseri ugly fucking rat@decadouche57 pm lerden bana saldırmayı bırak gerçekleri konuşalım
Keep eating bulgar pilaf I mentioned before on here that I work in sales and retired early but maybe you need to translate that into Kurdisharent you technician who makes 70k per year? wtf are talking about?
220k Turkish lirabuddy my dad makes 220k usd after taxes wtf are you talking about?
220k usd=10 million tl YOU GREEK FAGGOT GTFO220k Turkish lira
Your oghuz bro which means your a mongol aka turkmen
You are a chink with a. tiny dick ugly fucking oghuz rat disgusting incel
@whiteegyptian This ugly fucking rat thinks he mogs me JFLLLL @SecularIslamist
You are Chinese
send pic@whiteegyptian This ugly fucking rat thinks he mogs me JFLLLL @SecularIslamist
oiyyyy şirketmaxx pedermaxx iş ne bu aradaiş yerine geçtiğimde vergi levhasını atayım bu maymun göt olsun piçe bak amerikada yaşadığı için kendini zengin sanıyor
pm gel isimimi yanlışıkla buraya atmışlığım var işide yazarsam kim olduğum çözülüroiyyyy şirketmaxx pedermaxx iş ne bu arada
QWLKFDGVKLŞDKLŞGİBKLŞİDGFİŞKLNİLŞKDFGHKLŞİNİŞKLGFHNİŞKLDFİŞKLHNİKLŞFHİKLŞNİKLŞDGFİŞLNKİDŞLKGFHNİKLŞDKİLŞGFNKŞLİDGFKŞİLNKLŞDFGLŞKİNpm gel isimimi yanlışıkla buraya atmışlığım var işide yazarsam kim olduğum çözülür
olmaz rahat ole-nabiz tahlil olayi gibi olmasin bu
amcık bana söylemiyo başkalarına söylüyo oysaki hymenini ben almıştımpm gel isimimi yanlışıkla buraya atmışlığım var işide yazarsam kim olduğum çözülür

olum sen 15 yaşındaki bir veletsin senin insafına kalırsak ohooooamcık bana söylemiyo başkalarına söylüyo oysaki hymenini ben almıştım![]()
nerden geliyo bu bilgi ben zeref degilim amkolum sen 15 yaşındaki bir veletsin senin insafına kalırsak ohoooo
olum 15 değilsen 17 sindirnerden geliyo bu bilgi ben zeref degilim amk
@decadouche seni öldürüecez@decadouche57 pm lerden bana saldırmayı bırak gerçekleri konuşalım