D
Deleted member 87737
Nomad
178 87 %23-24 (gülme occccc komik mi)
Sabah kalk 9 git balkona gunese cik 10 dakka
o ara yeşil kahve hazirla (kortizol falan dusuruyo cope mu degil mi gorecez)
Saat 12 30 a kadar disarda yuruyus alisweris falan eve gelincede filtre kahve yapiyom
Kahvalti:
3 yumurta ( normalde 6 yiyom diyetteboyle)
3 salatalik
2 hawuc
100 gr lor peyniri
1 dilim beyaz peynir
Kahvalti sonrasi 3 tane bebe aspirini kemiriyom tadi guzel diye sonra 50 dakika tempolu kosuyom
Ogle yemegi Kiraz sapi ve kirkkilit otlu cay
iciyom
Takviyeler:
Astragalus cin geveni kapsul atiyom ve otunu satan aktar buldum cayini yapip iciyom bissuru arastirma var gh arttirdigina dair
Glutatyon 500 mg (anlatmama gerek yok heralde cok konustum bunun hakkinda)
Ayda 2 kez lasix atiyom moruk bir isetiyor amk
50 mg çinko aliyom bide et yemedigim gunler
ara ogun karpuz yiyom (guzel)
Aksam yemegi:
Ya ton baligi yiyom ya dana hamburger eti var ondan yiyom yada tavuk yiyom ama genelde tavuk bide 150 gram
Onun yaninda bisi icmiyom belki pepsi max cola zero falan yedikten sonra gidiyom bi 50 dakka yuruuus tempolu kosu yapiyom yatiyom
haftada 3 4 kez disarda sprint atiyom 45 saniye sprint 90 saniye dinlenme (otistik gibi gorunuyom ama sikinti yok)
gun ici hareketli kalmaya calisiom
max 1200 kalori falan aliyom 1 ay boyle yapcam sonra 2.ay 1400 lere cikaricam zaten 3 4 ay yapacam birakcam bide
Sabah kalk 9 git balkona gunese cik 10 dakka
o ara yeşil kahve hazirla (kortizol falan dusuruyo cope mu degil mi gorecez)
Saat 12 30 a kadar disarda yuruyus alisweris falan eve gelincede filtre kahve yapiyom
Kahvalti:
3 yumurta ( normalde 6 yiyom diyetteboyle)
3 salatalik
2 hawuc
100 gr lor peyniri
1 dilim beyaz peynir
Kahvalti sonrasi 3 tane bebe aspirini kemiriyom tadi guzel diye sonra 50 dakika tempolu kosuyom
Ogle yemegi Kiraz sapi ve kirkkilit otlu cay
iciyom
Takviyeler:
Astragalus cin geveni kapsul atiyom ve otunu satan aktar buldum cayini yapip iciyom bissuru arastirma var gh arttirdigina dair
Glutatyon 500 mg (anlatmama gerek yok heralde cok konustum bunun hakkinda)
Ayda 2 kez lasix atiyom moruk bir isetiyor amk
50 mg çinko aliyom bide et yemedigim gunler
ara ogun karpuz yiyom (guzel)
Aksam yemegi:
Ya ton baligi yiyom ya dana hamburger eti var ondan yiyom yada tavuk yiyom ama genelde tavuk bide 150 gram
Onun yaninda bisi icmiyom belki pepsi max cola zero falan yedikten sonra gidiyom bi 50 dakka yuruuus tempolu kosu yapiyom yatiyom
haftada 3 4 kez disarda sprint atiyom 45 saniye sprint 90 saniye dinlenme (otistik gibi gorunuyom ama sikinti yok)
gun ici hareketli kalmaya calisiom
max 1200 kalori falan aliyom 1 ay boyle yapcam sonra 2.ay 1400 lere cikaricam zaten 3 4 ay yapacam birakcam bide
Last edited: