delirecem aq

Aven

Aven

Faded but not gone
Ulan amını vatanını sikeyim marketten çıktım eve dönüyorum. Yaya geçidinde orospu evladının biri durdu, altında da bi tane külüstür doblo var. Başladı bağırmaya önüne baksana vs. diye. Ben de pardon dedim bu allahını siktiğim bağırmaya falan devam etti evini bulup yakacam kafasını kesecem orospu evladının. Nereye şikauet edebilirim bunu

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, churmaxxed, Arisylva and 2 others
Ulan amını vatanını sikeyim marketten çıktım eve dönüyorum. Yaya geçidinde orospu evladının biri durdu, altında da bi tane külüstür doblo var. Başladı bağırmaya önüne baksana vs. diye. Ben de pardon dedim bu allahını siktiğim bağırmaya falan devam etti evini bulup yakacam kafasını kesecem orospu evladının. Nereye şikauet edebilirim bunu
kamera varsa edebilirsin para cezası yer max

• +1
Reactions: Auchelius
  • JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, Arisylva, pashanimair and 1 other person
Bana ilet, ben ilgileneceğim

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, maarda, Arisylva and 2 others
Önüne bakaydın orospu çocuğu o zaman, yayaysan yayalığını bil yürürken bile tiktok kaydırdığına eminim.

• JFL
  • WTF
Reactions: Auchelius, wills, churmaxxed and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Arisylva, Tornoviaa and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, maarda and Arisylva
bu işi bende bırak

• JFL
Reactions: Aven, Serialsuicide and Tornoviaa
hangi sehir kanka

• Hmm...
Reactions: Auchelius and Arisylva

Users who are viewing this thread

Back