deli amk

D

Deleted member 48755

i fuckin hate my fuckin life
1731362597574

• JFL
Reactions: Deleted member 103276
neresi burası amk

Amk cok gec artik girdim girmiyim mi girmeyin diyo gerci peptidturkiyedekiler cok abartiyo amk
hepsi mal ya başka forum var mı adam akıllı

• So Sad
herkes bisey bildigini saniyor ama kimse hic bir sey bilmiyor

• +1
  • JFL
Reactions: szolliontaraelis and temelyeterliliktest
  • JFL
bitkisel pro kür v2
evet arkafaslar simdi aktardan aldiginiz yarragiminbasi bitkisinden 300 gram koyduktan sonra dunyadaki en etkili testostoroonnn arttiran yiyecek olan harnup pekmezini koyuyorsunuz post cycle sonrasi icin muthis bir kurdur arkadaslar

• JFL
Reactions: Deleted member 48755
Tiradı okudum prolaktin ile alakaliymis tren prolaktini yukseltior diye
Ben kure girmeden once prolaktini dusurdum bol don giydim tassaklarimi buzlu suya soktum ve kuyruk yagi kremi surdum duzeldi :)

• +1
  • Hmm...
o zamanlar enjeksiyon yapmaya falan gotum yemiyodu en risksiz ve oral alinan ostrojeni dusuren ilaclar aromataz inhibitorlerdi bide buyume plaklarini acik tutuolar dusun yani
Ama dogrusu 33 ostrojenim vardi hatta bi donem 37 leri gorfum dedim sikerim aromasin basliyom aktif 13 14 bisi olmasi lazim 10 altina duserse doktor kizio:feelswah:

konu kilit

• JFL
o zamanlar enjeksiyon yapmaya falan gotum yemiyodu en risksiz ve oral alinan ostrojeni dusuren ilaclar aromataz inhibitorlerdi bide buyume plaklarini acik tutuolar dusun yani
Ama dogrusu 33 ostrojenim vardi hatta bi donem 37 leri gorfum dedim sikerim aromasin basliyom aktif 13 14 bisi olmasi lazim 10 altina duserse doktor kizio:feelswah:
olm benim 43 du la kure baslamadan

• Woah
  • JFL
Reactions: Deleted member 103276 and Deleted member 70692
doktorlar hormon testi vermiyor nasıl ikna edebiliyorsunuz sadece serbest testo ve testoya baktılar bende

• +1
doktorlar hormon testi vermiyor nasıl ikna edebiliyorsunuz sadece serbest testo ve testoya baktılar bende
özel hastane

• +1
Reactions: Deleted member 48755 and Ashoimex
  • +1
Reactions: Deleted member 103276 and Ashoimex
sağlık ocağına gidin hastane uğraştırıyo randevu mandevu
sağlık ocagında t3 t4 tsh hariç dogru duzgun hormonlar bakmıyolar

• +1
Reactions: Deleted member 70692
  • +1
Ben listeyi vercem amk nasıl bakmiyolar baba
kanı alıyolar t3 t4 tsh devlet hastanesine yolluyolar ertesi gün alıyosun falan filan