Depresyondan nasıl cıktım

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Hergün its fucking zyzz brahh diyerek hardstyle dinledim ve bağıra çağıra twitch ve draven oynadım dışarı çıktım arkadaşlarımın dertlerine derman oldum okulun 2 haftalığına kapanmasıda baya yardımcı oldu

• +1
Reactions: angrybirds, ayisiken and Black_Pill_Enjoyer1
Bunları yapmadan da çıkılır iş kafada bitiyor he zor ama imkansız değil

• +1
Reactions: Arif
Hergün its fucking zyzz brahh diyerek hardstyle dinledim ve bağıra çağıra twitch ve draven oynadım dışarı çıktım arkadaşlarımın dertlerine derman oldum okulun 2 haftalığına kapanmasıda baya yardımcı oldu
Sosyallesmek bazen isi hallediyor zaten

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Bende majör depreson vardı 13 yaşından 18'e kadar çektim ,psikopat gibi makale ve kişisel gelişim kitabı okuyordum düzeltmek için ama aslında olay kan ve hormon değerlerindeymiş amk, bu arada hight t depresyonu iyileştirmiyor kötüleştiriyor herşeyin dengesi iyi

• +1
Reactions: angrybirds and Black_Pill_Enjoyer1
Bende majör depreson vardı 13 yaşından 18'e kadar çektim ,psikopat gibi makale ve kişisel gelişim kitabı okuyordum düzeltmek için ama aslında olay kan ve hormon değerlerindeymiş amk, bu arada hight t depresyonu iyileştirmiyor kötüleştiriyor herşeyin dengesi iyi
bahsettiği kişisel gelişim kitapları: taoculukta seks

• JFL
Reactions: maarda, Peter Steele, ER enjoyer and 1 other person
Depresyondan sen cıkmazsın depresyon senden cikar ama her zaman tohumlarini sende birakir istedigindede geri doner o hayatinin amini gotunu dagitir kurtuldum sanma yanı :p

• +1
Reactions: Ashoimex
okuyunca isime yarayacak bisey olsa iyi olur okurken motivasyon oluyo
kisisel gelisim de olur okudum hayatima biseyler katti dediklerinden
al sana değişik bi kitap, teknikleri daha önce denedim onayladım 💀

Attachments

• Beynin Gizli Güçleri -Amargi Hillier-.pdf
    2.5 MB · Views: 9
  • +1
Reactions: orhanhic
al sana değişik bi kitap, teknikleri daha önce denedim onayladım 💀
bide sende karilarla iletisim kitabi vardi bi tane onun 50 sayfasini falan okudum baska varsa oyle onu da atsana guzwl oluyo onlari okumasi
bu attigini da okucam bu arada

bide sende karilarla iletisim kitabi vardi bi tane onun 50 sayfasini falan okudum baska varsa oyle onu da atsana guzwl oluyo onlari okumasi
:blackpill:

Attachments

• Çarpıcı Etki -Harun D-.pdf
    4.4 MB · Views: 14
  • +1
Reactions: orhanhic

Users who are viewing this thread

Back